Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imba paladin nhaha

Dolis

Öne çıkan mesajlar

pandaalf
pati 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:20 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ]
--------------------------------------------------------------------------------
bence sen baya bi alıngansın, kim bla bla yı cinsel organla özdeşleştirirki? Özür dile hemen!

Quote'u bulamadım/çalıştıramadım böyle yapıyorum.

Evet dersimiz türkçe, pandaalf arkadaşımızı yazılı yapıcam

*Cümlesinde benim sözümü kullanarak bla bla dedi yani direkt bana yöneltti, yani alınganlık gibi bir durum söz konusu değil.
*bla blayı cinsel orgran ile özdeşleştirmedim, türkçe manasını yazdım.Anlamını bilmiyorsan orası ayrı.
*Peki efendim, başka isteğiniz?çay fln getirim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni talentler sonasında bir gün shamanla oynarken paladin geldi beni güya gankleyecek. Shield'ı artık ya cd'de idi ya da açmadan da alırım aşşa bu shamanı dedi ama en son gördüğümde kafasından 1200 yazan Earth shock Crit'iyle can vermişti.

Ne zaman dövüşürken bir paladin shield açsa hep o balondan bir çık gösterecem ben sana dünya kaç bucak diyorum ya. Bu kadar mı kıl olunur paladinlere.
Sosyal ağlarda paylaş

bence shield da bi sorun yok.Paladinde vuramıyor dışardakine, düşmanda vuramıyor.

Eğer paladin shieldda iken attack verebilseydi işte o zaman imbalanced olurdu diye düşünüyorum.

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 16:27 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Divine Shield (Rank 2)
110 Mana
Instant cast 5 min cooldown
Protects the paladin from all damage and spells for 12 sec, but reduces attack speed by 50%. Once protected, the target cannot be made invulnerable by Divine Shield, Divine Protection or Blessing of Protection again for 1 min.
Source: Trainer

Atak verebiliyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hmms teşekkürler bilmiyordum attack verebildiğini yeni değişti sanırım, yanlış hatırlamıyorsam eski versiyonlarda saldıramıyordu.Yinede bence dengesizce bir büyü değil %50 attack speed düşmesi çok ciddi bi olay, o 12sn lik süreyi bi şekilde oyalayıp veya kaçıp kurtulabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

siz sanirim counter spell ile silence arasindaki farki bilmiyorsunuz ?

paladinin shield acamamasi icin holy schooldan bir spelli kullanirken cs yemesi lazim boylece holy spellerin hepsi 9 saniyeligine cooldowna girer

ama silence genel olarak 4 saniye spell kullandirtmaz ama ice block ve divine shieldi engellemez ikiside silence yeseniz bile kullanilir
Sosyal ağlarda paylaş

tmm temel reis arkidiş mage de ayrı ayrı counterspell we silence die bi action yok counter spell war onada 2 talent werion o da 4 sn silence özelli kazanıo sen CS atınca eğer talentlıysa adam otomatik silence oluo4sn haa o arada bi büyü castı warsa 10sn boyunca onuda kullanamıo (bunun talentla olmasına gelince herkes almak zorunda deil ama ben almayan mage tanımıom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...