Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 slmcnmnbrscskib dogumgününde pati kapaliydi, bi senedir bu anin hayaliyle yasayip yikildigini bildigimden süpriz yapiyim dedim cicek taze gecmis dogumgününüz kutlu olsun efendim [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 03:32 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 oyy taze taze kutlu olsun efendim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 iyki dogduuuun mutluuğ yıllaraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 euehuh nerdeyse 3 ay geçmiş olmasına ragmen bir eksiklik hissediyordum,you made me whole again ilke jnmss =)) tesekkurler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Doğumgünün kutlu olsun göksenin. o gün gelicektim sizn odaya ama dorm'dan dönerken üşendim =(((( pardon plx gökercim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ulan ben soyledim de haberin oldu serefsiz allahsiz penth. kuzenle yaklasma tshirtunu de calarsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tebrikz yapmayı özledim ben :/ ama iyki doğdun yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 @dela:bu jestiyle ilke beni kaptı valla,sen ikizlere gafçikle hala,bide bu kuzen mevzusunun detaylarına inilmesin burda,mevzu çıkar bitirirler beni sdfsdfs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sly'nin de kuzeni var!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 aağğğyyy bebeüüüm nije yillara pls . gecmis doom günün kutlu olsun kanka ya , bap ya jnmss ya sweety yaaaaağ... [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 16:11 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 iyiki dogdun nice mutlu yıllar geçirmen dileği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 GÖRMEMİŞİM K4NK4:( İYİ YILLARA , KİM TUTAR SENİ YÜRÜ BE ALLAH GG GÖSTERMESİN İŞALLAH ahsdaFadhahdFasdhasFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar