ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok artık adam ben allah ım deyip 2,5 trilyon dolandırmış...ne eşcinsel sevgili mi bi git lan! ortam kurarım töbe töbe o.c seretme sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: Ona Benimle çıkarmısın diyeceniz gün Cikmak hmmm.. Sen en iyisi ''Bana cikar misin '' de direkt . said: kızın azgın bir eşcinsel asdasddasdsfdsdfffdsd (kelimelerin tükendigi o nacizane an) said: Odun gibi bundan sonra ki acacagin odun gibi topicleri merakla beklemekteyiz ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 arkadaşım işin yokmu senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benide araniza alirmisiniz derim eger kizsa. evet , en buyuk fantezilerimden birisidr ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: benide araniza alirmisiniz derim eger kizsa. evet , en buyuk fantezilerimden birisidr ehue Bunu hayal etmeyen erkek var mıdır acaba merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çok üstüne gittiniz...Uzatılmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 FFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tikky boyle topıclerı acmak ıcın cok kasma kendını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hey nikinde meymenet olmayan cemal denen adam!Boş boş konular açmaya devam ediyorsun kendi abazalığını başka insanlara bulaştırmaya çalışıyorsun.Kendi şu zavallı dünyandan bir an önce kurtulmaya bak.Bu açtığın konular ağızda sakız olacak konular değil.Burası Türkiye.İnsanların belli örf adetleri var.Sen bizden değilsen senin kanka olabileceğin insanları cevizlibağda e5te felan bulabilirsin.Bir dene derim.Rahatlarsın..Böyle de saçma konular açmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Artık bi kıza hoşlanıdıgımı söylemeden önce azgın bir eşcinselmidir diye bi düşüncem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ben destekliyorum sahsen Bizim kiz da bi seksüel bi seksüel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 kücükken yataktan düsmüstü kafasının üstüne,o günde beri böyle iste düsünemiyor mantıklı böyle seyler geliyo aklına sürekli falan filan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 oo matematik fonksiyonunu kaldıramıyo sistem [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 11:48 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Tikicemal Peki sen son derece boş gereksiz ve anlamsız bir insan olduğunu öğrenince napcaksın onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 heh arkadaş "benimle çıkar mısın ?" döneminden kalma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ona bi kız arkadaş bulur onunla ilişkiye sokardım. çok çöpçatan olurdum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kız arkadaşı biseksüel çıkan hiçbir erkeğin bundan rahatsız olacağını sanmam... hatta bayılırlar bile... zaten eşcinsel çıksa erkekle işi ne? ne zaman yörünge dışı olacak cemal çok merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yeni bi tartışma ortamı için güncelliyorum devam edelim not: KURALLARI AYKIRIYSA ADMİNLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 22:29 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aha gene pörtlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 threesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Oha tikicemal gitmemiş. Selamlar dostum, bir imza alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sevgilimin eşcinsel olduğunu anlayamayacak kadar malsam,yapılacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 malik bir kızın eşcinsel olduğunu anlamak pek kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 threesome denmiş galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar