Redogski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 piskopatmısınız yahu ne işiniz var sabahın köründe?
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 uykusuzluk sorununun dibinde yaşıyorum
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Gidip öss'ye kaydımı yaptırcam. Randevu olayı
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 muhittin emminin bi kızı warya onun kocasının kardeşinin bi arkdşı war. sanırım ona.. dip not:yanılıo olabilirim..
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben şu eski konuları getirmekten mükemmel haz alıyorum lan. fdsf
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çocuklarım için seve seve diyorsan "Binbir Gece"yi, Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan "Küçük Kadınlar"ı, Çocuklarımın hepsi bir kişiye versin diyorsan "Yaprak Dökümü"nü, Çocuklarım kankalarına versin diyorsan "Kavak Yelleri"ni,,Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan ''Hanımın Çiftliği''ni,Bütün sülale birbirine versin diyorsan "Aşk-ı Memnu"yu izle ! mrttrn
Öne çıkan mesajlar