unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 herkesin kendi içinde yaraları var.herkesin hikayesi kendine. her insan kendini dünyanın en dertli insanı zannediyor.insanlar sevgililerinden ayrılıyor sitem ediyor,intaharı düşünüyor.bir yakını ölüyor dünya ona anlamsız geliyor.hayal kırıklığına uğruyor bütün hayalleri sönüyor.bir olay oluyor kendilerini dünyanın en şansız insanı olduğunu söylüyorlar.hiçkimse şükretmiyor. allah aşkına biraz kendinizden kötü durumda olan insanlara bakın.şükretmeyi öğrenin biraz.herkeste bi melankoli sorunu.bıktım desem yeridir. küçücük bişi olsa biri çıkıp aman ne kadar kötü durumdayım, ne yapcam vs... gibi bi konu açıyo. bıktım... bazen düşünüyorum eğer bu insanlar küçücük dertlerini bu kadar büyütüyorsa benim ne yapman lazım diye. allah aşkına sitemi biraz azaltın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 her an şükrediyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 katılmamak elde değil.bencede insanlar sorunlarını çok büyütüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 daha büyük sorun yaşamadan, en küçük sorun bile "çok büyük" bi sorun olabilir insana. herkesin geniş görüşlü olup, daha büyük sorunlar da olabilceğini bilmesini bekleyemeyiz. gönül ister ki öyle olsun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 unac cok guzel soylemışsın bence de her an sukretmelıyız aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çok haklısın aslında ama insan o ana kadar nasıl yaşadıysa öyle davranmak istiyor ... mesela 18 yaşına kadar zenginlikler içinde yaşayan biri 19 yaşında zenginliğini kaybedip yinede iyi olan bi yaşama düşse...ona çok kötü gelir...ne biliyim demek istedğimi anlatamadım umarım anlamışsınızdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 etmiyorum etmiyorum etmiyorum!! !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 +1 şükretmek kadar aptalca bişey yok bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bana gore de şukretmemek kadar acizce ve salakça bişey yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şükredelim, ediyoruz da ama bana bazen sanki biz şükrettikçe daha da fazla sey basımıza geliyor gibi geliyor.. napacagımı sasırıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 demek ki şukretmesen o an basına gelenlerden daha cok sey başına gelebılrmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 insanoğlununda kallavi bahanesi budur zaten.bişeyde başarısız oldumu kendini kandırmanın en basit yoludur şükretmek. olası bi başarısızlıkta buna da şükür! derler işte o zaman mutlu olmaya çalışırlar.aha. bu insanlar asla gelişmezler.cevresindekileride geliştirmezler.şükrettikleri her an daha fazlası için uğraşmayı ve başarmayı frenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 katılmamak elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hahh bu mantığın cok güldürdü fıstan beni ya ne düz mantık adammışsın... sadece senın dediğin zamanlarda mı sukredılır...cok guzel bi şey olduğunda ya da cok sewındığınde de sukreder ınsan ama tabi hiç şukretmedıysen bunu anlamanı bekleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ayrıca bazı seyler kapasıte meselesıdır kaderdir değiştirmeye kımsenın gücü yetmez onları peşınde oyalanmaktansa vazgeçmek daha akıllıcadır bazen ...bos hayallerlepes etmemek adı altında sacmalamktan daha mantıklı olduğu kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şükredince çantana topladıgın puanları depoyamı aktarıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sukredınce nolduğunu anlayamazsın.ama anlamanı isterdim tabi ki senın dediğin sacmalıklar olmuyor manevı bi şey bu anlatması zor,senın gıbıler için anlaması dha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 manevi birşeydir, mantıklı düşünen adam şükretmez, kadere inanan, maneviyatı kuvvetli insan şükreder... neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 polyannacılık oynamayı sevmiyorum belki o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sus cevap verme!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mantıklı dusunen adam neden sukretmesın ya saçmalamayın allah aşkına!!!sıze bı hedıye weren ınsana tesekkur etmıo musunuz??cok mrk edıorum.... polyanncılıkla hele hiç alakası yok...allah'in werdiği her seye karsı bı sukur tesekkur borcumuz wardır... [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:54 tarihinde, Famy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 famy şükretmessem degil sükredince de geliyor... ondan bahsediyorum.. yani gelebiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iyide allaha inanan insan şükreder.kuranda da var bu sonuçta.yani şükretmeyi geçtim elindekilerle yetinmeyi bilmeli insan(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oper werrdiğim cwbı daha dıkkatlı oku... şukretmek asla zarar wermez buna emın ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şükretmek şöle bişey; y=selam x=selam y=selam x=??!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar