sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Komikti. Kendi kendine konuşan bir telefon. Annemin doğumgünü hediyesi. İnce düşünceli. Zeki. Ama ölü bir oğlan. Tam bana layık. Alo kafam orda mı? Elimi boynumun üzerine uzatıyorum. Kafam yok. Başka bir galakside. Kaçtı. Boşlukta. Salınıyor. Ateşim mi çıkmış?Umrumda değil. Burdan yıldızlar çok güzel görünüyor. Alo, nerdeyim?Aynı anda kaç yerdeyim? Kendine bir labirent yarat ve içinde açlıktan geber. Diyor telefon. Kendi kendine. Alo. Seni kandırmışlar. Alo. Kalbiniz şu anda meşgul, lütfen daha sonra tekrar kanatınız. Alo. Alo. Sesiniz kesildi. Annemin doğumgünü hediyesi kafasız bir çocuk. Debelenip duruyor kanlar içinde. Çıkış kapısını bulamıyor. Hayır, alo, hayır el yordamı ne demek bilmiyorum. Ama gülüyorum. Çünkü komik. Çünkü şu an tıpkı bir tavuğa benziyor çocuk. Kırmızı bir telefonum. Hırıltılar var bu odada. Neler mırıldanıyor?Gaipten sesler arıyor, mesajlar bırakıyorlar. Kör ve şizofren. Kimbilir neler hayal ediyor. Birazdan otopsi raporu imzalanacak. Doktorun pembe telefonu var. Belki arkadaş olurum. Belki birbirimizi ararız. Kimsenin tuşlarımıza basmasına gerek yok. Meşgul tonu, telefonun kalbinin teklemesidir. Kafasız çocuk, antik çağdan kalma bir heykeldir. İrili ufaklı parçalarım koparıldı. Erozyona uğradı vücudum. Kafam bir başka galaksiye uçuverdi. Tüy kadar hafifti, alo, biliyor musun? Telefon çalarsa cevap veremem artık, parmaklarım da dökülmek üzere. Alo, orada kimse yok mu?Alo? Telesekreter fantezisi, evet. Kilotlu kablo. Ahizeden sallanıyor. Ses olarak düşüyor arzularım yere. Kimse duymuyor. Tele-orgazm.LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bu nedir ben bişi anlamadım sanırım canın çok sıkılmısken yazdın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 geri sayımın serisi gibi olmuş. bence gerçekten başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Degişik olmuş. Yine imgeler üzerinde durmuşsun. ve yine bir isyanmı desem yani iyi olmayan bir durum diyede açıklayabilirim ama telefonu kullanman farklı bir hava getirmiş. Havada kalan sorunlarda var. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 anlatırsam heyecanı kaçar, o yüzden anlayana kadar mokoko ;) saolun yorumlar için. beni sizler var ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bn anladığımı yazsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kurulması zorunlu ve zorunlu olduğu kadar da insanın sıcaklığına ihtiyaç kurduğu ilişkiler var...mesela aile bağları.. bi telefon kadar uzak, bi telefon kadar da yakınız birbirimize. ezberden konuşmaya alıştığımız ama boğazımızda hep düğüm olarak kalacak diyologlar...nerdeyim; sni seviyorum, özlüyorum, sn benim bitaneciğimsin..evt ama bu soğuk içmek gibi kahveyi...bi telefonda en fazla ne yaşanabilir? ne olabilir? ya da diğer yüzeysel sayılacak dokunuşlarda? hep dokunmak istediğimiz beynimizde sevgilerle imgelenmiş insanlar..belki yanyana olunsa da hiç aşılamayacak bi kaç duvar..o duvarların ardından tatmin olmaya çalışan, sahte orgazmlar yaşayan yalnız insanlar... yoruma açık olmuş, ben nedense böyle anladım..bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 daha uzun olsa triplere girerdim okurken :)... içten bi biçimde okuyunca girebiliom bile... ...benim şartlarıma göre bu başarılı bi yazı olduğunun simgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sir yazılarını takip ediyorum arada sırada. gerçekten başarılı yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hastasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar