Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk telekom adamı kanser eder


Brigand

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/konu.php?id=171081
Burada belirtmiştim ocağın nerdeyse başından beri port bekliyorum sonuda geçen hafta geldi perşembe günü şimdi de sinyal bekliyorum.

Şimdi kullanıcı adım açıldı adslkota.ttnet.net.tr'den kullanıcı adım ile girebiliyorum teknik servis 20 dakkaya açılır dedi (tabi 2 saat oldu şu an) ama kullanıcının adı açıldığı halde hala modeme sinyal gelmiyor.

Kablolarda sorun yok driveri silip yeniden yükledim kesin sinyal gönderilmemiş.

Kanser ederler ya kullanıcı adını açıp sinyal göndermiyolar ben hayattan bıktım intahar etcem sonunda!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ilk abone olduum zamanlarda, bağlantı açılmadıı için sürekli Telekom'u arıyodum. Hattaki kadın "Bi saniye lütfen, işlemlerinizi kontrol ediym." diyodu.
Heralde elini telefona kapatınca ses duyamam sandı, bilmiyorum da; arkadakilerle aralarında "Ya bugün hangi sinemaya gitcez?" "Kebaplar geldi oh oh" "Durun benimkini buraya verin" gibi konuşmalar geçiyodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ÖSS aday kayıtları başladıı için inanılmaz bi yoğunluk var. Okullar harıl harıl kayıt yapıyolar ve bu da insanı çileden çıkarmaya yeten bi yavaşlığa neden oluyo. Hatta arada bi bağlantı gidip geliyo (bağlantı var gözükse bile gidiyo).
Okuluma gidip aday kaydı yaptırmak istedim. Saat 12:10'da, saat 11:30'a randevu almış kişinin kaydı ancak tamamlanabildi. 12:00'ye randevu almış kişininki 12:40'da; 12:30'a randevu almış kişininki (ben :P) de 13 civarında bitti.
Benimki en kısa sürendi; o zaman bağlantı düzgün çalışıyodu da görevli öğretmen biraz yavaştı, eski öğretmenim olduğu için biraz sohbet ediym dedim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...