Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Arkadaşlar Herb/Alchemy vardı şimdilerde Tai/Ench kasıyorum ama hem aşırı para gidiyor hemde kasması zor.Tabii Armor ve Ench açıısından çok işe arıyorlar ama acaba dedim Engineering ve Minning alsam hemn mine dan para kazanırım hemde eng den pvpde bişiler yapabilirim artı olarak. Sizce bir mage olarak tai ve ench mi devam edim yoksa eng ve mine mı? Bu arada serverın en gariban mageı olduğumu da belirtim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 PVP'de Enginer Coook Lazım cok faydasını Gordum Diyebılırım iron Bombolar Arathi 'de 3 Guard ın korudugu flagı Fln alıyorum Sheep MC birini kesıom :) Engınerın PVP' icin sart para getirmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 parayı da mining den alabilirim barları satarım da bişi sorucam sen bir mage olarak mı çok işime yaradı diosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 walla lvl ına we we ench skilline göre deişir bence 50+ isen silme kalsın derim hem gider chest tarifini alır kendine epic chest yaparsın magisterdan iidir eğer ench skillin de iise hele hiç silme 275+ oldun mu para kazanmaya başlarsın yawaş yawaş ha chesti yaptıktan soora enchle para kasarsın epix mountu alınca silersin tailoru bnm gibi eng alırsın eng enc dvm edersin ( skill kasarkene biraz para gidecek ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Enginer + Ench ol Bence Engıner Süper PVP' skıll i 3 kısıden kurtulmanı saglar mage isen bide tmmdır show yaparsın dusunsene 3 kısı dalıyor sana tek tek 3 unu kesme sansın war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 güzel ama tailor da iyi armora yarıyor ya..bide mining olmadn eng nasıl kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bnm gibi malzemeleri ah tan alacan ben aldım walla çok 100g da felan maloldu tabii servera göre deişir ench skillin iise silme derim ii para war high lvl da (7 günde kastım epic mount parasını 4 g wardı başlangıç ta gerçi soora şımarıp napacam ben bunu diip AV mountu aldım ama olsun ) [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:32 tarihinde, Bloodthirst tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 enc kas bencede cok para kazanırsın dedıgım gıbı yap skıllerını engıner +enc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ne armorı ya :D zaten armorınla ilgilenen classlar yanına çok sık yaklaşıyorsa başka bir karakter aç ^^ warrior, imbadin falan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 eng min açtım da bişi sorcam dielim ğişman oldum falan direk 0 dan mı başlar gene enchantingim? bide ench in yanına mine almazsam yapamam ki bii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet sildiğin için 0 dan kasarsın gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 page atsam işte arkm silmiş benim enchim falan vardı çok iyi benim haberim yok niye silim falan diye :) yermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yanlış bilmiyorsam 1 kereliğine istediğin bişeyi geri veriyordular ama item üzerineydi galiba belki yaparlar ama 1 kereliğine olduğu için mühim olan başka bir şey olabilir.iyi düşünmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 başka nolcak ki yani sanmam. bence denemekde fayda var ama şmdi login olmaya üşeniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gnomish battle chicken ftw! bu kadar gıcık ve eğlenceli birşey görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 neyse arkadşlar ticket gönderdim artık olmaz 0 dan kascan derlerse devam ederim peki bu gnomish goblin okulları falan var diyordu sitesinde engineering bölümünde o okullar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar