Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne kadar gizli eşcinsel varsa burda kendince laf sokarak kurtlarını döküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gizli eşcinsel mi? Adı paticik olan turuncu bir forumda "gizli" eşcinsel? Ahahahaha Hem niye kızıyosun panpa, karşılıklı snowballinge girişip birbirinizin yaşam enerjilerini paylaşsanız falan enerjiler çoğalmaz mı? Hem AoE atmana da gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ayrıca gaylere saldırı neden? birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var. bir çoğunuzdan çok daha delikanlı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu arada tutku enerjini alan etkisi çetoya zor biraz. alan geniş. çok çakra gider ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eşcinsellik ile sorun yok. onu burada laf sokma amaçlı çirkinleştirenlerde sorun var. niye bu kadar eşcinsel temalı spamliyorsunuz ki. çok meraklıysanız bu kadar bir birinize snowballing yapın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben eksdays ile yaparım hiçte gocunmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eksdaysın enerjisi benim enerjimin önünde diz çöker tövbe ister birde birkaç dil darbesi isteyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konudan kıvılcımlar çıkıyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 pati snowball event mi yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: ayrıca gaylere saldırı neden? birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var. bir çoğunuzdan çok daha delikanlı olan. bidakka bidakka lan? nasıl birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var? ben şaka sanıyordum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yoo baya baya birsürü gay var gerçekten. bu kadar genç populasyonu olan forumda neden şaşırdınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aramızda gey var biseksüel var kendi çocuklarını içen var işçisi var turizmcisi var bilim adamı var kürdü var ermenisi alevisi ortodoksu musevisi paganı bile var. şükrü var lan forumda şükrü var. duvara terlikle vuran var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 chrome said: Finklorpeyniri said: ayrıca gaylere saldırı neden? birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var. bir çoğunuzdan çok daha delikanlı olan. bidakka bidakka lan? nasıl birçok tanıdığımız bildiğimiz gay üye var? ben şaka sanıyordum onu. zombielermiş gibi tepki vermesen. benim var çok sıkı fıkı gay dostlarım. patide de olması çok doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: aramızda gey var biseksüel var kendi çocuklarını içen var işçisi var turizmcisi var bilim adamı var kürdü var ermenisi alevisi ortodoksu musevisi paganı bile var. şükrü var lan forumda şükrü var. duvara terlikle vuran var mesela. daha saysak neler neler çıkar yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gayligimizi yasayamiyoruz boyle insanlar yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beter olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gel beraber olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Biri noyzura ya bir ampermetre monte etse de bir açıklığa kavuşsa konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 AAAAAAAAAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 şükrü sen batının ahlaksızlığını almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ekoilibrium said: Biri noyzura ya bir ampermetre monte etse de bir açıklığa kavuşsa konu. getir sen ben monte ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 am/m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bir gün bir arkadaşıma bir konu ile örnek veriyordum. farzet ki bi kızı beceriyorsun diye örnek verirken "ben kızları değil erkekleri beceriyorum kankaa" demişti. o an anladım kanka ayağı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Desteklerim , turkiyede gay olmak kadin olmaktan bile zor zanaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne biçim abaza ve pislik bi toplumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar