Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tiki kızlardan tiksinme sebepleri. buyrun : )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen gün bi kızla geçen dialog <_ "sehpa" yı anlatmaya çalışıyorum _>

- hani varya kızım böle küçük masa gibi bişi
- heaaa kind of masa yaneeee..
- yea -_-

yer : yeditepe üniversitesi
Mesaj tarihi:
yahu nabtı size tikky kızlar, namusunuzumu kirletti ne etti? tamam max şu an üzerinde oturduğum koltuk kadar kapasite mevcut (has tikkyler) onlarda ama kızmayın abileri ablaları onlara.
Mesaj tarihi:
kind of masa demekle yani daha bi havalı oluyo ya ondan daha bi bilgili karizma gösteriyo ondan diyolar.allah onlara akıl fikir ihsan eylesin.bende onlara diyom "kind of dangalaks" ehehe:)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar kimse kimseyi sevmek zorunda değil . ama yeter bu tiky muhabbeti . kaliteli giyinen , altında arabası olan özetle para harcayan her adam tiky oluo böle saçmalık olmaz ki . ne nedir bilmeden abuk sabuk muhabbetler.
bu bi seçim meselesi niye sürekli bu saldırı hali ? size ne abi milletin kız arkadaşından , arabasından , kıyafetinden . ?
bende gothic giyinenlerden , rockçılardan , metalcilerden nefret ediyorum ; kime ne !?!
Mesaj tarihi:
insanları ne zaman kılık kıyafetlerine göre yadırgamamayı öğrenicez...paran vardır marka alırsın , paran vardır içersin s..arsın seçim senin...ama sorun şurda başlıyor parası olan parası olmayana laf çakmaya ezmeye dışlamaya başladığında.. toplum içinde sınıflaşmalar başlıyor.toplumun alt kültürleri kendi içlerinde önceleri sessizce tartışmaya başlar ama ilerde bu olaylar büyüdükçe çatışmalar başlar sınıflar arasında.ki buda sınıfsal ayrımların arasındakı ucurumların buyumesıne sebeb olur.o yuzden bıraz daha sakin ve rahat davranmak lazım.sonucta kımse bızı zorla tikkylerle aynı mekanda bulundurmaya zorlamıyor.
Mesaj tarihi:
valla ben imkanım yettikçe istediğimi giyerim , canımın istediği kızla olurum , eğlendiğim yere giderim , arabama binerim.
o saatten sonra nedir ki yani tiky ? hadi diyelim bu yaptıklarımı tikyler yapıo yada ben tiky'im ..
neye göre tiky , kime göre ? kimsenin düşüncesinden banane ben nası mutlu oluyosam öle yaşarım .
tiky kavramına giriomuş girmiomuş beni ilgilendirmez ki.
  • Yeni Oluştur...