Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heal yapalım arkadaşlar!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Druidimle uzun bir süredir feraldim. AB girerdim öyle rogueluk falan oynardım.İyi dmg veriyordum hakikaten ama nedense oyunu hep hordelar alıyordu.MC sebebiyle resto oldum sonra. AB'de fazla dmg veremediğim için heala yöneldim. İnanırmısınız acayip bir değişiklik oldu.Mesela blacksmithi bizim 2 katımız sayıda olan hordeların elinden aldığımız oldu. Veya stablesı sadece 2 kişi 4-5 kişiden korduğumuz oldu.Ben heal yaptığım sürece oyunun gidişatında hep alliance lehine gelişme olduğunu gördüm ve şunu farkettim,benden başka kimse heal yapmıyordu.Priestler shadow formda,druidler ayı falan öyle hepsi kendine müslüman dolanıyor. Arkadaşlar heal yapalım yapmayanları uyaralım :) Heal yapmak da çok zevkli,farkedeceksiniz. Ayrıca sadece healer olmuyorsunuz.Siz heal yapıyorsunuz diye üstünüze abananlarla başetmek çok zevkli oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla heal tabiki oyunun gidişatını değiştirebiliyor mesela bizim serverda shamanlar,priestler millete heal atıo,dierleride bizi kesio paso ondan dolayı BG de biz alliance ın kazandığı pek görülmez(kendi takımın yoksa tabi);ama feraldeki o dehşet dmg ların ve kritiklerin verdiği hazzı heal atarak alamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

allylarda galibiyet çabası yok resmen adamlar en çok frag ben yapıcam mantığıyla oynuyor
örnekler:
canım az üstüme bi warrior bi şaman atlamış, şamanın tek vuruşluk canı var, ally rogue arkadaşım geliyor warrior'a cs yerine şamana ambush vuruyor. neticede bir tek ayakta warrior kalıyor.
yine canım az bir zaman :), bi adamla kapışıorum, paladinin teki geliyo adama dalıyo adam da haklı olarak beni kesiyo, paladin über dps olduğu için uğraşmak bile zorunda kalmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de BGda heal atan healerlar candır özetle.

Yalnız sizinkiler o konuda daha iyi tolme, biz daha bir vahim durumdayız yardımlaşma konusunda. Hani düzenli healden geçtim, kendisini korumak için önüne atladığım priest bile bazen beni heal etmek yerine kalkıp adama dmg vermeye kasıyor =]

Birde çabuk dağılıyoruz biz, genelde başlarken bir bakıyorsun düzenli buff heal gidiyoruz, hidelar toplanıyor ramler tamelaniyor, IBı alıyoruz aslanlar gibi ilerliyoruz, sonra birden şımarıyoruz ve aniden herşey duruyor. O güzelim healler mis gibi koordinasyon gidiyor yerine savaşı bırakıp rep için DBa dönenler, heali bırakıp dmga kasan priestler, sağı solu ninjalayacağım diye meydanı boş bırakan alakasız gruplar geliyor. Sonra hızla duraklama ve çöküş yaşıyoruz, ne olduğunu anlayamadan ümitsizce SPı savunmaya çalışırken buluyorum kendimi eheh

Oysa horde başlangıçtan sona düzenli grup halinde gördüğüm kadarıyla. Eminim sizin de çıldırdığınız zamanlar oluyordur ama sanırım genel durumunuz bizden iyi. Birde eskiden shamanların heal attığına tesadüf etmezdim ben pek, son zamanlarda sıkça rastlamaya başladım, hiç hoşnut değilim durumdan bir alliance mensubu olarak.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:49 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında deathwingde ally açarak bütük bir hata yapmıştım,hatta bunu 6 ay oynayarak daha büyük bir hata yaptım.Bu süre içinde gördüğüm şey alliance tamamen solo oynuyor BGde,sonra da "simply we suck :/" diyip BGden çıkıyordu.Daha honor system gelmemişken SS-TM savaşlarında da bu böyle oldu.Allyların kaybetmesinin tek sebebi kordinasyon olmaması ve bu tüm serverlarda böyle,allyların kazandığı BGler genelde premade vs random savaşlar.

2 ay önce başka bir serverda horde açtık arkadaşlarla,gerek questler gerek mekanlar olarak alliance a göre inanılmaz eğlenceli ve quest rewardlar allylara göre çok çok güçlü.Geçenlerde lvl 52 olup AV ye girme fırsatım oldu,Horde u bir kez daha tebrik ettim,raid chat ve general chatte gereksiz muhabbetler,küfürleşmeler dönmüyordu.Gerçi warrior olduğum için ve lvl 52 olduğum için charge-fear-dead oluyordu ama,arada heal edildiğimde filan whirlwind execute dalıyordum.Ve savaş sırasında allylardan 1 warrior yada priestın bu şekilde araya girip fear attığını görmedim.Niye?Çünkü adam biliyor kendini feda etse bile adamlar geri çekilmeye devam edecek,o yüzden kasmıyor.Horde böyle bir olaya girdiği zaman mageler aoe yağdırıyor,priest heallıyor,warriorlar araya dalıp fear,whirlwind vs vuruyor allylar anında dağılıyorlar.Mesela bir keresinde ally baseinin ordaki köprüde fear yapıp öldüm,tekrar geldiğimde köprüde 1 ally canlı kalmamıştı.

Uzun lafın kısası BGlerde heallerinizi esirgemeyin :).
Sosyal ağlarda paylaş

benim zamanında sm'de karsılaştıgım ve öldürmek istedigim bir priest vatandaş vardi, shadow neyim gectim adam kimseyi heallamadan elindeki salak staffla tankin yanında moblara daliyordu, pis ninja daggerımı da aldı. cıktıgım anda ignorelamıstım:D
ayrıca for da horde!, abye girdigimde kaybettigimiz cok az oldu (şans mıdır nedir:P )
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu konunun içinde farklı bir tartışma konusu daha açıyım.
ben druidim ve girdiğim bg lerde genelde heal atarım çevremdeki insanlara partimden olsun olmasın bufflarım,fakat soyle bir durum var ve bu benim başıma çok geldiği için bu konudan rahatsızım.Sen çevrendeki insanlara heal atıyorsun buff basıyorsun ve adamlar seni korumuyor kollamıyor bı bakmıssın senın heal attıgın adam yasıyor ama sen olmussun ve sinirin bozuluyor bu sürekli bu hali almaya başlıyınca diğer healer arkadaşlarda ne yapıyor heallemiyor neden o beni düşünmüyorsa ben onu neden düşüneyim sizce bu mantıksızmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Günümüzün son modası AB lerde party kurmamak bi şekilde AV de de moda oldu. Geçenlerde invite istediğimde gelen cevap şu "FREE HONOR" niye healleyim şimdi ben, zorum ne?? Herkes işin cinliğinde, adam kaçıyor heallll diye bağırıyo hadi atıyon bi flash, iki dakka sorna su istiyon yok su diyo. Tencere dibin kara seninki benden kara misali:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...