Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171081 Burada belirtmiştim ocağın nerdeyse başından beri port bekliyorum sonuda geçen hafta geldi perşembe günü şimdi de sinyal bekliyorum. Şimdi kullanıcı adım açıldı adslkota.ttnet.net.tr'den kullanıcı adım ile girebiliyorum teknik servis 20 dakkaya açılır dedi (tabi 2 saat oldu şu an) ama kullanıcının adı açıldığı halde hala modeme sinyal gelmiyor. Kablolarda sorun yok driveri silip yeniden yükledim kesin sinyal gönderilmemiş. Kanser ederler ya kullanıcı adını açıp sinyal göndermiyolar ben hayattan bıktım intahar etcem sonunda!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kolay gelsin bizede sinyal açık diyorlardı 2 gün bekledik modeme ulaşmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bu adsl başvuru olayında zamanında açılan adsl aboneliği görmedim ben. Yaklaşık 25-30 tanıdığımda adsl var hepsi gecikmeli. Sürekli oyalıyorlar başka bir numara yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu telekomun sinyali de yıldızların gönderdiği ışık gibi hani olur ya onların 2 yıl önce gönderdiği ışığı görüyoruz fln :p. telekomda da öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben de ilk abone olduum zamanlarda, bağlantı açılmadıı için sürekli Telekom'u arıyodum. Hattaki kadın "Bi saniye lütfen, işlemlerinizi kontrol ediym." diyodu. Heralde elini telefona kapatınca ses duyamam sandı, bilmiyorum da; arkadakilerle aralarında "Ya bugün hangi sinemaya gitcez?" "Kebaplar geldi oh oh" "Durun benimkini buraya verin" gibi konuşmalar geçiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ya bizim Manisadada bu sıralar feci bir yavaşlama var internette, anlamadım gitti ne oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Benimki 2 ay gecikmeli açıldı. Üstelik salaklar forma yazdığım kullanıcı şifresinide yanlış yazmışlar, birde onunla uğraşmıştım. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben bayağı bi şanslı sayılırmışım o zaman desenize. Ocağın 5'inde başvurdum 6'sında açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ÖSS aday kayıtları başladıı için inanılmaz bi yoğunluk var. Okullar harıl harıl kayıt yapıyolar ve bu da insanı çileden çıkarmaya yeten bi yavaşlığa neden oluyo. Hatta arada bi bağlantı gidip geliyo (bağlantı var gözükse bile gidiyo). Okuluma gidip aday kaydı yaptırmak istedim. Saat 12:10'da, saat 11:30'a randevu almış kişinin kaydı ancak tamamlanabildi. 12:00'ye randevu almış kişininki 12:40'da; 12:30'a randevu almış kişininki (ben :P) de 13 civarında bitti. Benimki en kısa sürendi; o zaman bağlantı düzgün çalışıyodu da görevli öğretmen biraz yavaştı, eski öğretmenim olduğu için biraz sohbet ediym dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Veee mutlu son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hayırlı olsun bağlantı :) insan önce deliriyor sonra da seviniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar