Berk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Zamanında BONEpart eklemiş DoyanaKadar a "Yalancı Rokoko" tarifi "tık"[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 önem sırasıyla efenim.. - şöbyet (bunu kimse yazmamış, diyeceğim şudur ki oha yuha çüşa püha haha) - parça çikolatalı kahramanmaraş dondurması (mado değil) - bilumum çikolatalı tatlılar - daha hatırlamak istemiyorum yeter :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 şöbyet ne?o bisküvili ev pastasımıydı? benim annem bi tatlı yapıyo adı şövyet gibi bişiydi,ülker damla çukalatalı bisküvileri alta diziyo,üstüne krema ve açık çukolata sosu,birazda vişne likörü döküyo üstüne,antep fıstığı döküp üstüne buzlukta soğutuyo 1-2 saat,hmmm, iistanbulda özsüt varmı?nerde var?o asansör denilen tatlı ne kadardır?ne bilim canım çekti bu arada anneannem çoooooook güzel kaymaklı ekmek kadayıfı yapar,hatta portakallı bile yapar hmmm[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 supangle[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hiç alakası yok şöbyetin o dediğinle, ama söylemiyorum bakalım kimlerin tatlı kültürü engin.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Künefe nin üstüne abi tatlımı var ya ?[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 lazböreği neyki?tatlımı?nasıl bişi?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Sufle;ne mukemmel birseydir ya?, ozellikle ankarada villa ve winehouse da guzel bir yemegin ardindan ballandira ballandira krema ve sutle super gider. Ama nazli tatlidir. Hergun yemeye gelmez. Boyle ayda bir fln yiceksin ki tadi damakta kalsin. Sonra birde ekmek kadayifi gibi bir sahane sey vardir ki afyon dan gecerken yenmezse olmaz. Boyle bol kaymakli fln oooohhhh Gullac ida unutmamak lazim tabii... *! Agzinin sularindan odanin merkezinde ufak capta bir golet meydana gelmistir*[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ramazan'ı çocukluğumdan beri çok severim,tatil,sıcak ev ortamı,herkes mutlu,ama son 2 yıldır dahada seviyorum,niyemi?çok basit:çünkü koşular güllaç getiriyo,wohoooo,beleş tatlı,makarna+menemen+pilav+makarna+menemen+pilav talısız yaşayan bekar gençliğine geçilmiş bir kıyaktır ramazan bayramı:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 olm güllaç acayip kolay tatlı.ben bile yapıyorum yani. o kadar özlemini çekmene gerek yok.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Kaymaklı Ekmek Kadayıfı vede Höşmelim (Edremitliyimde)[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim"
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Ra_d, 05 September 2003 21:49 tarihinde demiş ki: olm güllaç acayip kolay tatlı.ben bile yapıyorum yani. o kadar özlemini çekmene gerek yok.[hline] benbeceriksizim:p, hiç o komşuların yaptığı gibi yapamıyorum,ayrıca beleş,komşular "sabahtan akşama kadar satanik müziği dinleyen maynak herif"'i görmek istemediğinden çocuklarını gönderiyolar,bende tabağı boşaltıp,çukolata,sakız fln veriyom,vivident kutusunun yarısını verdim geçen yıl :p[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ulan yuh şöbiyetin baklava türü olduğnu bilen yok mu oha! Off ulan keşkül seven yok mu aga burada ya[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Profiterol, fırın sütlaç, hakiki maraş dondurması ve künefe dörtlüsünden taviz vermem walla. Hele fırın sütlaç cam ve demir kase yerine toprak kil kapta yapılırsa.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 dersane tatlısı böööğ eski okulumun kantini düntyanın ennnnnn kötü kantinidir(ışık nişantaşı),kazandibi alıp kaşıkları mancınık gibi kullanarak atardık birbirimize,yapışınca çıkaarmak zor olurdu,hayvani pahalıydı bide[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Tekirdağ höşmerimi üstüne tanımam..[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 walla arkadaslar kunefe yi bu alemde tek gecerim yane hele bisimkiler yapıosa uf uf parnaklarımı yerim yne :))
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 höşmerim le höşmelim aynı şey ama biz höşmelim deriz garip bide çok tatlıdır çanakkalede fırında kızartırlar ustune dondurmayla servis yaparlar cok lezzetlidir[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim"
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 doğrusu höşmerim sanırım. hikayeside söyle. kadının birisinin kocası askere gitmiş.askerden döneceği gün süper bi sofra hazırlamış.böyle ziyafet. tatlı olarakda bu höşmerim'i yapmış ilk defa.kocası yemeğini bitirip tatlıyı isteyince.höşmerim'i koymuş önüne. adam öyle bi yumulmuşki tatlıya.hiç konuşmadan yediği için kadın sürekli "hoş mu erim?" "hoş mu erim?" diye sorarmış.oradan adı höşmerim kalmış. bide türkler niagara şelalesine gitmiş. "vay be ne yaygara" demiş.adı niagara kalmış şelalenin. ama neyse şimdi onu karıştırmayalım.:)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Malkor, 06 September 2003 11:11 tarihinde demiş ki: höşmerim le höşmelim aynı şey ama biz höşmelim deriz garip bide çok tatlıdır çanakkalede fırında kızartırlar ustune dondurmayla servis yaparlar cok lezzetlidir[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Peynir Helvası diyoruz bir o kızartılmış olanına[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kemal Paşa tatlısı Kadayıf Ekler pasta[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 walla höşmerime bisde peynir hevası dios yane aynı sey yaa hatay da da peynir helvası diolar we mukemmel oda ama kunefe kunefe diom yane
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Perüze midir nedir öle bi tatlı ve Aşure (biliyorum aykırıyım) harici her tatlıyı yerim.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey
rubel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 kazandibi ve sütlac[hline]Onurum Yaşamımdır
Öne çıkan mesajlar