Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şükretmeyi öğrenin

unac

Öne çıkan mesajlar

herkesin kendi içinde yaraları var.herkesin hikayesi kendine. her insan kendini dünyanın en dertli insanı zannediyor.insanlar sevgililerinden ayrılıyor sitem ediyor,intaharı düşünüyor.bir yakını ölüyor dünya ona anlamsız geliyor.hayal kırıklığına uğruyor bütün hayalleri sönüyor.bir olay oluyor kendilerini dünyanın en şansız insanı olduğunu söylüyorlar.hiçkimse şükretmiyor.
allah aşkına biraz kendinizden kötü durumda olan insanlara bakın.şükretmeyi öğrenin biraz.herkeste bi melankoli sorunu.bıktım desem yeridir.
küçücük bişi olsa biri çıkıp aman ne kadar kötü durumdayım, ne yapcam vs... gibi bi konu açıyo.
bıktım...
bazen düşünüyorum eğer bu insanlar küçücük dertlerini bu kadar büyütüyorsa benim ne yapman lazım diye.
allah aşkına sitemi biraz azaltın.
Sosyal ağlarda paylaş

çok haklısın aslında ama insan o ana kadar nasıl yaşadıysa öyle davranmak istiyor ... mesela 18 yaşına kadar zenginlikler içinde yaşayan biri 19 yaşında zenginliğini kaybedip yinede iyi olan bi yaşama düşse...ona çok kötü gelir...ne biliyim demek istedğimi anlatamadım umarım anlamışsınızdır..
Sosyal ağlarda paylaş

insanoğlununda kallavi bahanesi budur zaten.bişeyde başarısız oldumu kendini kandırmanın en basit yoludur şükretmek.
olası bi başarısızlıkta buna da şükür! derler işte o zaman mutlu olmaya çalışırlar.aha.
bu insanlar asla gelişmezler.cevresindekileride geliştirmezler.şükrettikleri her an daha fazlası için uğraşmayı ve başarmayı frenler.
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı dusunen adam neden sukretmesın ya saçmalamayın allah aşkına!!!sıze bı hedıye weren ınsana tesekkur etmıo musunuz??cok mrk edıorum.... polyanncılıkla hele hiç alakası yok...allah'in werdiği her seye karsı bı sukur tesekkur borcumuz wardır...

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:54 tarihinde, Famy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...