Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hala icq kullananız var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden icq çok moda iken 5 haneli ve akılda kalıcı bi numaram vardı. Bi yerlere yazmıştın gün gelir yine lazım olur diye. fakat şimdi bulamıyorum :) Keşke yine herkez icq kullansa...
Mesaj tarihi:
ewet sana katılmamak elde değil. fakat dediklerine göre yeni icq artık msn gibi hızlı mesaj gönderebiliyormuş. tabi yan özellikleri de cabası :)
Mesaj tarihi:
sırf ıcq'ya saygımdan açık tutuyorum bendekide online sayısı 5-6 yı geçmiyor. 200küsür kişilik listeden...
zorunlu olarak msnde kullaniyoruz maalesef
Mesaj tarihi:
programa saygı duymak nasıl oluyor ya? vefa mı göstermek lazım bir süre kullanıldığı için? benim de 5 haneli 6 haneli falan numaralarım vardı da, icq gider msn gelir, o gider skype gelir yani. hangisi en iyi hizmeti sunuyorsa (popülerlik çok önemli tabi ayrıcana) onu kullanmak iyidir. miranda yer mesela hepsini :)
Mesaj tarihi:
hocam işte bir programla büyüyünce saygı duyuyorsun. 1996 senesinde tanıştıydım heralde dial-upla. yıl 2006 :)
nadir görmüşümdür çöktüğünü ıcq nun.
Mesaj tarihi:
Valla icq yu özlüyorum ya ne güzeldi papatyali fln bu msn in sap gibi duran salak adam resimleri.Bi ara dershane üzünden nete girememistim o sirada herkes msn e gecmis kötü oldu tabi.Ama yurt disinca kullanan cok ben hergün giriyorum yinede listedeki dostlara bakip nostalji yapiyorum.
Mesaj tarihi:
ben kullaniyorum hala icq.online sayısı 0-3 arası değişiyor.msn şuanda herkes kullandığı için kullanmak zorunda kaldığım bişey gibi.sevmiyorum.çok fazla çiçekli böcekli bide. icq daha iyiydi herşekil.ne günlerdi :(
Mesaj tarihi:
bende 3 haneli numara vardı layn.

okuldaki bilgisaarlarda msn portları bloklu olduğu içi okulda icq kulanıyoruz genelde.

bu arada numaram 100811010 uzun ama akıldaq kalıyo :D

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:37 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...