Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evre türkel production!!!...hakkını veren tek prodükston

amon

Öne çıkan mesajlar

istanbula geldiğimden beri çeşitli ajanslara, cast şirketlerine kayıtlıyım ama Evre TÜRKEL Productin dışında kimse ne gününde ödeme yaptı nede hakkımı verdi...

bu bir reklem deildir...ülkemizde yapılan yanlışların üzerine gidilir bu doğrudur...ama haklıda bence övülmelidir...

ve gittim şirketin sahibesiyle tanıştım...işinde ciddi profösyonel bir insan..genç ve dinamik

şirket bünyesinde tiyatro ve dans klüp leri var...oyunlar çıkartıolar alanında önemli insanlarla... amatör oyuncularla ise büyük oyunlarda rol ve çocuk oyunları yapma şansı veriyorlar

isterseniz size cast va kaydedip dizilere filmlere yarışmalara (özellikle s'nek tv de ki programlara) yolluyorlar....aynı zamanda trt ilede çalışıolar...

bu işi amatör çerezlik eğlencelik yada prof. düşünenlere, yada öğrenci olp harçlığını çıkartmak isteyenşlere öneririm...

pm den numara atabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiden ufaktan ufaktan başlayabilirsin istersen yarışma istersen çocuk oyunları....mesela ben şirkete bi kere gittim 5 oyuıncu 2 yönetmenle tanışım....yani....çalışmasanda en azındaaydolursuj....hiç olmazsa çocuk oyunları var...istersen seni ben götürebilirim....istiklalde ofisleri var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...