Helldorado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Surekli taik ettigim oyun dergilerinin birinden cikan cd de guzel bi demo bulup yukledim oyunun adi stubbs the zombie guzel oyun yuklendi sora acmaya calistim fakat sanki monitorun bilgisayarla baglantisi kesilmis gibi bi ekran geldi ekrandan ATTENTİON 94K/144Hz Frequency is out to frame yaziyor. Nasil halledebilirim bu sorunu cunku oyun calisiyo sesleri geliyo fakat ekranda goremedim yardim pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oyunun çözünürlük ayarını oyuna girmeden degiştirilebiliyorsa düşük bi çözünürlüğe alıp dene bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 malesef yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Dikey eş zamanlamayı (ya da vsync) açmayı dene. Böylece monitörün destekledii refresh rate sabit kalcak; oyunun uygulamaya çalıştıı, ama monitörün destekleyemedii refresh rate değerini kullanmana gerek kalmicak. Ama dikkatli olmanı tavsiye ederim. Olur da monitör, o değeri de desteklemesse bi gariplik var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Oyuna girmeden soylediklerini nasil yapicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ekran kartı ayarlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar