tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bir kızı deliler piskopatlar gibi seviyosunuz.Ona Benimle çıkarmısın diyeceniz gün kızın azgın bir eşcinsel olduğunu öğreniyorsanız.Naparsınız ? Odun gibi yanıp sevdiğiniz kızı bırakırmısınız yoksa onu erkeklerdende hoşlanmasınımı sağlarsınız ya da başka bişey ? Böle şey olmaz demeyin çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şakamısın? yoksa bu soruları çokmu düşünüyorsun? Futbol bölümüne 1-2 tane düzgün topic açtın diye ne kadar sevinmiştim oysa ehaeuah Neyse cemal takıl sen yada dur sevgilin eşcinselmi çıktı yoksa vah sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya arkadasım, yalvarıyorum git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Lütfen arklar konuyla alakalı cevaplar olsun hayat hep güzelliklerle dolu deil böyle şeylerde var polemik yaratmayın konu hakkında konusun ciğerlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben bu diziyi görmüştüm, çok oluyor evet haklısın bu olaylar cnbce' de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "lütfen ark, konuyla cok alakali, yeter." bunaldim, ne tikiliğin kaldı cekebilecegim ne başka bişey, actıgın konular ergenliğe yeni giriş cocukların bile ilgi alanına girmiyor. komik de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sevgilin escinsel oldugunu mu ogrendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tabi bu da bir olasılık, o zaman özür dileyebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tabi cemal abey sen iste ben hemen konuşayım misal sevgilim eşcinsel çıktı ve bir kız grubu var hobarey dalarım ortama neden onu tercihleri ile yargılıyımki onun getirdigi avantajları sonuna kadar kullanırım dimi tikicoşcemalcan :D açtıgın topicler olmasa ben neye gülücem şu berbat sıkıcı gecelerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 euheuheh bitiyorum bu adama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben taa pati kapanmadan önce, garbagedaki bi konuya bi yazı yazmıştım; tekrar yazıyom. tikkycemal çok ilginç birisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya tıkkymısın nesın hayret ya ...bı de polemıkten bahsedıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sevgili Tikky Mikky , öncelikle gecmis olsun. gececek hic üzülme sen. Hmm ne yapardim. öncelikle biz karilar , bu sorunun erkek versiyonunu aliniyoruz üstümüze (di mi bağyanlar?). hah evet buldum bisexual olmasi icin yalvarirdim( ay ehi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "Deliler , psikopatlar gibi" seviyosam, "Ya adam gibi heteroseksüel ol ya da gebertirim seni" derim. Olmazsa psikopata bağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tikky gece gece bozuk morale eyi geliyosun.. Yalnız şöyle bi sorum olcak Cemal sen kücükken erkek arkadaslarında futbol oynamak yerine kıslarla barbie mi oynadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya benimsin ya toprağın der vururum, arasını bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tikkycemal sen neden sapıkcemal falan diye account açmadın ki? Yada seksomanyak cemal falan da olabilirdi [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 03:31 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 adamın korku fantazisi, YA SEVGİLİM EŞCİNSEL ÇIKARSA OMFG!!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 göbek atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 heuheuehuehu.....cemal in boşluuna mı güliyim...yoksa cevaplara mı ..:D heuheuheuehu....öldürdünüz... ve cemal..... git pls... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Cemal senmisin eşcinsel yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tikkycim böyle konuları nerden buluyon yaw helal be.Böyle konu açmaktan hoşlanıyon galiba:)Töbe töbe bismillah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Büyüyünce geçer merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 valla öğrenirsem ilk olarak seni bulup öpecem. sen de böylece rahatlamış olursun herhalde.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 afssfa tikky alıstıra alıstıra söyleme escinselmisin afsfas yeter artık ben bile baydım böyle topic lerden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar