Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disconnects, unknown entities, naked characters, red ?'s and other strange things.

ad3m

Öne çıkan mesajlar

sole bisi varki (daha oncede bazi topiclerde dile getirilmisti ) ; network karti ayarlarindan " checksum offload " secenegini disable etmek tamamen ortadan kaldiriordu sorunu..fakat 1.9 ve arkasindan gelen patch(patchler) le beraber bende yeniden yasamaya basladim bunu ve bi cozumu olup olmadiindan emin degilim..tech support forumlarini gezdim epeyce cok elle tutulur bisiler bulamadim fakat kanimca olay hardware ( bazi onboard eternet kartlari ) ile alakali..bunun disinda yapilicaklar wtf wdb klasorlerini silerek yeniden login olmayi denemek , addonlari check etmek (outdated olanlari kullanmain) , blizzarda portforward yapmak (3200li bisilerdi yanlis hatirlamio isem tech support forumlarinda bulabilirsiniz portu) ; islemci , fan isilarini konrol etmek (normalin ustunde degerler error132 ile beraber bu tarz sorunlara yol acior - overclock yapmain derim ) yukardada dedigim gibi eternet karti ayarlarindan checksum offload i disable etmek ve son olarak bunlar bi ise yaramadiysa baska bi eternet karti alip denemek(ki bu cogu player icin cozmus sorunu)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende de var bu sorun, her patch den sonra oluyo ama benimki bikaç saat içinde değil bikaç gün içinde düzeliyo, düzelse bile yine bazen takılıyo hiç veri göndermiyo ve bi süre sonra disconnect oluyo. Blizzard a sordum, birsürü test filan yaptırdılar bana, raporları göndermemi istediler filan, bana da checksum offload u kapatmamı söylediler ama öyle bir seçenek yok, doğru düzgün bir çözüm yolu sunamadılar bana. Şu anda patch yeni geldiği için oyuna girdiğimde hiç veri gönderemiyorum servera, bi süre sonra da disconnect oluyorum ve sinirleniyorum, bir çözümü yok mu bunun :(
Sosyal ağlarda paylaş

portforward icin modem ayarlarinizdan TCP 3724 ve TCP 6112 portlarini aciorsunuz , client ve server arasindaki veri transferini hizlandirior diyebiliriz kabaca , bu portlari acmak ayni zamanda blizzard downloder inda cok daha verimli calismasini sagliyor.

(nasil yaparim portforward diorsaniz modem marka ve modelinizi ozel mesaj atin yardimci olmaya calisirim.)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?series=16&Software=True

linkteki driveri yuklemek ise yarayabilir dior blizzard tech forumlari , ozellikle bahsettigin model listebasi bu soruna neden olan kartlar arasinda

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=202513&p=1&tmp=1#post202513

buraya bi gozatmakta fayda var

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:01 tarihinde, cakeonroof tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dün üşenmedim butun forumları açtım hatta ram check cpu ısısı, fanda toz varmı kontrolu yaptım, bütün adware, oyun, pekçok şeyi ve annannemin ekranın üstüne koyduu dantellü örtüyü bile kaldırdım. Blizz forumları iice çıırından çıkmış, 50 bintane blue post olmuş. Yani bulamadım sorry (utangaç feys)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar her patchden sonra eğer bütün charları çıplak ve unkown entity olarak görüyorsanız, oyundan habire düşüyorsanız bunun sebebi out of date addonlarınız. eğer yeni bir patch kurduysanız bütün addonları disable edin ilk girişte bu sorundan kurtulacaksınız. aksi takdirde wow/interface, wtf, wdb hepsini silip login olmanız gerekir. bütün ayarlarınız, macrolarınız, addonlarınız gider.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iice koca karı işine döndü haa herkes bi dünya çözüm sunuo kiminde biri çalışıo kiminde dieri ne iş anlamadım bendede paso olu kendi kendine düzelio soora ( addon dienden arka ben addonlara dokunmadan nası düzelio ööleyse ) ha bi not daa karakterinizi kesinlikle orgimmarda yada dier büyük şehirlerde bırakmayın çıkın biraz dışarı orda bırakın bööle bişile karşılaşmazsınız ( ben bi dün gece unuttum ondada patch çıkarmıl hain blizz)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslına bakarsanız blizz tech support u önce stickyler sora da blue larla okursanız bırakın wow u en ii performansta oynamayı, bilgisayarınızı da en ii performansa getirebiliorsunuz. Ben pekçok bilmediğim şeyi o forumlarda öörendim. Pekçok tech supportu foruma wow için koymuşlar. Araştırmak lazım. Bu arada israillilere de yazık bizim kadar : /
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkadaşlar her patchden sonra eğer bütün charları çıplak ve unkown entity olarak görüyorsanız, oyundan habire düşüyorsanız bunun sebebi out of date addonlarınız. eğer yeni bir patch kurduysanız bütün addonları disable edin ilk girişte bu sorundan kurtulacaksınız. aksi takdirde wow/interface, wtf, wdb hepsini silip login olmanız gerekir. bütün ayarlarınız, macrolarınız, addonlarınız gider.

bu dogru bir bilgi degil. sifir addonla ve tertemiz kurulumla da basima geliyor benim.

bu sorunun turk kullanicilar arasinda cok cok cok daha fazla yogun olduguna dair bir yanit almistim ben blizzarddan. ozellikle kablomodem kullanicilarindan daha fazla bu konuda sikayet geldigi belirtilmisti. telekom un bir router nanesi ya da bizim modem konfigurasyonlarinda birseyler olabilir.

halen cozebilmis degilim sorunu.

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 19:33 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...