matematik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ey pati ahalisi Bakın sevgililer günü yaklaşıyo. Çok yalnızım. Artık erkek, kız, uzaylı farketmez. Bana bi sevgili bulun. En azından 14 Şubatı sevgi pıtırcığı olarak geçirmek istiyorum. Ben sevgiye muhtaç kaldım. Yardım edin bana lütfen. Hepinizi çok seviyorum. Sarılalım sıkı sıkı telepatiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benlen çıkar mısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bi kedi al.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 -buyrun ben sıze yardım edeyım ne arzu etmıstınız... matematık : nefes alsın yeter -pekı hemen bulup getırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hyr benle evlencek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 beni seç beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Banada banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sana terlik verelim zeytin efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehehe he çok mutluyum. Teşekkür ederim herkese. Bi sevgili bulmuş kadar oldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne var be hıh! 6 aydır dışarı çıkcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 heuehuehu dıorum baska bı sey demıorum.yalnızlık cok guzel yaa ecelınıze mı susadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya kuzeni masadan düşen, plazma ekranlı bi bakkal mı ne vardı bu forumda. ben gidicem, öldürücem kendimi diye bi başlık mı açmıştı ne.. kimdi o yahu? gitti mi o cidden? aklına nereden geldi diye sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 14 şubata var baya daha :) 2 hafta sonra (okuyorsan) git kampüse bul bir tane. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 zaten 2 yıllık topic sorabilirsin :D zaugnamıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: 14 şubata var baya daha :) 2 hafta sonra (okuyorsan) git kampüse bul bir tane. fds aha 1 tane daha düştü mulgear bir sen 2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: ya kuzeni masadan düşen, plazma ekranlı bi bakkal mı ne vardı bu forumda. ben gidicem, öldürücem kendimi diye bi başlık mı açmıştı ne.. kimdi o yahu? gitti mi o cidden? aklına nereden geldi diye sormayın heracles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oha, topik 7 şubatta açılmış ben bakmadım tarihe. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ha zaugnaın foto vardı. heracles baya bagırmıstı millete ama sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 IN MY FACE. sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ban topakı da eski biliyorum bunu da okudum da cevap yazmadım dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: oha, topik 7 şubatta açılmış ben bakmadım tarihe. :( bugün ayın kaçı? hngi yıldayız sanıyorsun 2008 mi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: IN MY FACE. sad but true. yok o değil :D this is zaugna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 of hahahahah rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar