BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yarın öğle 12'den akşam 5'e kadar down olacakmış, ne güzelmiş... umarım uzamaz...[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clans Lord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Funcom politikasi o :p kesin uzar[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 En sonunda yeni agent only armorum gelecek :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Gelmicek, bu patchde Inner Sanctum fixlenmedi, onun icin hala acik degil. Zaten acilsa bile eger su anki seklinde olursa ToTW'ye girmemis kimse IS'e de giremicek ;) 14.7.10 sadece pet pathing iceriyor, nadir nerfsuz ve en gerekli patchlerden birisi 24 saat down kalsin, sorun cikmasin deger bence.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Chrysaor, 25 Şubat 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Gelmicek, bu patchde Inner Sanctum fixlenmedi, onun icin hala acik degil. Zaten acilsa bile eger su anki seklinde olursa ToTW'ye girmemis kimse IS'e de giremicek ;) 14.7.10 sadece pet pathing iceriyor, nadir nerfsuz ve en gerekli patchlerden birisi 24 saat down kalsin, sorun cikmasin deger bence. ToTW ne? Bilelim bizde mağdur olmayalım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 25 Şubat 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya bu aralar test servera girmişsindir sen chrysaor, ben giremiyorum nedendir ki server şu anda down diyo ama hiç up halini yakalayamadım acaba bilmediğim bişe mi var yapmam gereken diye merak ettim
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ToTW = Temple of Three Winds, Tir'in kuzeyinde bulunuyor, sadece level 60dan kucuk karakterler girebiliyor. Testlive patchlendigi zaman kapali oluyor, su an acik mesela. Birde soyle bi olay koydular, eger karakterini level 1 de birakip cikarsan, bir sure sonra (1 saat muhtemelen) level 25e boost ediliyor.
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 peki her aklına geldiğinde girip denemekten başka şansımız yok mu test server up mı down mı diye?
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Peki ToTW ile diger dungeonın olatyı nedir? Ve neden giremicez biz?[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bak mesela şu anda test server clientında testlive up diyo ama girmeye çalışınca the dimension you want to play on is down at the moment diyo ben bişeleri eksik yapıyorum ama neyi =)
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ToTW level 60 a kadar girilebilen bir dungeon öyle abartı bir olayı yok baya bir item zenginliği var ama her bişeyi nordop yapmışlar bir anlamı da kalmıyo öyle olunca =) sadece kendine yararın var yani, sadece lien's crystalizer var MP nanosu o işime yaradı gerisi çoktan bankadaki tozlu raflarda yerini aldı
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Su anki haliyle, IS'e girebilmen icin ToTW'den Xarch robe alman lazim, NODROP oldugu icin, ve level 60+ oldugun icin bu pek mumkun degil :P IS level 125+ bu arada. Cok ilginc, simdi girdim, up testlive dimension. Tekrar duplicateleyip dene istersen. Yeni petler (Lien's Crystalizer) MP'lere atilmis en buyuk kaziktir, legionnaireleri cast etmek icin sadece nano yetmiyor, birde urn lazim, ama urn NODROP ve yanilmiyorsa UNIQUE, her pet 1 urn kullaniyor ve diger meta petleri gibi zamanli petler. Peti yeniden cast etmek icin Temple'a girip aletleri oldurmek lazim, olme essegim olme.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Yok değişir o kural. Öyle saçma şeymi olur canım. O zaman kimse giremez ISye. Yuksek lvllar olay çıkarır ben de çıkarırım :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 evet hem nordop hem unique exarch robe da o level için güzel bir robe aslında takımcak vardı bizde SSlerden de görülmüş olacağı üzere hatta ben hala giyiyodum nerdese level 100den sonra bile, daha dün web cloak aldım da bıraktım, rengi falan hoş :p hazır 125 e de yaklaşmışken gelse de girsek madem IS'e =) benim duplicator baya önceden çektiğimdi, şimdi yeniden kuruyorum bakalım belki ondandır, bir de CDye atıp geri almıştım AO dizinini, her bişe read-only olmuş onu unutmuşum belki ondan da olabilir
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Çalışsa bi mucizeymiş yani :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 evet ya duplicatordanmış günlerdir deneyecem diye bekliyorum salak gibi şimdi patchliyo tüh boşa beklemişim :p
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 LOL ;P Dun Pop'a soyledim zor alirsin soldier battlesuiti, giremiceksin IS'e diye, ayni tepkiyi verdi Absolut'la. :) FC'nin ne yapicagi belli olmaz, bu sekilde de birakabilir hehe
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 sanmıyorum öyle saçma bişey olucagını ya robelar nodrop olmayacak yada başka bi formül düşünücekler o battle suiti almamı engellerse her türlü pisligi yaparım fcye ( artık elimden ne gelirse ehe ) neyse ben gidiyim bi kaç tane veteran ot fixer gebertiyim nasılsa bize double xp veriyo :)) eh işte clan olmanın faydalarından biri daha[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 lol! valla öle pop ben 11 küsür side bonus görmemiştim şimdiye kadar, geçen akşam 11.12 olmuş =)
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben daha öncede görmüştüm %11+ ama bu kadar uzun süre kalmamıştı sanırım büyük guildler anlaşmış omnileri EFPden siliyolarmış citir sölemişti hatta bi kaç gün önce ( yada 1 hafta ) mok baseine dalmıştı bi avuç storm lol leet army şeklinde dagıttılar ben tabi warplandım sonrada giremedim :) ana baba günü oldugundan bazı omni kaynaklarından aldıgım habere görede ( kaynak : chrysaor ehe ) omnilerin bi çogu clana geçmeyi düşünüyomuş sanırım[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Oyle demedim, bu gidisle omniler clana gecicek dedim. Side XP'nin kotu yanida bu iste. Rimor (RK2) de Omni yok gibi bisiymis bu aralar. Genel olarak zaten buyuk dezavantaji var clana gore Omni'nin. Clan kampanya duzenlese 'omni tokenlari getir, yarisina sayalim, clan tokenlari gotur' seklinde (nasisa 2k+ token var hehe), gecebilirim bende, ama sizin gecekondu sehirle copluk sehri bok goturuyo, sirf o yuzden gecmem :P
Elantir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 sen takil %9 kusur side xp yle eheh ;)
Absolut1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Dün bizde yeni bir base kurduk ama şu an sağlammı bilmiyorum. Şimdi BS ye kurulan yeni bi omni base e saldırıcaz. BS=====>clandır clan kalacak
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Biz son 4 gün içinde 3 base i aldik geri almalarida zor :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 evet az önce yine 11.21 olmuştu =)
Öne çıkan mesajlar