cezad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkadaslar 1 2 ay boyunca internete baglanamiyacagimda wowu landan kurup oynamak istiyorum acaba emulatorunu nasil bulucamve nasil baglanicam bir yardimci olurmusunuz...bu konunun yeri burasimi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 konunun yeri burasi degil ama mysql falan kullanman lazim, wow ilk basladigi zamanlarda vardi oyle birsey hatta beta testden once orange internet cafede kurmustuk bi tane world ama sadece kosabiliyorsun etrafda, hic bir skill yok.. mob yok.... ne biliyim oyle sacma sapan birseydi, git screenshot lara bak daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yanlız wowu landan kurup oynasan da sadece sen olacaksın oyunda, single oyun oynuyor gibi olacak. Bence de hiç oynama daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yanlis yere yazmisim ama terslemediginiz icin sagolun yeni laptop aldim acaba wowu kaldirirmi onu test edicem bana link verip yardimci olabilirimisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mahsum yalanında übermiş :) Hiç bir şey kazandırmıyacak sana mlsf boşver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 netten emulator bulamiyorsan , bulsan bile kuramayacagin kanisina kapildim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 emülatörü bulunuyor(du - 3 ay önce), ama anlamı yok. boş boş koşturacaksın ordan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar