Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 İnsan güzele alışınca, ikincilik bile kötü geliyor eheh. 10 salise farkla 2. oldu ama yine de finale kaldı. Umarım şampiyon olur.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 nie 2. oldu.. çünkü kendinden okadar eminki hep 1. olmaya kim bu kadına bu kadar gaz vermişse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 alala geek yoktu orda da1. olmasına finalde ilk 3 girse yeter ayrıca[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya of saçmalamyın hiç gerek yoktu 1. olmasına orda bıraktı. görüceksiniz finalde rahat 1. olucak[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya yarı finalde ha 1. olmuş ha 2. boşverin pazara bakın siz.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gaza mi gelmis? Abi oha 2. oldu diye hemen kotulemeyin yani...Dunya sampiyonu olacak cok rahat...Olimpiyatlarida alacak cok rahat..Eminim bundan.Ayrica,pazar gecesi o yorumu yapan arkadasin yorumunu tekrar almak isterim, ayrica zaten sureyya cok rahat bir tempoyla kostu,ilk yarisin ardindan demisti zaten..."bu yarista rahat kostum (4:08),yari finalde biraz daha zorlarim (4:03) finalde olumune kosucam" diye.. [Bu mesaj MeSh tarafından 30 August 2003 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 pazarı bekelyın dıyor akdın esas o zman bence kendını hıc kasmadı bu yarısmada[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ehe abi, izleyenler varsa anlayacaktır diğer yarışlarından farkı. kadın hiç kasmadı. bacak bile sallamadı doğru düzgün başlarda. önceki yarışlarında ilk bir kaç yüz metrede 50 metre fark atardı arkadaki gruba, tavşan atlet bırakınca yarışı, direk aşırı fark olurdu. sonlara doğru fark kapanırdı ama yine de o birinci olurdu. bu yarışta yine fark yaptı ama 10metre filan, kasmadı kendini. 2 gün sonra final var,31inde. ilk beşe girmesi yetiyor bunda, neden kendi kendini yorsun ki? isteyince rahatlıkla 4 dakikanın altına düşüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 eh tabi sadece süreyyadan bahsettik, o yüzden öyle oldu yazı. diğerleri de ölümüne koşmayacak tabii ki ama son metrelerde kanırttılar. süreyya tempoyu arttırdı ama çok değil, işini garantiye aldıktan sonra son metrelerde yavaşladı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 birazda ntaktik meselesi potansiyelini gosterip gene 10 metre fark atarak 1. olursa rakipleri busefer ona göre sistem belirlicek belki biraz daha fazla kasıcaklar kendilerini ozm süreyyanın işi zorlaşıcak simdiden rakiplerinin gözünde cok fazla büyümemek için böyle yaptı ve sakatlanma riskini de düşünüyor cok fazla zorlarsa kaslarda sorun olusabilir ama rahat bir tempoda kostugu için uyguladıgı taktik de adım adım altına dogru gidiyor[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 zaten kendisi de dedi son 10 saniyede falan yarışı bıraktım diye kendisini pazar geceki yarışa saklamış[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Süreyya ya sonuna kadar güveniyorum da, birçok kişi yarışı bıraktım dedi falan demiş. Yani kimse birinci olamayınca, adam çok iyiydi, ezdi beni ühühü falan demez ki.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sun su show tvde felan yayinlanan final degilmiydi? Eger finalse cok uzuldum ya. Tayyip Erdogan,Deniz Baykal felan izlemeye gitmisler. Son 100 metrede sureyyaya bisey oldu galiba neyse gumus madalyada yeter. seneye altin getirir insaallah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 final[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Kendi dediğine göre her bayanın başına gelebilcek sorunları oldugundan beklediği performansı tam verememiş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 daha neler artik, erteliyememis 4-5 gun ileriye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kısaca regl diyoruz, ne ertelemesi :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ilaci milaci yokmuymus ki ertelicek acaba?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ılacı var ama yan etkısı olumsuz etkıleyebılecegı ıcın rıske atılmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sadece uyduruk bi muhabbette duyduğum bişey bu kızcağızın ağzından duymadım. Ve tabi birde potansiyel meselesi var yani insan her gün aynı güce kudrete sahip olamıyor yani 2. olmakda çok çok güzel bir duygu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Patladı işte sonunda.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben cnn turk,'de gördüm "özel günümdü,performansımı etkiledi"fln dedi,normal,gümüşde kötü değil,gelicek yılı bekliyoruz[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Turklerin dunya sampiyonalarinda neye katildigi gorulmus yada daha once ismi bi yerde gecmismi ki de biz sureyyanin 2. olmasini begenmiyoruz anlamadim. 2. lik de yeteri kadar iyi bir derecedir ve bence kesinlikle sureyya olimpiyatlarda 1. olacaktir.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ya bu bizim milletimizin özelliginden kaynaklanıyo..Hemen kızı havaya soktular 1.lik icin cok baskı yaptılar olacagı belliydi yazık oldu ama bu da büyük bi basarı.bir dahaki sefere isalla[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Daha ne istiyonuz olm 2. oldu işte(Dünyada :D ) HELAL OLSUN SANA SÜREYYA!!![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar