Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage'e engineering

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Herb/Alchemy vardı şimdilerde Tai/Ench kasıyorum ama hem aşırı para gidiyor hemde kasması zor.Tabii Armor ve Ench açıısından çok işe arıyorlar ama acaba dedim Engineering ve Minning alsam hemn mine dan para kazanırım hemde eng den pvpde bişiler yapabilirim artı olarak.

Sizce bir mage olarak tai ve ench mi devam edim yoksa eng ve mine mı? Bu arada serverın en gariban mageı olduğumu da belirtim de :)
Sosyal ağlarda paylaş

walla lvl ına we we ench skilline göre deişir bence 50+ isen silme kalsın derim hem gider chest tarifini alır kendine epic chest yaparsın magisterdan iidir eğer ench skillin de iise hele hiç silme 275+ oldun mu para kazanmaya başlarsın yawaş yawaş ha chesti yaptıktan soora enchle para kasarsın epix mountu alınca silersin tailoru bnm gibi eng alırsın eng enc dvm edersin ( skill kasarkene biraz para gidecek ama olsun)
Sosyal ağlarda paylaş

bnm gibi malzemeleri ah tan alacan ben aldım walla çok 100g da felan maloldu tabii servera göre deişir ench skillin iise silme derim ii para war high lvl da (7 günde kastım epic mount parasını 4 g wardı başlangıç ta gerçi soora şımarıp napacam ben bunu diip AV mountu aldım ama olsun )

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:32 tarihinde, Bloodthirst tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...