Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süreyya 2. oldu =(


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Gaza mi gelmis? Abi oha 2. oldu diye hemen kotulemeyin yani...Dunya sampiyonu olacak cok rahat...Olimpiyatlarida alacak cok rahat..Eminim bundan.Ayrica,pazar gecesi o yorumu yapan arkadasin yorumunu tekrar almak isterim, ayrica zaten sureyya cok rahat bir tempoyla kostu,ilk yarisin ardindan demisti zaten..."bu yarista rahat kostum (4:08),yari finalde biraz daha zorlarim (4:03) finalde olumune kosucam" diye..

[Bu mesaj MeSh tarafından 30 August 2003 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe abi, izleyenler varsa anlayacaktır diğer yarışlarından farkı.
kadın hiç kasmadı. bacak bile sallamadı doğru düzgün başlarda. önceki yarışlarında ilk bir kaç yüz metrede 50 metre fark atardı arkadaki gruba, tavşan atlet bırakınca yarışı, direk aşırı fark olurdu. sonlara doğru fark kapanırdı ama yine de o birinci olurdu. bu yarışta yine fark yaptı ama 10metre filan, kasmadı kendini.
2 gün sonra final var,31inde. ilk beşe girmesi yetiyor bunda, neden kendi kendini yorsun ki? isteyince rahatlıkla 4 dakikanın altına düşüyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
birazda ntaktik meselesi potansiyelini gosterip gene 10 metre fark atarak 1. olursa rakipleri busefer ona göre sistem belirlicek belki biraz daha fazla kasıcaklar kendilerini ozm süreyyanın işi zorlaşıcak simdiden rakiplerinin gözünde cok fazla büyümemek için böyle yaptı ve sakatlanma riskini de düşünüyor cok fazla zorlarsa kaslarda sorun olusabilir ama rahat bir tempoda kostugu için uyguladıgı taktik de adım adım altına dogru gidiyor[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

final[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...