Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tamamen unutmuşum dün gece televizyon makina'sında görünce hatırlamış oldum. 8 şubat 2005 cem karaca'nin ölümünün 1 yıl dönümü ve saygıyla anıyoruz. hanimini hüppen dezigi banna rap rap tefeşle kayyüş illede kıtmir rap rap alavere dalavere kim ala da kim vere rap rap köşeleri möşeleri dön baba dönelim rap rap raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap n’aber nitekim gene geldi şapka rap rap ben sana hayran sen cama tırman yok içmeye bir şişe bile ayran nene gerek senin taht-ı revan maaşta gırtlak gırtlak gırtlağa rap rap bir de kitap okuyor bakın şu çatlağa rap rap liberal, miberal malı kap, götür al rap rap eriyor liralar, mark kap,dolar al rap rap bul bir kaşalot toriğini işlet rap rap bir koy üç al üçünüde beşlet rap rap raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap n’aber nitekim gene geldi şapka rap rap üf baba bu ne be fotoğraf makinesi u, a, u, a, u, a lambada markası ben sana hayran sen cama tırman yok içmeye bir şişe bile ayran nene gerek senin taht-ı revan şarkıyı burda yasaklasak da mı saklasak oh george şarkıyı yoksa yasaklamasak da mı saklasak oh george hanimini hüppen dezigi banna rap rap tefeşle kayyüş illede kıtmir rap rap raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap n’aber nitekim gene geldi şapka rap rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 güzel programdı (saygı ile anıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 büyük kayıplarımızdan biri :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 saygıyla anıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kaybettikten sonra degeri anlaşilan bir insan daha..bariş abi'ye oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 saygıyla anıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dory onu bunu bilmem ama benim çocukluğumdan beri en sevdiğim kişilerdendir :( öldüğünde çok üzüldüm çünkü daha haberini almadan 1-2 saat öncesinde cem karaca dinliyordum :( nur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ey! koca toprak kaç kişiyi daha içinde hapsedeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 herkez ölümlü bu dünyada kimi gitdimi yaptıkları ile anılcak kimi hatırlanmıyacak bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 nur içinde yatsın ,saygı ile anmamız gereken büyük müzisyenlerimizden birisi ancak raptiye şarkısını asla söyliyemiyecek olmak bana her zaman acı vermiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar elleri ak yumuk yumuk, ojeli tırnakları nerelere gizlesin şu avucum nasırları otomobili tamire geldi dün bizim tamirhaneye görür görmez vurularak başladım ben sevmeye ayağında uzun etek dalga dalga saçları ustam seslendi uzaktan oğlum al takımları bi romanda okumuştum buna benzer bir şeyi cildi parlak kağıt kaplı, pahalı bir kitaptı ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kız yine böyle bir durumda tamirci çırapına ustama dedim ki bugün giymeyim tulumları arkası kuşlu aynamda taradım saçlarımı gelecekti bugün geri arabayı almaya o romandaki hayali belki gerçek yapmaya durdu zaman durdu dünya girdi içeri kapıdan öylece bakakaldım gözümü ayırmadan arabanın kapısını açtım, açtım girsin içeri kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri çekti gitti arabayla egzozuna boğuldum gözümde tomurcuk yaşlar ağır ağır doğruldum ustam geldi sırtıma vurdu unut dedi romanları işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 allah rahmet eylesın cok sevılen bı sanatcı.mangada cok gusel soyledı bence..ben cok beyendım.manganın o goruntulerını nerden bulabılırs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar