Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hala oynayanlar?


JuM

Öne çıkan mesajlar

Zegna sanırım ankaradandın. Bana ankarada cdlerı temın edebılecegım bır yer lazım. Bıldıgın bır yer varmı? Yada senden alabılırmıyım?

Arkadasımdan epıx edıtıon ı aldım. Ama o ebaydan almıs us cıktı. MErlınde oynuyo. O versıonla gıremıyorum. Yardım edebılrısenız sevınırım..

msn: [email protected]
icq 829321
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla sensible

prime timeda 3k + playerla oynuyoruz hala. pek bitmis degil acikcasi , ve ben hala senin oyunu erken biraktigini dusunuyorum hehe.

sadece eskisi kadar zevk vermiyor tabi , uzun zamandir oynuyoruz.
rr10 a 970k mi ne kalmisti benim biraktim skald oynamayi sattim skaldida mesela , eski hunterimin accountunu actirdim onla takiliyorum.

animistin vardi sanirim , uymadi pek sana ;) bm /eld filan cok daha kral giderdi rvr de animistin yerine :p

jum cd yok bendede nerde bilmiyorum bence dl et
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Animist oynamamın büyük etkisi var sanırım oyundan baymamda. Ama birde şu vardı,oyunun temposu biraz düşük geldi bana. Yani sanki karşılıklı oynanan satranç oyunu gibi. Tamam aksiyon var ama yeteri kadar aktif değildi. Birde ben oynarken klasik server açmamışlarda,toa falan çok büyüdü gözümde. Artifact olayı falan.
WoW oynuyorum ama pvp eksikliği bezdirdi beni. Guild Wars alıcam yarın.
Bana yavaş gelmesinin sebebi belki ekran kartım yüzünden oyunun kasması olabilir. Oyunun grafik motoru sorunlu biraz gerçi catacombsu bilmiyorum ama... Catacombsdan önceki versionlarda grafikler pek iyi olmamasına rağmen ekran kartını acayip zorluyordu. Bu da oyunun direktiflere geç tepki vermesine yol açıyordu. 800*600 de oynayamadım. Mouse hareket ettirdikten 1 saniye sonra dönüyodu karakterim

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 19:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ben simdi bi olayi annamiorum ben hic bi oyuna baslarken kalkipta max dmg veren class hangisi hadi onu oynicam diye heves etmiorum. ha tamam caster demisin onu anlarim ama oyunda bi ton caster cesidi ve degisik specleri var. acik konusayim albion oynuyosan ve 50 olduktan sora gruplara girme zorlugu cekmek istemiosan(sabit bi grubun olmadigini varsayiyorum) ya sorcerer yada cabalist olucaksin. yani aman ortaligi dagitiyim yok sole max dmg vurayim devri baya oldu geceli bu oyun her patchle birlikte iyice grup fightlara donduruluo. bak sonunda warlocklarida bitirdiler adam simdi ipe ipe spec deistiricekler. bana sorarsan en rahat oynanicak caster light spec eldritch tir. her turlu caster grubuna tank grubuna cuk diye oturur bu class. hatta her turlu gruba oturabilcek tek class bile diyebiliriz. (kalkip lite eldy birakip dark sm acan arkadas mesaji alabilir burdan) her neyse illa alb dersen sorcerer veya cabalist derim sana. cabalist te spirit spec olucaksin body debuff icin
sorc ta mind/body kombosu yaparsin. yeni baslayan biri olarak powerlevel dan kacinmani tavsiye ederim. mumkun olan en kalabalik battlegroundlarda boy goster ki karsidan enemy gorunce targetlama bozukluklari heycandan 1 yerine 2 hatta entera basip grup mesajlarda 111111wwwwssaaaddd gibi noobluklar yasama new frontiers da(hepimiz yasadik bunnari) 1.82 dun geldi henuz patchliorum oldukca kapsamli bi patch renk getirecegi gercek.

ayrica sensible animistler hib csater gruplarinda oldukca basarili olan classtir sanirim community de eksiklik yasadin.. belki guzel bi arkadas grubun olsa baymazdin. ayni duruma ben ve elmaira dustuk merlinde. biz rr6-7 lerdeyken oyuna baslayan comezler su anda 15-16milyonlarda. biz hala rr9 olamadik tabi bunlarin hepsi biraz sans biraz arkadasla oluyo. sans faktoru radardan sora ortadan kalkti tabi ama 2 hafta once yapilan wave de 450 kisi banlendi. :d umarim yeterince yardimci olmusumdur sana jum yani illa turklerle oynicaksin die bi kaide olmadigindan bence guzel ortam yapabilicegin bi yer ve gruplarda aranilan class lari tercih etmende fayda var. sonucta 4 senelik bi oyuna basliosun herkes bi şekilde aşmış durumda umarım zevk alirsn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...