Th0r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 said: bLackcha0s sanat tarihide pek bi luzumsuz kardeşim değil mi. Öyle deme be... Askerlik konusunda kısa dönem yapmamı sağlayacak işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bence ciddden bu adamın resimlerinde şifreler mevcut. Basit resimler değil çünkü, bir çok ayrıntı -gereksiz ayrıntı- var ve eminim birşeyler demeye çalışmıştır. Tabii o kadar kasıp "Ne demeye çalışmış acaba?" diyen arkadaşlar ne kadar doğru tahminlerde bulunuyorlardır bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Gormedim boyle 2 saniyede katledilen topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 davinci ve eserlerini tartisamayacak kadar sanat bilgisi yoksunu olmamiz disinda son zamanlarin en cok para getiren sektorlerinden birisi olan bu sifre avciligina karsi on yargili yaklasimimizdan dolayi topici acan arkadasimizdan ve sanat tarihi uzerine emsalsiz ama bir o kadar verimli tartismalara yelken acmaya hazir arkadaslarimizdan mani oldugum hersey icin cok ozur dileriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ihanet eden dugumde olabilir garip konular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kitapta en çok ilgimi çeken ve daha önce farketmediğim kısım,13 havarinin arasında Meryem'in olması...bu arada tablodaki düğüm kısmı çok zekice,tabii boşu boşuna dünyanın en ünlü ressamlarında 1i değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben ihanet ettim aha size şifre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2 kilo domates, 3 kilo salatalık tart ordan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu konunun içine etmişiz ama konu başlığı süper bir şekilde araştırılıp yazılmış. bence aynı konu başlığını yeniden açalım, (konu başlığını açan yorgun insan, lafım sana ;) ) bu konuyuda kitleyelim. en azından bu konu hakkında ciddi olarak konuşmak isteyenlerin hakkını çalmamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 masa ortusundekı dugum cok guzel dıgerlerıne bırsey dıyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben mi yanlış saydım yoksa bu resimde 12 tane mi havari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 12 tane var zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kedinin isteği üzerine açtım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 resmin daha net bir hali. en başındaki bu kadar net değildi bu yüzden ihtiyaç buldum [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 00:50 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 13 tane olması lazım resmede bakılacak olursa 13 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Isa + 12 havari=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 burda konu dağılmışken bu iğrenç espiriyi burda yapmak istiyorum . hz isa nın karikatürünü çizmişlerrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İyide hiçbirşeyin şifresinin çözüldüğü yokki. Masa örtüsüne düğüm atmışlar, italyancada düğüm "vincoli" demekmiş, da vinci vincoli şehrinde doğmuş. Ee? neyin şifresini çözdünüz şimdi. Düğümlerin efendisimi bu adam şimdi. Yok haleleri olmayan isayı, normal insan olarak gören kathar meshebinin işiymiş. ee? hiçbirşeyin şifresinin çözüldüğü yokki aynı şeyleri sayıklayıp durmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 12 havariden yola çıkarak kıyamet tarihinimi bulsunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Adamın doğduğu yer niye bukadar önemli? Neymiş düğüm atmış masaya neymiş vincoliymiş doğduğu yermiş. Hasie! İşe yarar bilgi ver ulan napim doğduğun yeri bende Şişli' de doğdum anasını satim. Greeny'nin şifresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende bi şifre çözdüm resmin arka planındaki dağ, isayı öldürebilecek dağlarca insan olabileceği anlamına geliyor. dağ üzerindeki beyaz noktalarsa isayı onlardan koruyan anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ayrıca isa nın önündeki tabak boş.İsa açlıktan ölmüş dahi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Son Yemek Resim italyada bir manıstırda yemek salonunun duvarına cizilmiştir.Bakanlar adeta orda ıkıncı bır salon oldugunu soylerler.Perspektıf ve derınlık o derece ılerıdır. Hz.İsa havarilerine içinizden biri bana ihanet edecek kim olduğunu biliyorum der.Bu anda havarileri bu kişinin kim oldugu hakkında tartışmaya başlar. Kiliseye göre bu kişi yehudadır.Zaten resimdede yehuda on plana adeta itilmiştir. --------------------------------- Resimle ilgili yuzlerce teori vardır.Bunların en carpıcısı isanın yanındakılerden bırının kadın oldugu ve kutsal kasenınde bu kadın oldugudur.Cunku o Hz.İsadan hamıledır ve onun kanını tasımaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar