Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizin eşcinsel olduğunu öğrenirseniz naparsınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kızı deliler piskopatlar gibi seviyosunuz.Ona Benimle çıkarmısın diyeceniz gün kızın azgın bir eşcinsel olduğunu öğreniyorsanız.Naparsınız ? Odun gibi yanıp sevdiğiniz kızı bırakırmısınız yoksa onu erkeklerdende hoşlanmasınımı sağlarsınız ya da başka bişey ? Böle şey olmaz demeyin çok oluyor.
Mesaj tarihi:
Şakamısın? yoksa bu soruları çokmu düşünüyorsun? Futbol bölümüne 1-2 tane düzgün topic açtın diye ne kadar sevinmiştim oysa ehaeuah Neyse cemal takıl sen yada dur sevgilin eşcinselmi çıktı yoksa vah sana :D
Mesaj tarihi:
"lütfen ark, konuyla cok alakali, yeter."
bunaldim, ne tikiliğin kaldı cekebilecegim ne başka bişey, actıgın konular ergenliğe yeni giriş cocukların bile ilgi alanına girmiyor. komik de değil
Mesaj tarihi:
tabi cemal abey sen iste ben hemen konuşayım misal sevgilim eşcinsel çıktı ve bir kız grubu var hobarey dalarım ortama neden onu tercihleri ile yargılıyımki onun getirdigi avantajları sonuna kadar kullanırım dimi tikicoşcemalcan :D açtıgın topicler olmasa ben neye gülücem şu berbat sıkıcı gecelerde :)
Mesaj tarihi:
Sevgili Tikky Mikky ,
öncelikle gecmis olsun. gececek hic üzülme sen.
Hmm ne yapardim.
öncelikle biz karilar , bu sorunun erkek versiyonunu aliniyoruz üstümüze (di mi bağyanlar?).
hah evet buldum bisexual olmasi icin yalvarirdim( ay ehi)
Mesaj tarihi:
Tikky gece gece bozuk morale eyi geliyosun.. Yalnız şöyle bi sorum olcak Cemal sen kücükken erkek arkadaslarında futbol oynamak yerine kıslarla barbie mi oynadın?
Mesaj tarihi:
tikkycemal sen neden sapıkcemal falan diye account açmadın ki? Yada seksomanyak cemal falan da olabilirdi

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 03:31 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...