amon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bir aşka hissedilebilinecek şeyler.... en küçük bir cinsel düşüncem olmadan onun erotizmini seyredebiliyorum..... seviyorum onu resmini her görüşümde yanımnda olmak için çıldırıyorum sarılmak birdaha sarılmak onunla bir olmak istiyorum ben o o ben olsun istiyorum onu istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ağlayacağım varya şimdi neredeyse aşığım yaaaaaaaaaaaaaa
amon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 nıgaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....isterim isterin angel isterim
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oda sana karşı aynı şeyleri hiisediyor belki ama söyleyemiyordur sen bi açıl konuş . imkansız die bişey yoq
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abi bu aşk deil bi tutku sen kafaya koymusun o kadını ya ıhhh ıhhh işte
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hiç çekmiyo bu kadın beni ya çingen gibi bişey :/
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Angelina'nin makyajsiz resmini bul bi yerden bak bisi kalmaz
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Baharada daha çok var ama....neden olduki böyle???
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben de nefret ediyom nerdeyse bu kadından. O makyajsız resmi, adamın aklını başına getirmeye yeter heralde :P
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben de hiç beğenmiyorum çünkü hep aynı tamam güzelsin seksisinde ama hep aynısın be giyim tarzı bile değişmedi saçını başını bırak içim bayılıyor =/
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yabancı karı kızla işiniz olmasın mis gibi turk kızlarımız var aaa :) misal hiç beklemediginiz zamanda bir tane geliyor ki kalıyorsunuz :D,angelina halt etmiş yanında :P ,birde kendini bana saklamış herhalde :D (Aman duymasın ehaeuah )
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Çoğu insan da kendine ulaşılamicak birini seçip aşık olma özelliği vardır :) Mesela bende Beyonce... Normal bir şey bu onun resimlerini ne kadar az görürsen senin için o kadar ii olur ;)
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 acilen para karsılıgı hizmet veren bir yere gitmen lazım:)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 (bkz: masturbasyoon sonrası isil isil bedeni saran mallık hissi) "ulan ne dudak var karıda yaa" demeden de duramam..
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yok artık nası tiksinç bence tek güzel yeri dudakları. 1 kilo dudak var kadında :D
Öne çıkan mesajlar