Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heal yapalım arkadaşlar!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Darkevils, o dediklerine eşşek diyoruz biz. "Biz"den kastım healer classın mantık çerçevesinde heal atmasını bekleyenler oluyor haliyle. Ha birde heal bot olarak görüp heal atmayınca küfür eden, ama healerın başı sıkışınca görmezden gelenler var, onlar bizden değil.

Heal atmayan healer da bizden değil tabii. Sürekli heal atmayan demiyorum, hiç heal atmayan diyorum. "Warrior için kendimi ne diye feda edeyim, hayatta kalır bir sonraki warriorı heallerim" diyen healera hak veririm, ama "healer için kendimi niye feda edeyim, iki defa daha vurur bir fazla HK alırım ölmeden" diyen warriora bırak hak vermeyi, yağmurlu havada su vermem.

BGlar takım oyunu olarak oynanırsa anlamlı ve eğlenceli, yoksa rank kasmaya gelen 40 tane adamı topla kafalarına göre takılsınlar, iş değil.

Manyak mıyım ben 10 saatimi 39 tane bencil zevzekle geçireceğim, basarım /AFK gider IFda geyik atarım daha eğlenceli. Zaten rank 10 bile zor bana iş güç sahibi bir insan olarak, derdim HK değil zevk yani. Takım olarak oynanan bir AVden aldığım keyfi bana verebilen başka birşeyde yok şu oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

cok fazla bg yapmıorum ama girdigim donemlerde resto oldugum icin heal disinda pek bi faaliyetim yoktu tek basına healleyende ben oldugum icin herkes etrafımda fır dönüodu 5 mac ustuste kazanmıstık eze eze

heal onceligini bglerde warriorlara degilde mage,rogue gibi burst dmg veren classlara vermek lazim die dusunuorum cunku anında indirio serefsisler :D ha wersinler elimin altına warlord warrior elbisemi yırtar bandage basar yine heallerim zuhaha :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible arkadasim. Benimki bencillik degil. Ben shadow priestim. Ve bu classi pvp icin actim. Herkes zevk aldigi gibi oynar. Ben heal yapmaktan zevk aliyosam heal yaparım. Yapmamaktan zevk aliyosam yapmam :) bu kimseyi ilgilendirmedigi gibi senide ilgilendirmez. Shadow pri ye healer diyenleri duel e davet ediyorum, kim healermis gorelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Duel birilerini heallemek üzerine bir yarış mı olacak? Ayrcıa duel kadar saçma bişi düşünem,iyorum yani hadi hazırım başla bakalım diyip pvp bana RP gibi geliyor.
Sonuçta heal kapasitesi shadowunda gayet güzel var. İnsanların burda dediği heal gerektiğinde heal yerine damage vermenin yanlış olduğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mutlakki isteyen istediği gibi oynar ama amac bg lerde oyunu kazanmaksa herkes kendi clasının has ozelliklerini kullanmak zorunda olması lazım kımse bır sey ıcın zorunda degıldır belkı ama kazanmak ıcın bu sart.Warıor healerı korursa healerda warıoru korur bu boyle yada baska class cunkı ılk atak alan classlar heal atan classlar ve fazla dayanma guclerrı yok bırden fazla classın yuklendıgı taktırde onun ıcın arkadaslarında dedıgı gıbı bu bır takım oyunu takım oyunu nu da gerektıgı gıbı oynarsak yenılmez hale gelınır ve ortama baktıgınızda savası kazanan taraf sız olduugunuzda zevk alırsınız bu bencesı tabı benım gıbı dusunmeyen ınsanlarda mutlakkı cıkacaktır.ama bır seyı haketmek ıcın bazı seylerden odun vermek gerekır.

