Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir guild ilk utb sini paladine verirmi ?

yevaud

Öne çıkan mesajlar

@popeye abi iste yapan guildler var zaten de, warrior o silahla neler neler yapar allaskina, paladin ne yapabilir ki o silahla : )
raidde alinan lootlar, özellikle legendary seviyesindeyse, guildi güclendirme önceligiyle verilmelidir diye düsünüyorum ben, lootta kisitlamalar olmasi lazim yani.
yoksa böyle hunterda asscandy, paladinde thunderfury, hand of ragnaros vs. cok görürüz daha. paladine o silahin tek yarari +30 FR olur, ki artik MC ye zaten gidilmiyor, BWL de de tek boss haric fire gear kullanmaya bile gerek olmuyor. Herald of Woe dan daha güzel pala silahi yok bence, hadi dpsadinim diyorsan draconic maul, ama yazik yani S:HoR'u bi paladine vermek bence.
bir priest olarak söylüyorum bunu, yazik yani S:HoR gibi silahlar harcanacagina empowered leggings gibi priest lootlarini falan almalari bile bin kat daha yararli olur yaptiklari is icin, MC de hiz rekoru kirma gibi bir plan yoksa, paladinler attack bile vermiyorlar moblara acikcasi.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 17:09 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır untamed için kıçını yırtan warrior zin'rokh'a burun kıvırdı "ne alacağım onu işim olmaz" diye. warriorlar hem eye of sulfuras'a hem zin'rokh'a burun kıvırıp sonra untamed alamayınca yırtınacaksa yırtınırlar daha çok. şimdiye kadar iki zin'rokh çıktı, birini paladin, öbürünü hunter aldı. iki raidde de 3-4 tane warrior vardı..

ayrıca mace spec en kötü talent warriorlar için, herkes biliyor bunu. razorgore'a gelen warriorlar sulfuras craftıyla uğraşmaz zaten bence. ben warrior olsam kasmam şahsen.

legendary olayına gelince, rengi legendary diye silah bütün epiclerden daha iyi demek değil. sulfuras ve thunderfury eskidi sayılır. bir zamanlar arcanite repaer da kraldı yani.. :p

hatta öyle oldu ki, eye of sulfuras ilk defa düştü, kimseden çıt çıkmadı. hiçbir warrior sevinmedi bile. ben kimse almayacak sandım, paladinlerden birisi ben craft edebilirim dedi de öyle verdiler. başka paladin bile istemedi siz düşünün artık..

düzeltme: "warrior zin'rokh aldı" demişim, yanlış. ilkini paladin, ikincisini hunter aldı. huntera da neredeyse zorla verdik, disleniyordu az daha..

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 18:13 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

demistim dimi bizim warriorlarimizda mal diye :)

ah ulan gnomela gelip alirdim bilsem lol
ayrica thunderfuryde eskidi sayilir ? :P yuh be siz cok simardiniz dunde gutgore rippera burun kiviriyordun

sizin butun esyalarinizi silip yeni charla baslatip mini mini dungeonlarda surunmenizi saglamak lazim bastan o zaman kiymetini bilirsiniz itemlarin
Sosyal ağlarda paylaş

napalım ben don değiştirir gibi char değiştirmiyorum popeye bey.. :p

hayır buna gelene kadar düşen ilk ve tek staff of dominance'ı oomkin druid aldı. warriorlarımızın neredeyse hepsi prot kasacağım diye hiçbiri 2h veya ofansif plate ile ilgilenmiyor. bu hafta razor'ı kesince untamed düşse gene o kıçını yırtan adam alacak, sonraki düştüğünde dislenir untamed hunter ya da paladin almazsa kesin. serverımızda chromatic boots ilk düştüğünde disleyen guild var, paladin filan bile almamış düşünün. sırf tek bir itemı hemen kapamadı warrior diye çıngar çıkarmanın alemi yok..

olay warriorun hakkına paladinin atlaması filan değil. ZG için ayrı bir puan sistemi kullanıyoruz, o warrior oeb'i bırakıp zin'rokh da alabilirdi isteseydi..

raid verimi bütün olaysa daha neler var sırada, yukarıda anlattım off-hand'e perdition blade alan rogue'umuzu..

ekleme: gutgore off-hand? cht neci?

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 18:21 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hah bakın chromatic boots ilk düştüğünde disleyen guild dün de lifegiving gem dislemiş ilk düştüğünde. gene aynı guild dün ilk düştüğünde legguards of the fallen crusader (oyundaki en iyi 1-2 ofansif paladin leg itemdan biri) dislemiş. serverın yarısı gülüyor lifegiving gem dislenir mi kimse almadan diye..
Sosyal ağlarda paylaş

oha be onlar iyice cosmus legsi duymamistim

onlarin paladinleriyle seni degistirmek lazim onlar healler sen dps itemlari kaparsin :P

shankeri bile almamis bir rogueum var oyle gutgore off hand falan demeyin tas olursunuz :) bizde lobo alma sansida yok maalesef :(

ayrica evet Fin realm ED

bizim guild vita nova
samin son bahsettigi guild twilight gambit :) (sam bence o herifler cok hizli ilerledi ya o yuzden itemlarin degerini cozemediler hala :P )

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 19:31 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mace spece ne gerek var ki
Spinal Reaper'in güzel olacagi tek yer bence expensiondan sonra olacak, +20 rage farmi hizlandiracagindan spinalli warriorlar ilk level 70ler olur bence.
Onun haricinde, iyi esyalari olan bi warrior icin (güzel bir crit rate i olan yani, wrath veya mightla gezmeyip de özellikle BWL den düsen dps warrior itemlarini toplamis olan) sword spec kesinlikle en iyisi.
bence S:HoR olsa, mace spece vermem 2h spece verir 5% dmg artiririm zaten. Oyundaki AQ dropu balta (Dark Edge of Insanity miydi o baltanin adi?) ve Ashkandi den sonraki 3. en iyi silah kesinlikle. Özellikle PvE acisindan düsünürsek, 5% crit demek 5% dmg increase demek genel olarak, bunu da mace spec veriyor zaten. +crit in sadece pvp ye faydasi var bence, cünkü genelde verdigin total hasar degismiyor.

Bizim sunucuda bircok kaliteli guild warriorlarina yapiyor S:HoR'u ve bence olmasi gereken de bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ahaha sam ragnaroasdan dagger dusene kadar en iyi off hand gutgore ana ele core hound alırsın lobomu kullancan >:P ha pred blade alınca tabı core hound off hand geçer

hem benim hemde daggerin ismini karistirdin sanirim :)

CHTnin gutgore varken main olmasi icin hic bir sebep
tam tersini diyecektin galiba :)

damage siralamasi olarak
r14 dagger>perd>bwl drop>hakkar> gutgore diye gidiyor

bwlden dusen bence perdden daha iyi sonucta mis gibi stats var agility ve stamina zaten arada 4 damage oynuyordu sanirim yada 7 emin degilim
Sosyal ağlarda paylaş

paladinlerin endgamede amaci supporttur... heal eder.. duruma göre blessing atar... essek gibi manasi olmalidir... warrior özentisi paladinler, başka bir deyişle crit palalar kaybeder. alliancein ezik olmasının nedenlerinden biriside budur bence. çoluk çocuk paladin açıp kendini warrior sanıp crit item üzerine yoğunlaşır, healı geçtim bi blessing bile atmaz.. sonra nerf shaman... sinirlendim durduk yere bak :D

ha konuya döneyim, utb ziyan olmuş palada bu kadar basit üzüldüm o warrior adına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...