Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultimate soccer manager 98-99


EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Oyunu http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=2698 dan indirdim, ama problem çıkartıyor.Oyun normal açılıyor ama grafikler kaymış şekilde.Yani menülerde tıklanan yerler falan aynı ama grafik sağa doğru kaymış.Ekrandaki görüntünün sol tarafı, monitörün sağından çıkıyor.Hani tv bozulur kayar ya böle sağa sola, onun gibi.Ama görüntü net.Tıklanan yerler falanda aynı, yani görüntünün olması gerektiği yere tıklayınca işliyor ama görüntü kayık durumda işte.Bi türlü çözemedim bu olayı.Bi fikri olan varmı?
(değişik çözünürlüklerde falan denedim, 95 yada 98 uyumluluk modunda çalışıyor zaten öbür türlü hiç çalışmıyor, yani onlarıda denedim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

98 de sorun çıkarmaz sanırım...onun dışında denemişsindir ama setupla tekrardan oynamakta iyi olabilir...
onun dışında bu eski oyunları çalıştırabilen programlar vardı(sanırım) gerçi bunuda denemişsindir...
sürücüler ve güzel xp über bir açıklamadır neden olarak(gerçi başka bişise şaşmam)
gerçi ben bunları yazana kadar işletim sistemin windows 98 olmuştur ama nese...

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 19:00 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
Ben hala çözemedim bu sorunu. Demin qfixapp.exe diye bi program var windowsun onunla bazı ayarlar tavsiye etmişler onları falan yaptım, bu kayma çok azaldı ama hala 2cm falan kayıyo. Safe mode da çalıştırınca düzeliyo falan yazmışlar ama öylede gerer yani her bunu oynayacağımda safe mode falan. Varmı bilen duyan? 640-480 çözünürlüğünü ekran kartım desteklemiyor sanırım çıkmıyor çünkü çözünürlükler arasında bununla ilgisi olabilirmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan sonra aynı oyundan başka çıktı mı? Ben de oynadım ultimate soccer manager bu yaz. İşte hakemlere falan rüşvet vardı sanki. Hücum organizasyonları ayarlıyodun. Stadyum yapıyodun ne biliim market, restoran falan açıyodun takıma gelir sağlasın diye. Maç motorunun çok dandik olması dışında çok keyifli bi oyundu. Dosbox kullanarak oynadım hiiiç sorun çıkmadı. Eğer aynı oyunu oynadıysak dosbox indir, abandonia'dan falan da oyunu tekrar indir öyle dene bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...