Saygılarımla ;
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben shaman olarak heal atiom grupta deilse bile adam. ama bazı priestlar goruyorum adam shadow formda olesine dolasio. diyorum bari damage olarak bi yararı var mı? bakıyorum bi vurusta oluy adam o kalabalıkta zaten.

bence grupta olmadıgın birine heal atarak olmesini engelledigin zaman sana ettigi tesekkur insana cok guzel bi
his veriyo. ben mutlu oluyorum acıkcası. ve daha sonra o heal attıgım kisi bana bi sekilde yardım ediyor mutlaka. he heal atarken gene hk almaya calısıyorum o pek sorun olmuyo zaten
instant attack ile.

ama arada dangalak herifler cıkıyo ama mesela ben o warrioru NS bile kulalrak heallemisim butun manamı ona harcayıp kurtarmısım ama sonra o sırf hk almak icin bana yardım etmemis..iste bole durumlar sonrası da diyorum ki ulan nie healleyim milleti. shock spamleyim birinci olayım tabloda...ama ne bilim yufka yureklilikmidir gene healliom milleti.

ya bi genelleme yapmak istemiyorum ama gozlemlerimi soyliyim simdi..ben bi priestı grup dısına heal atarken cok az gordum,ama shaman,pala,ve druidi ne zaman gorsem healliyolar. diceksinizki nerden biliyosun grup dısı oldugunu. cunku bana heal atan da cok oldu grubumda deilken.
ya BG lerde takım oyunu cok onemli. bunu bazı kesim idrak edemiyo. sen bi adam oldurup alacagın honorın oyunu kazarak fazlasını alıcan.

gecen bi priest ile tartıstım. wsg deyim. bayrak tasıyorum adamın yanında dolaniom ki heal atsın die. bi baktım adam kendini healledi ve ben oldum. dedim nie yardım etmedin, zorunda deilim dedi adam. ben buraya alliance oldurmeye geliyorum dedi. iste bolelerini gorunce de heal attıma pisman oluyorum.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 09:59 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yapta, bisiyi anlamadım sence bu yanlıs mı dogru mu. damage olarak yararı olmak cok yuksek damage yapmak deildir. eger 2k damage yapıp olecekse ben 1k 1k yapan warrioru tercih ederim. hemde bg ler 1 vs 1 deil. herkes direk cloth userlara dalio. dedigim gibi shadow priest yerine warrior ı tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bitirdim okumayı topic i...
Ben ister heallarım ister dps takılırım diyen bir adamın WoW'da ne bulmaya calıştıgını anlamıorum. Yok yani damage dealer olucam diosan ol, neden priest? Yok oyle yıkım bi class olsa tamam dicem. Yok istediğim gibi takılırım diosan single player bi oyun oyna. 1 vs 1 değil ki bg ler diğer insan lar magdur oluo sen girme heal atmayacaksan zaten bg yi kazanamazsın bu kafayla, bari girme senin yerine giren daha faydalı olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi druid olarak söliyim

1) Guildden biri iyi biri tanıdıksa heallerim, partyde olsun olmasın umrumda deil

2)ortada heal heal diye baıran generaldan HEalers Heal melee diyenler umrumda deil partyde deillerse ben orda honor kasıyorum biraz zorlanıp bandaj atsın o party dışında iken ben heallersem sırf mana kaybı(bu blizzin sucu aslında)

3)BWL MC ZG AQ heryerde allahına kadar heallerim

ama bgde partyde deilse pardon !

EDİT: he şöle bişi var bizde Frosty diye bi thunderfury li Fury warrior vardı guildde aynı bg ye düştüğümüzde onu heallardım adam ölene kadar 150-200 hk alırdı.
yani böle oynayabiliyosa ve partyde ise canım sağolsun

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 11:26 tarihinde, Jadean tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

shadow arkadaşlar tabiiki mecbur deilsiniz heal atmaya kimsede sizi zorlamaz ama ben AB de raid leadersam we sen shadow fromda gezip kimseye heal atmıosan bende seni raidden şetlerım bunada kimse karışamaz dimi raid leader bnm sonuçta ama ha seni AB den atma şansım yok ne yazıkki sen de single takılırsın ben shaman halimle heal konusunda elimden geleni yapıom şahsen bazen girip melee de yapıom healer görürsem es da atıom çok da eğleniom walla ama kimse beni sen heal et die zorlamıo damage wer die de zorlamıo classımın ne olduunu biliom tüm özelliklerimi kullanıom da bu arada çıkarız dışarı görürüz kim haealer mış tarzı bi ifade gördüm ben burda heallerlar ı aşşalar bi ifade seziom sana tavsiyem bi pve guildine girmeye çalış da gör senin 2 3 katın damage weren damage sınıfları her gün kapılardan çevrilirken sen den çok daha kötü gear a sahip priestlar o guildlere alıonıo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...