MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ...böyle mauww sesi çıkmaz redogski..miiiWWW diye bi ses çıkabilir! lütfen bni tanımlarken bi da böyle tanımlamalar yapmayın arkadaşlar. yok üstüne basılan kedinin çıkardığ ses fln. hayır. kediler mart ayında mauww diye bağırır. ve çok gür gırtlaktan gelen bir sesle olur..:P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok kedinin üstüne bastın heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ama hep yanlışlıkla oldu...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 cok merak ettim:) hemen yarin bi kedi bulup üstüne basicam. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 02:07 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yazık onlarında bi canı var!!!!!!!!!! sonra kedi mafyası arkanız düşer:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 vanil, patisinn ucuna bas yeter. kediler hassas canlılar ya, hemencecik miWWWW derler:D çok ezmee yazııık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 patisine basarsan tabi çıkmaz . direk üstüne basıcaksın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayır. bn denedim özellikle nazik kedilerin patisi yetiyor.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 e onlara basarsan hele patisine miww diee ses çıkar:) direk bodozloma basıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 eeeeeeeeeeh ona da oldu yanlışlıkla o zmn genellikle, ses kesilio. sonra da meeeuw:D mauw diil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 psikopatmısın arkadaşım :) boş zamanlarında kedilerin üstüne basıyosun heralde maşallah her basış şeklinin sesini biliosu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehueheh:D ya küçükken ve büyümeye doğru geçerekn çok kedim oldu. bitanesi sekiz yıl yaşadı...az aslında:( diğerleri de biri apartman boşluğuna düştü, biri babamın kuşlarını kemiriodu...biri eve hamam böceği bulup getiriodu, nerden buluosa..:D biri hiç bi suçu yoktu zavallıydı:( ama şimdi annemin alerjisi çıktı, bi anda! bi gece az kalsın solunumu duruodu, acile zor gittik, o da kedileri çok sever ama artık evimizde kedimiz yokk...:( deneysel diildi onlar..:D [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 02:28 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kediler sux:) ayrıca onların hepsine bişiker olmuş üstüne basmamışsın:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayır...çığlıklar hep mutfakta çevremde mama vermem için dolanan pisicikler sayesinde hafızama kazındı..böle bi basıosn yanlışlıkla miwww...sonra üstüne oturuosn meeeeew:D martta kapılarda maaauuww mauuuw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 anıl, olm sen kedinin üstüne bassan kedi mauuww diyemeden ölür lam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ztn ben daha önce hiç kedinin üstüne basmamıştım sağdan soldan duydum:) @mauw senimi kırcam bidaha sana yorum yapıcak olursam martta kapının önünde kedi sesi yazarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 can cok haklısın abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehueheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 geçen bir köpeğin tam ağzına bastım yanlışlıkla. kapının girişinde uyuyomuş, ben de kapıyı açtım arkamı döndüm konuşuodum adım attım o an böyle of. neyse çektim hemen de köpeğin allahı şaştı acıdım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kopegimi kirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ne basıyonus kediye be cani yaratıklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bende 1 ay önce 2 tane köpek dövdüm:D saldırdılar bitanesinin karnına tekme attım oda öbürünün üstüne düştü bende kaçtım sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Osso said: Kopegimi kirdin? az kalsın kırıyodum da erken farkettim işte. 14 yaşında köpek bi de, ağzını kırıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar