Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Selam..Ben wow a orc hunter la basladım lvl l 47 oldu.. aka sıkıldım gercekten hunterdan ve scarshield legion adlı bi serverda human paladin actım daha lvl 3-4 öyle bisi bana baya zevkli geldi size sorum hunter dan sonra paladin le oynamak beni zorlarmı ve paladin pvm ve pvp de artı ve eksi yönleri nelerdir bilen arkadaslardan yardım bekliyorum..Tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bence ilk basladiini bitir bende BL de mage actim 46 oldu mage su ve poly den baska bi ise yaramaz demeye basladi millet iyi dedim gittim baska bi serverda hunter actim onuda 47 yaptim simdide arkadaslar gel 0 dan baslayalim dediler warriora basladim 5 aydır oynuorum nerdeyse bi 60 char yok bole onu beyenme bunu beyenme ilk basladiini bitir bence bide hunterin nesinden sıkıldın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ya bi kere cok güclü :) cok güclü olunca herseyi kolayca elde edince sıkılyıor insan milletin grup kurup yaptıgı questi tek basıma yapıorum oyun single player mıs gibi geliyo :S ve grup bulmakta zorlanabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet hunterla bende magele sololayamadim q leri cok rahat yapmistim bide instancelarda herkez oluo bi sen FD atip kaliosun sonra milleti beklerken canin sıkılıo nolursa olsun ya ben 60 yapicam hunteri guildde bulursam zaten bi raidde cok hunterda olmuo item sıkıntısıda olmaz. olsun ya bencil olsun hunter birazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 alt olarak paladin açtım lvl 21e kadar geldim ve resmen baydı ilk lvllarda bana da çok eğlenceli geliyodu ama yavaş yavaş ilerleyince baymaya başlıyo (roguedan geçtim, paladin dmg özürlü olduğu için kötü etki etti bana :)) şimdi açtım gunom female warrior ilaç gibi geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ya mesajım sana değil arkadaşım yanlış anlamada bu gnome lardan nasıl warrior oluyor ya iğrençççç, küçücük şey kadarlar üzerlerine plate zırh giyip birde boylarını aşan silahlar kullanıyorlar ya fantaziyide aştı artık, bu bir dwarfdan rogue veya mage olması gibi bişey oluyor yani ne tip uyuşuyor nede ırk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kişiden kişiye değişir ama ben rogue dan aldığım zevki hiç bir class dan alamadım :) Bu class'ada en uyuşan ırk UD... [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:13 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Gnome warrior bence güzel hatta alliance warrior acarsam female gnome warrior acarim chargelari cok komik oluo. Horde olursa tabiki Undead Dwarftan rouge oluo zaten olmuomu ? [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:23 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:24 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dwarftan rogue olmuyor demedim ki sadece yakışmıyor neyse bunlar kişiden kişiye değişir sen beğendiğinle oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Troll Shaman. UD Warlock. Dwarf Hunter. NightElf Druid. Human Paladin. Orc Warrior. Classlarina en cok yakisan Raceler boyle. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Dwarftan herşeyin en alası olur =P Rogue oluyor, tercihe bağlı olarak güzel de oluyor stoneskin sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 +1 Wissy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bu arada hunter grup bulamaz konusuna temas edeyim; doğrudur, bulması zor oluyor ama eğer az çok oynayabiliyorsan bulduğun grup senden şikayet etmez. Benim friend listim epeyce kabardı mesela, bir defa instancea gittiğim adam bir dahaki sefere /w attığımda "aa sen huntersın yaramazsın" demiyor. Ha geçen gün hıyarlık yapıp STda havuza atlarken petimi dismiss etmeyi unutmak suretiyle wipe yedirdiğim grup bu fikrime katılmayabilir bir tek, ama onun da aslen hunterlıkla alakası yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Demodada oyleydi zaten , magede human olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ha bide bi sorum olacak pve agırlıklı paladinin talentları nasıl vermeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benim yorumum ilk 60 ını yapmadan karar veremezsin dayan et ilk bi 60 yap anlarsın neler iyi neler kötü ayrıca hunterın nesini sevmedin PVP de en sevilen classlardan birisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar