Laraken Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 -ay kııııs bak satanist geçiyaaaaaa. +he ayinden geliodum zati. korkmayın ya.ısırmam. aslında korkmaları daha iyi.benden uzak olsunlar.
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bizim dersanede var böyle tiper. dalga geçiyorum anlamıyolar.insanlar gülünce onlarda gülüyo.çok komik oluyo o zaman. ya inamıyoram.
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 geçen gün bi kızla geçen dialog <_ "sehpa" yı anlatmaya çalışıyorum _> - hani varya kızım böle küçük masa gibi bişi - heaaa kind of masa yaneeee.. - yea -_- yer : yeditepe üniversitesi
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yahu nabtı size tikky kızlar, namusunuzumu kirletti ne etti? tamam max şu an üzerinde oturduğum koltuk kadar kapasite mevcut (has tikkyler) onlarda ama kızmayın abileri ablaları onlara.
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kind of masa demekle yani daha bi havalı oluyo ya ondan daha bi bilgili karizma gösteriyo ondan diyolar.allah onlara akıl fikir ihsan eylesin.bende onlara diyom "kind of dangalaks" ehehe:)
narin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşlar kimse kimseyi sevmek zorunda değil . ama yeter bu tiky muhabbeti . kaliteli giyinen , altında arabası olan özetle para harcayan her adam tiky oluo böle saçmalık olmaz ki . ne nedir bilmeden abuk sabuk muhabbetler. bu bi seçim meselesi niye sürekli bu saldırı hali ? size ne abi milletin kız arkadaşından , arabasından , kıyafetinden . ? bende gothic giyinenlerden , rockçılardan , metalcilerden nefret ediyorum ; kime ne !?!
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 biri demiş o tikky kızlardan yanında gezse fln asla gezdirmem ben hiçte tikky tarzı kıza bakıpta ne hoş demedim ne boş derim genelde...
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende tikkylerden pek hoşlanmam.tikky mikky ama taş gibiler şerefsizim ehühhüh:)
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 her iyi giyinene kaliteli adama da tiki demeyiniz lütfen. tiki ne yaaa ?!?! titititiki
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 narin eksi bir tikkyleri seviyorum [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:00 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir]
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @narin bizi daha da mutlu ediyor o.
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 insanları ne zaman kılık kıyafetlerine göre yadırgamamayı öğrenicez...paran vardır marka alırsın , paran vardır içersin s..arsın seçim senin...ama sorun şurda başlıyor parası olan parası olmayana laf çakmaya ezmeye dışlamaya başladığında.. toplum içinde sınıflaşmalar başlıyor.toplumun alt kültürleri kendi içlerinde önceleri sessizce tartışmaya başlar ama ilerde bu olaylar büyüdükçe çatışmalar başlar sınıflar arasında.ki buda sınıfsal ayrımların arasındakı ucurumların buyumesıne sebeb olur.o yuzden bıraz daha sakin ve rahat davranmak lazım.sonucta kımse bızı zorla tikkylerle aynı mekanda bulundurmaya zorlamıyor.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla tikky diyince aklıma rotringin kalemleri geliyo. bayaa güzel ve kaliteli kalemlerdi. tabi kızlar için aynı şeyi söliyemicem....
Activision Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne demişler ya kendin gibi ol yada olduğun gibi görün bunlar kendinden çıkmış sadece özenti gençlik işte
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 amacımız geyik olsun muabbet olsun da narin yine röööeeeh diyerek derinlere inmiş tikky miyiz ? : pp
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla ben imkanım yettikçe istediğimi giyerim , canımın istediği kızla olurum , eğlendiğim yere giderim , arabama binerim. o saatten sonra nedir ki yani tiky ? hadi diyelim bu yaptıklarımı tikyler yapıo yada ben tiky'im .. neye göre tiky , kime göre ? kimsenin düşüncesinden banane ben nası mutlu oluyosam öle yaşarım . tiky kavramına giriomuş girmiomuş beni ilgilendirmez ki.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Tikky kızlar hepinize bayılıyor. Bir tikky kız alana bir tane bedava kampanyası varmış. Ama tabii hepiniz tiksindiğiniz için istemezsiniz herhalde ya doğru...
Öne çıkan mesajlar