Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizin eşcinsel olduğunu öğrenirseniz naparsınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gizli eşcinsel mi? Adı paticik olan turuncu bir forumda "gizli" eşcinsel? Ahahahaha

Hem niye kızıyosun panpa, karşılıklı snowballinge girişip birbirinizin yaşam enerjilerini paylaşsanız falan enerjiler çoğalmaz mı? Hem AoE atmana da gerek yok ;)
Mesaj tarihi:
eşcinsellik ile sorun yok. onu burada laf sokma amaçlı çirkinleştirenlerde sorun var. niye bu kadar eşcinsel temalı spamliyorsunuz ki. çok meraklıysanız bu kadar bir birinize snowballing yapın beyler.
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

ayrıca gaylere saldırı neden? birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var. bir çoğunuzdan çok daha delikanlı olan.

bidakka bidakka lan? nasıl birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var? ben şaka sanıyordum onu.
Mesaj tarihi:
aramızda gey var biseksüel var kendi çocuklarını içen var işçisi var turizmcisi var bilim adamı var kürdü var ermenisi alevisi ortodoksu musevisi paganı bile var. şükrü var lan forumda şükrü var. duvara terlikle vuran var mesela.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Finklorpeyniri said:

ayrıca gaylere saldırı neden? birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var. bir çoğunuzdan çok daha delikanlı olan.

bidakka bidakka lan? nasıl birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var? ben şaka sanıyordum onu.

zombielermiş gibi tepki vermesen. benim var çok sıkı fıkı gay dostlarım. patide de olması çok doğal.
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

aramızda gey var biseksüel var kendi çocuklarını içen var işçisi var turizmcisi var bilim adamı var kürdü var ermenisi alevisi ortodoksu musevisi paganı bile var. şükrü var lan forumda şükrü var. duvara terlikle vuran var mesela.

daha saysak neler neler çıkar yaw.
Mesaj tarihi:
bir gün bir arkadaşıma bir konu ile örnek veriyordum. farzet ki bi kızı beceriyorsun diye örnek verirken "ben kızları değil erkekleri beceriyorum kankaa" demişti. o an anladım kanka ayağı ...
  • Yeni Oluştur...