Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 nasıl kesin olarak allah vardır diyemeyeceğim gibi yoktur da diyemem. elimde hiç bir kanıt yok. olamaz da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Aksi kanıtlanana dek her şey doorudur. Varlığı kanıtlanamadıı için yoktur denir; var olmadığı kanıtlanamadıı için de vardır denir. Şimdi iki tane dooru şey var; hangisini benimsemek istediiniz, size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 varlığı kanıtlanamadığı için yoktur denilebilir ancak varlığı kanıtlanamadığı için vardır denemez. ikinci mantıkla gidersen olmayan hayali herşey vardır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @kojiroh işte bu dogmalar için geçerli değildir. tabi kişinin kendi inancı vardır ve bu inanç dogma, din dinlemez orası ayrı. dogma'ysa bir şey eğer, doğru bile olmasa bile "hakikat" 'dır. gerçek dir. inanılmak zorunlugu vardır. dogma'lar yok olmaz mı? tabi olur. hangimiz hala ra'ya inanıyoruz? [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 20:54 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tek hakikat redbull absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bitmiştir olay. kitleyin topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evrim konusunda evrimi tam kanıtlayamasakta sizlerin iddia ettigi gibi gökten düşişmedigimizi kanitladik -nae( ilk sayfadaki yanıtına cevabım). yanılıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 said: www.allahvar.com/ böle bi site var lol ki ne lol Siteye gözatıyordum da, Bir şeyi dilediği zaman, O'nun emri yalnızca: "Ol" demesidir; o da hemen oluverir. (Yasin Suresi, 82) Gökleri ve yeri (bir örnek edinmeksizin) yaratandır. O, bir işin olmasına karar verirse, ona yalnızca "OL" der, o da hemen oluverir. (Bakara Suresi, 117) -- Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (Araf Suresi, 54) ol diyince oluyosa 6 gün niye sürüyo, anlamadım.. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:02 tarihinde, MartinLGore tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Of be tam T-shirt yapılacak slogan heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @bleda gokten dustugumuzu kim soyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @martin dinde herşeye bir cevap vardır. bu tür tartışmalara girmek o yüzden biraz gereksiz. boşu boşuna ortam gerilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ikizlere grup indirimi yapiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 alkoclar ve italyan teleskilerinden cüzi ücretlere tasimacilik yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 local dj'le yatmak isteyen kizlara kolaylik saglanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bazı arkadaşlar halen maymunların çiftleşmesi sonucu dünyaya geldiğimizi sanıyo herhalde...Gülünç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ayar verme çabası. hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 O güldüğün arkadaşlar sana inancından dolayı gülmüyorsa sen de onlara gülmemelisin diye düşünüyorum.Karşılıklı saygı, inanç özgürlüğü falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben ben onların inanadığı şeye saygısızlık mı yaptım ? Sadece gülünç buldum...Onlarda benim inandığım şeyi gülünç bulabilir , doğal birşeydir,he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 çok komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Evet çok komikim Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Herkes hissettigi gibi yaşar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 said: Bazı arkadaşlar halen maymunların çiftleşmesi sonucu dünyaya geldiğimizi sanıyo herhalde...Gülünç valla ben de saniyordum, artik eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Thealon sanirim senin daha mantikli bir teorin var ? @Penthesilea Hahaha cok iyiydi bu :) [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:38 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ne mutlu sana Pent...Sizin cinsiniz ne ? Şempanzemi yoksa gorilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar