tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben tiganın gitmesini düşünemiyorum bile artık beşiktaş teknik direktör değiştirmeyi kaldıramaz.tigana beşiktaşa en uygun adam ayrıca çok başarılı olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Les dégâts causés par le inondations jean tigana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 tigana eut prevu le resultat de match. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 la gazetta della sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 o italyan gazetesilan =) Bobo bana çok iyi bir futbolcuymuş gibi gelmedi.Attığı gol bi yana kaçırdığı pozisyonlar inanılmazdı. Gökhan bence harika erken konuşmak gibi olmasın ama çok işler yapıcağı belli. Beşiktaş ilk defa bu kadar güven verici oynadı hadi bakalım hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 super yaa bütün golleri yeni gelen oyuncuların atması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @ sbnn gökhan 85 doğumlu yani 21 yaşında inegölden önce pendikteydi.o zaman pendik 3.ligdeydi 2. lige çıkınca inegöle gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar