Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ve bir o kadarda ilginc bir soru :)

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Selam..Ben wow a orc hunter la basladım lvl l 47 oldu.. aka sıkıldım gercekten hunterdan ve scarshield legion adlı bi serverda human paladin actım daha lvl 3-4 öyle bisi bana baya zevkli geldi size sorum hunter dan sonra paladin le oynamak beni zorlarmı ve paladin pvm ve pvp de artı ve eksi yönleri nelerdir bilen arkadaslardan yardım bekliyorum..Tesekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

bence ilk basladiini bitir bende BL de mage actim 46 oldu mage su ve poly den baska bi ise yaramaz demeye basladi millet iyi dedim gittim baska bi serverda hunter actim onuda 47 yaptim simdide arkadaslar gel 0 dan baslayalim dediler warriora basladim 5 aydır oynuorum nerdeyse bi 60 char yok bole onu beyenme bunu beyenme ilk basladiini bitir bence bide hunterin nesinden sıkıldın ya
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hunterla bende magele sololayamadim q leri cok rahat yapmistim bide instancelarda herkez oluo bi sen FD atip kaliosun sonra milleti beklerken canin sıkılıo nolursa olsun ya ben 60 yapicam hunteri guildde bulursam zaten bi raidde cok hunterda olmuo item sıkıntısıda olmaz. olsun ya bencil olsun hunter birazda
Sosyal ağlarda paylaş

alt olarak paladin açtım lvl 21e kadar geldim ve resmen baydı
ilk lvllarda bana da çok eğlenceli geliyodu ama yavaş yavaş ilerleyince baymaya başlıyo (roguedan geçtim, paladin dmg özürlü olduğu için kötü etki etti bana :))
şimdi açtım gunom female warrior ilaç gibi geldi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mesajım sana değil arkadaşım yanlış anlamada bu gnome lardan nasıl warrior oluyor ya iğrençççç, küçücük şey kadarlar üzerlerine plate zırh giyip birde boylarını aşan silahlar kullanıyorlar ya fantaziyide aştı artık, bu bir dwarfdan rogue veya mage olması gibi bişey oluyor yani ne tip uyuşuyor nede ırk olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Gnome warrior bence güzel hatta alliance warrior acarsam female gnome warrior acarim chargelari cok komik oluo.

Horde olursa tabiki Undead
Dwarftan rouge oluo zaten olmuomu ?
[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:23 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:24 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hunter grup bulamaz konusuna temas edeyim; doğrudur, bulması zor oluyor ama eğer az çok oynayabiliyorsan bulduğun grup senden şikayet etmez.

Benim friend listim epeyce kabardı mesela, bir defa instancea gittiğim adam bir dahaki sefere /w attığımda "aa sen huntersın yaramazsın" demiyor.

Ha geçen gün hıyarlık yapıp STda havuza atlarken petimi dismiss etmeyi unutmak suretiyle wipe yedirdiğim grup bu fikrime katılmayabilir bir tek, ama onun da aslen hunterlıkla alakası yok =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...