Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedinin üstüne basılınca...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
...böyle mauww sesi çıkmaz redogski..miiiWWW diye bi ses çıkabilir! lütfen bni tanımlarken bi da böyle tanımlamalar yapmayın arkadaşlar. yok üstüne basılan kedinin çıkardığ ses fln. hayır. kediler mart ayında mauww diye bağırır. ve çok gür gırtlaktan gelen bir sesle olur..:P:D
Mesaj tarihi:
ehueheh:D
ya küçükken ve büyümeye doğru geçerekn çok kedim oldu. bitanesi sekiz yıl yaşadı...az aslında:(
diğerleri de biri apartman boşluğuna düştü, biri babamın kuşlarını kemiriodu...biri eve hamam böceği bulup getiriodu, nerden buluosa..:D biri hiç bi suçu yoktu zavallıydı:(
ama şimdi annemin alerjisi çıktı, bi anda! bi gece az kalsın solunumu duruodu, acile zor gittik, o da kedileri çok sever ama artık evimizde kedimiz yokk...:(

deneysel diildi onlar..:D

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 02:28 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır...çığlıklar hep mutfakta çevremde mama vermem için dolanan pisicikler sayesinde hafızama kazındı..böle bi basıosn yanlışlıkla miwww...sonra üstüne oturuosn meeeeew:D

martta kapılarda maaauuww mauuuw:D
Mesaj tarihi:
ztn ben daha önce hiç kedinin üstüne basmamıştım sağdan soldan duydum:)
@mauw senimi kırcam bidaha sana yorum yapıcak olursam martta kapının önünde kedi sesi yazarım:)
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen bir köpeğin tam ağzına bastım yanlışlıkla.
kapının girişinde uyuyomuş, ben de kapıyı açtım arkamı döndüm konuşuodum adım attım o an böyle of. neyse çektim hemen de köpeğin allahı şaştı acıdım walla.
  • Yeni Oluştur...