Private Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ya cidden filmlik konu. Oturup izliycen, böyle haftaya kadar içim içimi yiyor ne olacak diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 süper ya harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evet yahu sezonu indirmek lazım direk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yeni sezon ne abi zaten amerikada da 1.sezonda 13 bölüm bitmiş yakından takip edioruz bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi iyi kasılıyoda başı fena yancak haberi yok,ama kesmicekler sanki parmağını (gibi geldi bana,bilemiyom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kesilme sesi geldi gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 biri spoiler yapsa kesilip kesilmediğini izleyenlerden iyi olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hayır yapmayın kesin bakarım olmaz ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kesildi o ben söliyim. yada son adna biri girer içeri zenci herif mesela olay çıkar kesemezler.benim fikrim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kesildi o ben söliyim. yada son adna biri girer içeri zenci herif mesela olay çıkar kesemezler.benim fikrim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kesmedilerse izlemem valla (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 neyi kesiyorlar yaw son sahneyi izleyemdim en son gayların arasında kalmıştı scot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ayak serçe parmağını kesiyolardı tam keserken bitti, ama kırt diye ses geldi kesin kestiler gitti parmak, şimdi dengesi bozulur kaçamaz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tşk ben de şeyini kesiyorlar filan sandım serçe parmak ne ki onun yanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kötüymüş ya o da, kestiler harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 2parmak birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yok 1 taneydi galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bu haftaki bölümde güzeldi, gayet harika bi dizi bu prison break çok tuttum Lost ve Prison Break şu sıralar takip ettiim 2 harika dizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 prison break in yapimcisi veya senaristi ölmüs bu arada , bu yuzden 14. bolum baya bi zamandir cikmiyor. ben en son 1x13 u sanirim 1 ay once izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 20sinde prison break, 22sinde lost yeni bolumler geliyor zegna merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 iyi bari abi baya oldu cunku korktum bi an duracakmi dizi baya bi daha diye. FORZA EMULE! tv sux :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 2 parmak gitti, revirde kadın açınca gösterdiler. ağladı fln çok duygusaldı haehe, bu arada yanına yerleşen manyak herifte nerde oynasa piskopat rolü alıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tip uygun :D ama ben hiç uyumuyorum diyince adamımızın surat ifade harikaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bugüne kadar olanların bi özetini alabilir miyim? İzlemek nasip olmadı bi turlu biraz ısınayım belki izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tek kelimeyle MUHTEŞEM bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar