elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hakaretin boyutu yukseldikçe daha da gaza geliyorsan, bi siktir git demeyi ogrenemiyorsan bu senin sorunundur; kimseye zarar verme hakkın yine yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 . [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 01:06 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben ölumden,öldurmeden yana diilim ama bu kadarı da fazla gelıor yani bız engel oluruz ama kendıne engel olamayanlar da cıkabılır demek ıstedğim bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 şükür internet uzerinde resim, kabak danimarkanın başına patlardı. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 01:15 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bahsi geçen site şu an itibariyle patlatılmıştır (boş, yeşil resimlerle ve allahuekber postlarıyla).. yapılan kesinlikle kabul edilemez bir saygısızlıktı, seyirci de kalmadık. edit: lol başka site patlatılmış :) http://www.drawmohammad.com/ [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 02:17 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Eldarduil senin görüşüne kafam girsin oldumu ulan defol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 patlamak bir yana hızlandı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Oturup sakin kafayla düşünüldüğü zaman, kanımca bunlar maksatlı planlı programlı yapılan şeyler, adamlar baktılar iki saçma sapan karikatürle müslümanları galeyana getirdiler, islam aleminin ne kadar kolay provoke edilir olduğunu gördüler, bunu paşa paşa kullanıcaklar. Bu olay batılı devletlerin ekmeğine yağ sürdü çünkü adamlar "Aha bak barbarlara yakıyorlar yıkıyorlar" deme fırsatı buldu. İranın, nükleer programına devam etmek için bunu bahane olarak kullanacağını okudum bir yerde, Ama gözünü seveyim Türkiye burada siyasi bir taraf olmasın, AKP li zeki bir milletvekili Petrol ambargosundan bahsetmiş Danimarkaya, tam da ihtiyacımız olan şey Doğu Batı çatışmasının tam ortasında kalmak zaten değil mi ? Ben de ilk gördüğümde soğuk kanlılığı mı kaybetmiştim, ama Hz. Muhammed hayatta olsaydı umurunda bile olmazdı herhalde. O yüzden soğukkanlılığımızı kaybetmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hukumetin bu konuda herhangi bi yaptirim uygulamasi cok sacma olur ve turkiyeye zarar verir. yapilan dine saygisizliktir, devlet dine karismaz. yanlis oldugunu belirtip kinayabilir belki sonucta halki bu durumdan rahatsiz, bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @Wispy tabiiki amaç o, müslüman devletleri gaza getirmek. devlet kalkıp da danimarkaya yapılan ticari anlaşmaları iptal ederse AB de bize nah çekecek. ama sakin olmak cidden çok zor oluyor, dindar olduğumdan değil, direk bana dokunan hakaret bu. yobaz olsun, esnek olsun, her türlü müslümanı sinirlendirecek nitelikte bunlar. en doğrusu sakin olmak tabi, ama dediğim gibi çok zor. binlerce kişinin sokağa dökülüp konsolosluğu yaktığını hepimiz gördü.. edit: zaten sakin olup sesi karşılık verilmezse bi süre sonra bitecektir. yeni açılan sitelerin hepsi bizim verdiğimiz tepkileri görünce, tepki olarak açıldı. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 02:40 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 iki üç kendini bilmez yüzünden dogu batı ayrılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 www.drawmohammed.com/albums/userpics/normal_mumommod.jpg abi ne sakini olması yaw bu resim nedir yaw bu nedir ben beynimden vurulmuşa döndüm bi iki dengesiz beyinsiz gerizekalı insanda cıkmış herkezin görüşüne saygılı olmak laızm fln filan yapıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: elvyn; 08 Şubat 2006, Çarşamba - 00:55 tarihinde demiş ki bu nedir ki şimdi allah aşkına. nesiniz ki siz? www.drawmohammed.com/albums/userpics/normal_mumommod.jpg verdim ben zaten onu bir onceki sayfada. ayrıca saçma sapan konuşmayalım; bu gazetede yayınlanmış bir karikatur degil. internette anonim bir şekilde yayınlanmış. buna karşı da yapabilecegimiz birşey yok. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 02:57 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 işte bende ordan gördüm zaten bakıyodum ne yazılmış diye resmi gördüm sonra bi baktım yazılanları gördüm daha bi moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kınıyorum ben de bu karikatüristleri. düşünce özgürlüğüyle falan alakası yok bunun. bu kadar insanın inancıyla EHUHEUHEU diye dalga geçmeye kimsenin hakkı yok. gerçi müslümanlar da yarın öbürgün baska dinlere bok atıcı şeyler yaparlar, bunun suçunu tüm müslümanlara cıkaramayacağımıza göre bu karikatürlerin suçunu da tüm dinsizlere veya danimarkalılara çıkaramayız. "düşünce özgürlüğüüüüü" diye biyerlerini yırtan bikaç arkadaş gördüm çok sinirlendim. bu bahaneleri yemio artık insanlar, ama siz mal gibi yemişsiniz ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 orda sanırım bi türk arkadaş bişiler yazmış sallamıyoruz etmiyoruz die bi tanesinde cevap vermş ''u dont care but you're here watching these cartoons '' kısaca amaçlarına ulaşıolar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyla pek alakası yok, mantıklı bir yanı da yok ama aklıma geldi. Nostradamus'un kehanetine göre 3. dünya savaşı 2011-2012 yıllarında ortadoğuda çıkacak. Bu savaşta da taraf olarak müslümanlar ve hristiyanlar gösterilmiş. http://www.buzzle.com/editorials/9-2-2005-75965.asp @Famy, beni salak olarak nitelendiren yüce şahsın, soru işaretinin her zaman soru anlamı vermediğini biliyordur muhakkak. Terbiyeli ol. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 06:45 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 umursamak eyleminin oznesi olması için once bir izlememiz lazım degil mi. saçma bir cevap vermiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu sitenin düşünce özgürlüğüyle ilgisi yok ki .Düşünce özgürlüğünü savunanlar gazetede çıkan karikatürlerin ( bu sitedekilerle kıyaslanamaz çünkü böyle hakaret içermiyorlar . ) bu şekilde vahşice protesto edildiği için savunuyorlardı.Ayrıca çoğu ülke gaztedeki karikatürleri kınadı , gazte özür diledi ve herkes müslümanların haklarını daha medeni yollarla aramasını istedi ki herkes kabul eder, bu doğru olan. Bu siteye gelince , avrupalıların bir çoğunun türkler veya müslümanlardan nefret ettiğini biliyoruz.Halkın nefreti için ne yapabilirsin ki.Eğer bir başbakan çıkıp Türkiye'ye yada müslümanlığa laf atsa bu saygısızlık olabilir ama bu site için hiç birşey yapabileceğini sanmıyorum.Nasıl halkların nefretini kazandığı için Bush'la dalga geçmeyen site kalmadıysa buda öyle birşey.Ayrıca hala at gözlüğü takmış bazı salaklara sorunların kaba kuvvetle çözülmeyeceğini de gösterebilir bu site anlama kabiliyeti olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 site geri gelmiş ve de yazıvermişler said: 02/07/06 - WE'RE BACK!!!!!!! After a weak online attack from our good friends in Iran TURKEY, we're back in business like never before! So hey.. let's have some fun with this IRAN & TURKEY SUCKS, TOO! Woo hoo! Feel free to draw in the forum with funny pictures of them, too! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 SANOFEB.Ç [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:29 tarihinde, Pingu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya şimdi türk deyince bizim özgürlük savaşçılarıda girdi sanırım tarifin içine yazık oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 provakasyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Şimdi, laf edenler olmuş. Din yerine alternatif başka bir düzen olsaydı, haçlı savaşı olur muydu. Katolikler ve protestalnarın savaşları olur muydu. Bedir uhud bilmemne savaşları olur muydu. Belki daha iyi düzen getirici cahil insanları düzen altında tutmanın başka yolu yoktur. Ama keşke olsaydı diyorum ben sadece. Şimdilik tabii ki haklı düzen sağlıyo diyenler hiç sözüm yok ona. Gerçekten de öyle, allah korkusundan bişey yapmayanlar var. Bundan sonra da olucak zaten. Her dinsize ateist demek de alışılagelmiş genelleyici bi tanım koymak da ne kadar saçmadır pek değinmek istemiyorum açıkçası. Neyse, sitenin geri gelmiş olmasına üzülmedim açıkçası. Allahü ekber diye post atıp orayı hacklediğini sanan hacker bozuntuları derslerini almıştır umarım. Yaptıklarının yanlış olması bişey değiştirmiyo biyerden sonra. Sinirle oturan zararla kalkar diye bi laf vardır. Onlar o karikatürleri çizdi. Ama Şam'daki konsolosluğa yapılan saldırı ve devamında gelen rahibin öldürülmesi herşey bizi biraz daha haksız duruma getiriyo. Hayırlısı neyse o olsun bakalım sonu nereye varıcak bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Some people on the internet seem to be a bit offended by our collective work of art, and are resorting to attacks to shut us down. No worries, we're cleaning up and will be back up within a couple hours! Long live free speech, The Editors UPDATE: We're almost back! Keep your creativity close at hand! serefsizlik diz boyu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar