Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli takıma inanılmaz ceza.


tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle tikkycemal'in düzgün bir topic açmasına şaşırıyorum ve kendisini bu tür çalışmalar yaparken görmek istedigimi belirtmek zorundayım :D eaheuah

Herneyse kararın tahkimde inecegini düşünüyorum ama şaşırdıgım nokta isviçrelilere hiçbir ceza uygulanmamasıdır eh yazık ki bize bize bunları yapan avrupanın birliğine girmek için bu kadar çabalıyoruz biz öyle yaparsak onlarında bize böyle davranması gayet normal ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seyircilerin sahaya bişey atmadığı, taşkınlık çıkarmadığı halde tarafsız saha ve "seyircisiz" oynatılarak seyirciler cezalandırılıyo asıl inanılmaz olan bu. tahkim de inermi hiç belli olmaz. gerçi tahkimin de üstü "kas" mı ne öyle bi üst mahkeme daha var ona itiraz hakkımızda olacak.

bu fifa başkanı tahmin edilenden de güçlü çıktı baksanıza. ha bide serkan ın cezasına itiraz edemeyecekmişiz zira cezalar 3 maçtan fazla olursa itiraz hakkı tanıyomuş. onu cezasıda 2 maç olduğu için şimdiden kesinleşmiş tek ceza onunki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ağır ötesi bi ceza..

futbolculara verilen cezalarda aşırı yanii.. hadi onu geçtim de 6 maç seyircisiz ne ya ? seyirci maçta bişeymi yaptı da seyircisiz veriosn.. amaç tamamen türkiye para kazanmasn politikası.. fifa maçlara seyirci çekmesi için bir sürü olaya girişio ama biza 6 maç seyircisiz veriyo bu nasıl bi çelişki?

isviçreli fifa patronundan çok da normal bi ceza aslında.. formasını giydi cezayı verdi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sonuna kadar hak ettiğimiz bir ceza. Bizi bu duruma düşürenler utansın.

Fatih Terim 6 numarayı gösterip alttan tekmeyi bas işareti yaparken, maç bitiminde oyunculara "koşsanıza lan soyunma odasına" işaretleri yapıp bir başkomutan edasıyla arkadan yürümesi, İsviçre'den dönüp bizi orda mahvettiler, küfrettiler vatan millet sakarya edebiyatı yapıp halkı galeyana getirmesi...

Davut Dişli gibi ne idüğü belirsiz adamların koridorlara akredite mafya sokması.

Bu adamlar istifa etmeyecekler mi, ceza almayacaklar mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bence ceza inmese bile biz çıkarız bu gruptan.Zaten son elemede evimizde 4 maçı kazanamadık deplasmanda aldığımız puanlarla 2.olabildik!
Gruptaki her takımıda tarafsız ve seyircisiz olsak bile bizden oldukça zayıf takımlar ki bizim için böyle şartlar hep artı motivasyon oluyor.3 sene önceki gs-juve maçını hatırlayın.yine haksız bi şekilde maç başka ülkeye alınmıştı ama o zamanlar dökülen gs inanılmaz top oynayıp kazanmıştı.Yani çok zorlanmadan çıkarız gruptan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...