PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nerden bulabiliriz bilen var mı? ama şu googleda aratınca çıkan çöp adamlıyı demiyorum. hani bowla kaleyi koruyorduk yaratıklar akın ediyordu bow upgrade filan alıyorduk çok zevkli bir flash oyundu nereden bulabilirim bi ara patide vardı ama şimdi yok :( yerini bilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çöp adamlı olanı da yazarsanız ben sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://www.addictinggames.com/bowman.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu oyunda bişileri vuruyodun ama?? Yanlışmı hatırlıyom. Bu versiyonda bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Heh tamam ilerdekini vuruyodun :D [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 17:53 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu oyun bana çok kolay gibi geldi.Paso indiriyorum karşıdaki.İleri seviyeleri yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 baya zevkli ya arada oynuyorum :) ama vs human seçeneğiniyle oynamadım daha test eden varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 prudenbt abi sanırım ben de o oyunun müptelası olmuştum bi ara. bende linki de vardı ama bulamadım şimdi. patide verilen linkten girince bi yazı çıkmaya başlamıştı son zamanlarında. bu oyun benim final hede hödömdü artık mezun oldum üniversiternin sitesinden kaldırıyorum o swebeple oyunu demiştim ve başka bi link vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 çok sevdım ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yok abi prudentin dediği oyun bu deil bekle prıdent arıyorum bulucam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hayır bu oyunu demiyorum başka bir bowman yaratık falan öldürüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ayrıca o bundan 1000x daha güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar