Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzlar mı daha nankör yoksa erkekler mi?(lütfen dürüst olun!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende nankör deilim ama arada bir böle nankörleşme çabasına giriyom yalnızlıktan mı acaba?Ama inanın ben nankör birisi hayatımda hiç olmadım.Zaten olamıyomda kahretsin:)[*Arka taraftan müslüm gürses açar*]:)
Mesaj tarihi:
Yarışmanın ismini buldum "Nankör karı nankör herif".Yarışmaya hoşgeldiniz acaba hangi çift nankör olup evden beraber altınlarla nankör bir halde çıkıcak?
Mesaj tarihi:
bunun erkeği kızı olmaz arkadaşlar... düşünün yanınızdaki pek iyi tanıdığınız, pek sevdiğiniz hem cinslerinizi, onları bir anlık sevgili adayı olarak görün... belki 100 metre ötelerinde bile durmazsınız.. demek ki insanın içindeki puzzle'ı cuk diye tamamlaması kolay değil öyle. zor iş eş seçmek, ideal insanı bulmak... kız/erkek hiçbirşeyi değiştirmiyor bu...
Mesaj tarihi:
valla nankörlük bir insanın (di$i veya erk), çevresindeki insanlara verdiği değerlere göre değişir. fakat benim kanaatimce kadınlar(anneler mesela) daha sağdıktır.
gerçi şu milenyumda güven, gerçek sevgi ve sadakat çok zor bulunan yada oluşturulan bir kavram haline getirilmiştir.. o yüzden bu işin ne erkeği bakidir ne de kadını.. (bkz. babana bile güvenmicen)
Mesaj tarihi:
benim şuana kadr gördüğüm tek birsey var kızlara değer vermicen cıkıcan arican. ama ay btanem ay askım ay hayatmın anlamı demicen abi o zaman kopar hersey.. bu kadar fazla da rahat bırakmican.. budur benim anlayışım o zaman sen aldatırsın ama o aldatmaz.. yeni benim başıma hiç gelmedi ama böyle düşünüyorum..
Mesaj tarihi:
ya genellme yapılması gereken konu başlıkları açmayın arkadaşım.

kim diyebilir şimdi inanarak, tüm kızlar nankör ya da tüm erkekler nankör. o zaman an...
  • Yeni Oluştur...