SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yönetmen: David ZuckerOyuncular: Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex, Leslie Nielsen Ürtükütücü,tırstırıcı bir o kadarda düşündürücü film scary movie 4. filmiyle karşımızda.Bu sefer saw filmine de el attıya hadi hayırlısı.http://www.fragman.tv/film/2990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 süpeeerr!! daha geçen gün arkadaşımla oturup konuşmuştuk.. SAW'la NASIL dalga geçilir diye.. o fimlde o kadar çok malzeme varki offf off kahkahalarla yarılmıştık.. inşallah scary movie 4 de bizim düşündüklerimizi düşünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 filmler berbat ama anna faris denen kadın güzel baya sevişme sahnesi fln vardır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 edik: yok bişi [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 19:51 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Haha harika tam düşündüğüm filmlerle dalga geçmişler bu sefer :) Garez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tikky abazalıklarını kendine sakla yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hakkaten yeter sıktı artık... Sapıkmısın ne haltsan git burdan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sorry ama kötü bişey söylediysem filmler berbat ve kız güzel dedim ne var bunda saolun banlamayın beni [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 20:24 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eheh hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Marlon wayans oynamiosa yalan ki o film zaten 3 pek iyi deilmis ( daha izleyemedim isalla izlicem sonra daha salikli yorum yapabilirim ) 4 isalla daha iyi olur scary movie 1 mukemmel di zmninda her gun izlerdim nerdeyse, 2. yi de cok sevmistim 3. gusel olmamis dendi isalla bu daha iyidir >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Afiş harika :D fragmana şimdi bakıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Cindy Campbell (Anna Faris) just can't catch a break. In high school, she was stalked by a serial killer who killed her friends and made a complete ass of himself. In college, she was desired by a lecherous ghost who couldn't keep his hands off the other ladies. And as a young reporter, she's had to protect her nephew from a killer little girl who kills people through a videotape while warning the world about crop circles and aliens. Now, she's been asked to be a caretaker for the creepy "Grudge House." Her next door neighbor, Tom Ryan (Craig Bierko), is a single father with quite a few screws loose. As their love blossoms, the world comes under attack by gigantic tr-iPods that destroy everything in their sight. Tom flees with his kids, leaving Cindy alone with her best friend, Brenda (Regina Hall), who keeps coming back from the dead. Together, they come across a mysterious village that seems to be a hundred years behind modern times. And it is in this time that a mysterious serial killer comes into the spotlight. A serial killer who plans to make examples of the useless lives of Dr. Phil and Shaquille O'Neal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben resmi anlıyamadım ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 parmaklarla 4 yazılmış işte neyi anlamadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 afiş harika olmuş :) shaqı çok merak ediyom eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bacağa benzettim lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 e oha ne bacağı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 afis cok akıllıca ya. alttaki parmaga ''saw here'' yazmıslar, cizgi cekip=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ipod çıkması biraz kötü olmuş ama iyi bağlamışlar :d güzel olacağa benziyor ama ilk film gibi olamaz sanmam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar