Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

getfile.biz

Mithr

Öne çıkan mesajlar

1. Nokia Finlandiya firmasi.
2. Karikaturlere baktim, oyle cok da buyutulecek bir sey degil.
3. Bati'da Isa hakkinda o kadar cok karikatur cikiyor ki...
4. Sadece zamanlamasi yalnis bence. ABD nin Irak'ta bulundugu, Israil ile Filistin'in catistigi, Iran'in Israil'e meydan okudugu bir zaman secilmese belki de konu bu kadar buyutulmezdi.
5. Turkiye bu protestonun disinda kalirsa en iyisini edecek
Sosyal ağlarda paylaş

@wizardofoz
İsa ile Hz.Muhammedi karkatür bakımından karşılaştırman yanlış oldu.Çünkü İncil de İsa nın suratı hakkında hiçbirşey yazmaz.İsa suratı falan bellidir yıllarca filmlere konu olmuştur.Ama Kuran-ı Kerim de Hz.Muhammed ın suratı bir "nur" şeklinde tasvir edilir.Bu yüzden tüm İslam filmlerinde Hz.Muhammed bir ışık olarak tasvir edilmiştir.
Gerçektende çok büyütülücek bir olay bence karikatürler.
Üstelik sadede değil müslümanlara terörist damgası vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Karikatürlere kesinlikle karşıyım. Tüm müslümanlara terörist damgası vuruyor. Bizim zeki(!) topluluklarımızda sanki onları haklı çıkarmaya çalışıyor. Ne olacak bu olaylara karışmayan Müslümanların hali? Haketmedikleri bir imajdan dolayı neden bu kadar zarar görüyorlar? Daha ne kadar görecekler? vs...
Sosyal ağlarda paylaş

böle sitelere bok atıcanıza şuna yanın.. Bi tane türk sitesi var mı böle dünya çapı başarı yakalamış upload sitesi veya başka bi site. nasyonel bi başarı yakalamaktan öteye geçen kaç tane türk sitesi var. hep başkasının şeylerini kullanıyoruz. zavallı bi ülkeyiz. Kurtlar vadisi'ne gittim iki gün önce. Filmde takdir ettiğim sayılı sahnelerden birisi billy zane'in polatla konuşmasıydı. Adam ne kadar doğru konuştu ya.. Yıllardır amerikadan dileniyoruz amerika para ver amerika para ver. Amerika parayı verdin mi? tamam askerim seninle. yok vazgeçtim askerim benle. Amerika yine para verir misin? Nereye kadar ya.. Hergeçen gün daha zavallı oluoruz. bu siteye bok atcanıza kendiniz yapın bi upload sitesi. siz banlayın diğer ülkeleri. bakalım forumlarında konuşucaklar mı.
Sosyal ağlarda paylaş

chem doğru söylemiş.Adamlarda yıllardır altyapı var yıllardır bir sistem var.
Bizim yaptığımız herşey ortada.İmkan dahilinde milletimiz daha birçok şeyi başarıcak birçok şeye damga vurabilecek güçte.Ama zayıf basit karaktersiz siyasetçiler öyle bir bağlanıyor ki milletimizin önü kesilmekten başka hiçbirşey olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlışa yanlışla cevap vermekde yanlıştır (ehe ne dediysem artık ben bile anlamadım)

ateşe körükle gitmemek gerek (aha bu oldu)

bence yararlı bişiler yapın. mesela benim yaptıgım gibi. adamlara email atarak, Türkiye'nin çağdaş ve laik bir avrupa ülkesi olduğuna dair email atın. bizim ülkemizin iran, ırak veya suudi arabistan gibi ülkelerle aynı kefeye konulmasının yalnış olduğunu, uluslararası her türlü organizasyonda (uefa vb gibi) Türkiye'nin avrupa statüsünde olduğunu ve ABye girmek üzere başvuru yapan bir ülke olduğunu anlatın.

adamlara küfretmek veya burada adamalrın arkasından konuşmak, hele ki her meselede olduğu gibi abi işte bizi çekemiyorlar veya bizi istemiyor ondan yapıyorlar gibi kin gütmek tamamen gereksiz. tamamen faydasız.

keskin sirke küpüne zarar.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi +1 diyorum sadece.

Kedi, ne kadar etkili oluyor attığın e-mailler merak ediyorum açıkçası.

Akıllı adamlar değil ki bunu yapanlar, akıllı adamla oturur konuşursun anlaşırsın, bunu yapan adam resmen ateşe körükle gitmiş adamdır, bu saatten sonra da senin lafını dinlemez...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana mazeret uydurmayın internet pahalı diye lütfen. Ben sizin kişisel çabanızdan bahsetmiyorum. türkiye genelinden bahsediyorum. Orda da zaten herkes açmıyo böle siteleri. bitane maddi durumu iyi bilgisayardan anlayan böle bişi hazırlayan çıkmıyo mu koca türkiyede. porscheların ferrarilerin bmw mercedeslerin gırla gittiği türkiyede? eh.. ne yazık ki fazla alışmışız başkasının yaptığına konmaya onu sömürmeye kullanmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidizm şimdi bak. bu sitede dini görüşlerim nispeten bilinir. allah ın varluıgın ıkanıtlayabilirmisin dahi dedigim Allah a inanmadıgım dönemlerim olmuştur. ama eger 1.5 milyar kişinin inandıgı bir dine (rakamı boyle biliorum yanlışsa soyleyin) heleki 1500 senedir eger bir adamın yüzü "nur" oalrak ifade edilmiş ve hiç çizilmemişse ve bu günahsa senin bunu çizip bütün müslümanlarıo teröriist göstermen ülkere kişilere ve ilahi bir dine saygısızlıktır. yoabzlıgın ötesinde bi hararet ve saygısızlık. ama tepki 16 yaşında bi cocugun papaz öldürmesi vb gibi şeylerle yapılmaz. gidersin uluslararası mahkemene adam/ülkesi/ veya gazeteler alır bi kaç yüz milyon euro ceza olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

isayla muhammedin arasında ne fark varki o müslümanların kendi abartısı kendi peygamberlerini diğerinden yüce görme çabası bence.. nedir yani muhammed de normal bi çocuk. ben inanmıyorum bu tarz nurluydu da nasıl çizerler fikirlerine.. herkesin şahsi fikri tabi. ama bleda sen benim dediğime cevap vermemişsin ki.. alakasız konuşmuşsun biraz yani
Sosyal ağlarda paylaş

karıştırmış olabilirim pardon. ama sonuçta bak hıristiyanlar hz.isa nın tanrının oglu dolayısıylada Tanrı olduguna inanıoalr bizde öyle bi olay yok o yüzden kim abartıo? onunda ötesine 1.5 milayr kişi inanıosa bole biş icizip yayınlayıp milletlerarası bir soru nyapmnanın amacı ne onu cok merak ediorum.... mantıklı savuanbilir bi tarafı yok gibime gelio
Sosyal ağlarda paylaş

Elaidi senin zevkine göre değil zaten bu olay.Yada kafasına göre bi müslüman dememiş bizim peygamberimizin suratında nur olsun değişiklik bi aksiyon falan olsun diye.
Kuran-ı Kerim de yazan birşey.Kuran-ı kerim de peygamber bir nur olarak tasvir edilmiştir.
İsa da böyle birşey yoktur.Tabiki aralarında fark yok.O da allahın peygamberi Hz.Muhammed de ama sonuç olarak müslümanlar böyle görüyor ve Hristiyanlarda aynı şekilde görüyorlar ve böyle karşılıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver senin ne bildiğin pek umrumda diil.
bleda,
isa'nın tanrı olduğuna inanılmıyo öyle olsaydı putperest derdik hristiyanlara. Sadece anakin gibi durup dururken annesi hamile kaldığı için tanrının meryemi döllendirdiğine inanıyolar. bu kadar.
Forgiver benim bi sorum yok. dinlerin araştırması yoktur. Kitabı vardır okursun. Din senin anladığın gibidir. zekeriya beyazın veya fetullah herşeyegülenin verdiği vaazlara yorumlara dayanarak biyere varılmaz. herkesin inancı kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...