amon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbula geldiğimden beri çeşitli ajanslara, cast şirketlerine kayıtlıyım ama Evre TÜRKEL Productin dışında kimse ne gününde ödeme yaptı nede hakkımı verdi... bu bir reklem deildir...ülkemizde yapılan yanlışların üzerine gidilir bu doğrudur...ama haklıda bence övülmelidir... ve gittim şirketin sahibesiyle tanıştım...işinde ciddi profösyonel bir insan..genç ve dinamik şirket bünyesinde tiyatro ve dans klüp leri var...oyunlar çıkartıolar alanında önemli insanlarla... amatör oyuncularla ise büyük oyunlarda rol ve çocuk oyunları yapma şansı veriyorlar isterseniz size cast va kaydedip dizilere filmlere yarışmalara (özellikle s'nek tv de ki programlara) yolluyorlar....aynı zamanda trt ilede çalışıolar... bu işi amatör çerezlik eğlencelik yada prof. düşünenlere, yada öğrenci olp harçlığını çıkartmak isteyenşlere öneririm... pm den numara atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla benim aradığımda böyle bişeydi gerçekten. ama ilerde profesyonel olarak da yapmak istiyorum. bi de ankaradayım ben. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:55 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 şimdiden ufaktan ufaktan başlayabilirsin istersen yarışma istersen çocuk oyunları....mesela ben şirkete bi kere gittim 5 oyuıncu 2 yönetmenle tanışım....yani....çalışmasanda en azındaaydolursuj....hiç olmazsa çocuk oyunları var...istersen seni ben götürebilirim....istiklalde ofisleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ankarada olmam işin kötü yani. istanbulda böyle bişey yapamam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ama bööle işler hem çevre yapmanı sağlıo hemde cebine para koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ben istiyorum ama yaş 16 benim tam olarak nerde bide ben selamiçeşme de oturuyorum ona göre bide öyle saçma sapan reklamlara felan da çıkmam istemem dizilerde figüran felan olabiir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fistan ahauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya pm özelliği yok sanırım ya da firefox desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 pm özelliği şu an kapalı. Bu olay sakın rejisörün yatak odasına dönmesin. Bakın parıl parıl çocuklarsınız aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 rejisör kadınsa dönsün abi ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hiç reklam gibi deilmiş. popup gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ahh be gönül isterdi ama malesef bu yapımların kadınları rejisörlüğe kadar yükselemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tanırım bende Evre Hanımı..iyi birisidir..Burada görünce şaşırdım doğrusu...Hoşuma gitti... (Msn'den hemen iş ayarliim kendime :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben yönetmen olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadaşım para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 valla arkadaşlar gelin kaydolun....casting oyunculuk dans tiyatro ne isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar