Matis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Eskiden icq çok moda iken 5 haneli ve akılda kalıcı bi numaram vardı. Bi yerlere yazmıştın gün gelir yine lazım olur diye. fakat şimdi bulamıyorum :) Keşke yine herkez icq kullansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj yazarsın 2 saat gitmesini beklersin falan. Baya bi kullanmıştım ama zorunluluktan dı. Mesene geldi icq bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ewet sana katılmamak elde değil. fakat dediklerine göre yeni icq artık msn gibi hızlı mesaj gönderebiliyormuş. tabi yan özellikleri de cabası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben inatla hala acık tutuyorum, listemde maximum online sayısı 5 ama olsun, icq gibisi yok. msn ortamcı işi, icq çalişkan ve vefakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Aslanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 msn daha kötü msj yazarsın gitmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 icqnun offline mesaj yollama özelliği tek geçior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 msn 8.0 dada var o offline m esaj olayı ama normal mesaj gitmezken offline mesajları düşünemiyorum ama hakkaten bu gitmeyen mesajlara karşı bişey blunmalı idyorum ben içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sırf ıcq'ya saygımdan açık tutuyorum bendekide online sayısı 5-6 yı geçmiyor. 200küsür kişilik listeden... zorunlu olarak msnde kullaniyoruz maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Halen kullaniorum IS icin Kendim Icin Hatirlatayim ; MSN cokerken Icq acik kalior =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arada bir eski dostlara bakmak için açıp kapatıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 görülüyor ki hala icq ya saygısı olan kemik bir kitle varmış. sevindim bu duruma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 programa saygı duymak nasıl oluyor ya? vefa mı göstermek lazım bir süre kullanıldığı için? benim de 5 haneli 6 haneli falan numaralarım vardı da, icq gider msn gelir, o gider skype gelir yani. hangisi en iyi hizmeti sunuyorsa (popülerlik çok önemli tabi ayrıcana) onu kullanmak iyidir. miranda yer mesela hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tabi haklısın sende. Ama icq güzeldi bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hocam işte bir programla büyüyünce saygı duyuyorsun. 1996 senesinde tanıştıydım heralde dial-upla. yıl 2006 :) nadir görmüşümdür çöktüğünü ıcq nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Valla icq yu özlüyorum ya ne güzeldi papatyali fln bu msn in sap gibi duran salak adam resimleri.Bi ara dershane üzünden nete girememistim o sirada herkes msn e gecmis kötü oldu tabi.Ama yurt disinca kullanan cok ben hergün giriyorum yinede listedeki dostlara bakip nostalji yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benimde 33333288 die bi no vardı ama kayıp ;) salla zati icq kullanan kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 erhm şey, mirandada acık zaten icq'm, o sayılmıyor mu? [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 08:28 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ICQ, msn e oranla daha iyi bi programdı ama napalım mecburiyetten gçtik. +sallamayın şimdi 5 haneli numaram vardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benim tek haneli numaram vardı be siz ne diyonuz msne geçince 5 milyona sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 11303915 di numaram 99da anca bunu alabilmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 155649778idi dün yine girdim mirandada online 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben kullaniyorum hala icq.online sayısı 0-3 arası değişiyor.msn şuanda herkes kullandığı için kullanmak zorunda kaldığım bişey gibi.sevmiyorum.çok fazla çiçekli böcekli bide. icq daha iyiydi herşekil.ne günlerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende 3 haneli numara vardı layn. okuldaki bilgisaarlarda msn portları bloklu olduğu içi okulda icq kulanıyoruz genelde. bu arada numaram 100811010 uzun ama akıldaq kalıyo :D [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:37 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar