tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yarın saat 20.00'de lig tv'de hakem yunus yıldırım.bobo ve gökhan ilk 11 'de başlayacak eksikler yüzünden.Jun yedek.Beşiktaş kazanır diyom ben 2-0.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 olm burda konusma fener maçına gidiyoz ona göre tmm mı [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 20:01 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ne fener maçı LoL bi birine benzettiniz galibaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yarın yeni transferleri çok merak ediorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Gökhanı geldiğinin ertesi günü maça sürerse Tigana demekki bu adamı gerçekten çok istedi ve çok şeyler bekliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yada Beşiktaş'da şuanda oynayacak başka forvet yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ^ Bobo Jun Ahmet dursun İ.Akın gercekten Beşiktaş ta forvet yok napacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Napacağınızı bilmem :) belki Beşiktaş'da adam gibi forvet yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Haklısın elle gol atmayı beceremıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 elle atamasalarda kendilerini süper atıyolar. (bkz. ibrahim üzülmezin çocuklar gibi sevinmesi) Aman ya uzatmayın tamam süpersiniz şampyionluğun en büyük adayısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Fılenın sultanları diyorum başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 1987 den beri kazanamamışız orda. yuh diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 diyarbakır alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bonjo futbol bu nasıl yorum yapabiliyorsunuz ki ? Her fenerlide futbol yorumcusu oldu.Kendi spor dalınızdan sıkıldınız mı. Yaparsınız sizde bi futbol takımı ya.Voleybol voleybol nereye kadar sıkar tabi insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yok be black bu alt sıra mücadeleleri sıkıcı oluyor , artık kümede kalmayamı oynuyorsunuz , intertotoyamı bilmiom ama tad alamıom..26 şubattaki derbi öncesi genede biraz takip edim bjk ı dedim , ki Kadıköyde kaç çekecez onun hesabını yapıom.. ama diyarbakır rahat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bonjonun yorumları dikkate almayın anlamaz futboldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 haha khala bırak bu işleri halı sahada top çevire çevire futbol yorumcusu oldun başımıza , git ders çalış hadi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Gecen senede bıze kac cekecegınızı hesaplıyordunuz sonuc?(3-4) Kaleyı anelkayı koyup bızı yenene kadar derbıler konusunda konusmaya pek hakkınız yok gıbıme gelıyor.Insan utanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hayyllaaa derbiler hakkında konuşuyor ya bu fenerliler ben insanlığımdan utanıyorum yahu. Rekorlar bozuldu farklar atıldı senelerce genellemede öndeydik yine bunlara rağmen herşeye rağmen dedik ki artık fener elle tutulur bi galibiyet alsın. Geçirdik kaleye pancuyu gene tık yok. Daha napalım.Bu maçta bi tek Mehmet Sedef i oynatıcaz artık yenin ya. Olm küme düşme diyorsunuz lan takım 4. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 fener bizim aldığımız gökhanı iyi tanır pendikte çok oynadı nede olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkadaşlar gaza gelmek gibi olmasın ama 2-0 hemde 2 yeni transfer attı golleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ve maç bitti 3-1 bobo,gökhan,jun 3 yeni transfer 3 gol tüm beşiktaşlılara hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 inş seneye tiganayı kaybetmeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bobo ile Jun hakkında bişey demiyecem şu an için .. Gökhan Güleç için de erken konuşmak gibi olmasın ama Tigana nın gençleri keşfetme yeteneğini anlıyoruz yavaş yavaş diyeyim sadece .. (bkz.Henry-Trezeguet) Gökhan hayırlı olsun Beşiktaşa.. @aytamania Ayrıca ben bu Gökhanın Pendikte oynadığını zannetmiyorum çünkü daha yaşı 19 ve Gaziantepten önce İnegölsporda oynuyordu ve İnegölsporun altyapısından geldiğini biliyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar