DasDa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paladin'e laf atanın alnını karışlarım :) Kralın adamıyız kardeşim biz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 pandaalf pati 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:20 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] -------------------------------------------------------------------------------- bence sen baya bi alıngansın, kim bla bla yı cinsel organla özdeşleştirirki? Özür dile hemen! Quote'u bulamadım/çalıştıramadım böyle yapıyorum. Evet dersimiz türkçe, pandaalf arkadaşımızı yazılı yapıcam *Cümlesinde benim sözümü kullanarak bla bla dedi yani direkt bana yöneltti, yani alınganlık gibi bir durum söz konusu değil. *bla blayı cinsel orgran ile özdeşleştirmedim, türkçe manasını yazdım.Anlamını bilmiyorsan orası ayrı. *Peki efendim, başka isteğiniz?çay fln getirim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Alınganlık işte, hala devam ediosun. Lütfen forumun huzurunu bozma artık. Ben şahsen senden nefret ediorum diye herkesinde bu tartışmaya tanık olmasının anlamı yok. Bla bla vs vs anlamında kullanılmış işte. İnsan gözleriyle okumuosa ilkokul ööretmenleri ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Şaklabanlarda kralın adamı ama? Nasıl olacak bu iş? :p Death to palydanz, nefr nerf!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aferım sana easy mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kıskananlar çatlasın palani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Şaklaban krala parmak atmış adam. Sarışın, yüzü nur gibi paladinlerle, gnome mage şaklabanları karıştırmayalım !!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://sourtimes.org/show.asp?t=bla+bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @Popeye: Talentlarla birlikte counterspell 4sn(?) silence özelliği kazanıyor. Yani shield açacağını tahmin ettiği bi an basarsa 4 sn(?) shield acamaz loladinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paladine karşı boşuna taktik yapmayın, biz tanrıdan alıyoruz ışığımızı, güneşten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bu yeni talentler sonasında bir gün shamanla oynarken paladin geldi beni güya gankleyecek. Shield'ı artık ya cd'de idi ya da açmadan da alırım aşşa bu shamanı dedi ama en son gördüğümde kafasından 1200 yazan Earth shock Crit'iyle can vermişti. Ne zaman dövüşürken bir paladin shield açsa hep o balondan bir çık gösterecem ben sana dünya kaç bucak diyorum ya. Bu kadar mı kıl olunur paladinlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Evet bunları aynen bende hissediyorum çünkü divine sheild gerçekten çok saçma bir skill. Hemde instant cast yani cast ederken anlayamıyorsun ki cs felan atasın. Başıma tanrı sanki 12sn immune imiş. Saçmasapan iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yav adamlar direk tanrıdan torpilli dua edin sadece 12 saniye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bence shield da bi sorun yok.Paladinde vuramıyor dışardakine, düşmanda vuramıyor. Eğer paladin shieldda iken attack verebilseydi işte o zaman imbalanced olurdu diye düşünüyorum. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 16:27 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 vurabiliyor isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Divine Shield (Rank 2) 110 Mana Instant cast 5 min cooldown Protects the paladin from all damage and spells for 12 sec, but reduces attack speed by 50%. Once protected, the target cannot be made invulnerable by Divine Shield, Divine Protection or Blessing of Protection again for 1 min. Source: Trainer Atak verebiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o zaman imba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Damage veremeyen bi classın %50 atak speedi kısıtlıyor daha ne olsun yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 12sn boyunca o açığını kapatır merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hmms teşekkürler bilmiyordum attack verebildiğini yeni değişti sanırım, yanlış hatırlamıyorsam eski versiyonlarda saldıramıyordu.Yinede bence dengesizce bir büyü değil %50 attack speed düşmesi çok ciddi bi olay, o 12sn lik süreyi bi şekilde oyalayıp veya kaçıp kurtulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 siz sanirim counter spell ile silence arasindaki farki bilmiyorsunuz ? paladinin shield acamamasi icin holy schooldan bir spelli kullanirken cs yemesi lazim boylece holy spellerin hepsi 9 saniyeligine cooldowna girer ama silence genel olarak 4 saniye spell kullandirtmaz ama ice block ve divine shieldi engellemez ikiside silence yeseniz bile kullanilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bunları bilmezler sonra palaDİN KESEMİYORUZ NERF PALA DİYE FORUMDA BAGIRIRLAR HEHEHE pff ya pardon caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tmm temel reis arkidiş mage de ayrı ayrı counterspell we silence die bi action yok counter spell war onada 2 talent werion o da 4 sn silence özelli kazanıo sen CS atınca eğer talentlıysa adam otomatik silence oluo4sn haa o arada bi büyü castı warsa 10sn boyunca onuda kullanamıo (bunun talentla olmasına gelince herkes almak zorunda deil ama ben almayan mage tanımıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende eğlence olsun die yazdım class ı oynaması keyifli gelio ama 2 tane 60 tip tip bakarken sen kaçıyosun ehehe bu keyifli yoksa doru diyosunuz biliyorum ne mal olduklarını ehehe ilk ally charım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @popeye: 2. sayfa 14. mesaj, ayrica 2 üstteki mesaj hala ısrar edeceksen ümidimi yitircem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar