Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meridyen uo shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz aşağıdaki cevap ver butonunu görmemiş rp'si yapın ben de konuyu kitlemiş olayım hı? bişey rica ettim kırmayın hadi :D mod paneli yok böyle kitlemiş oldum.

kitlendi, mesaj atan dop olsun.
Mesaj tarihi:
chasten forum ağalığı yapan yok kortezin ettiği lafa cevap verdim ben burada dün script dilenen tipler gelip bu gün laf yarışına girmesinler kimseyle herkez kendini bilsin artık seviyesizleşmek çözüm değil burda.
Mesaj tarihi:
kendiyle dalga geçen adamla iş birliği gerçekten muazzam bir olgu ayriyetten daha dün script dilenen eleman tarzında bişi demişsin kimse bu işe ya allah ben kralım die başlamıyor .. 2. si banada muhalefet oldun benim burda herhangi bir script dilenme tarzında bir uslubumu görmedin göremessinde zaten run uo sektöründe çalışmaktayım sphere ilgi alanım değil yaklaşık 5 yıl önce ilgim kalmamıştır run uo sektöründede bana muhalefet olma gibi bi üstünlükte değilsin bunuda ekliyim..

eywallah
Mesaj tarihi:
yarası olan gocunur ben genelleme olarak demiştim daha dün script dilenen elemanlar diye bu 1 arkadaşım. 2.olarak polemiğe girmek istiyorsan başka şahıslarla kimseyle uraşacak vaktim yok.ayrıca kortez gibi tiplerin mesajlarınıda dikkate almıyorum şu dakikadan itibaren
Mesaj tarihi:
araştırmacı pluton açıkları yakaladı :)

herkes s.cript konusunda yardım isteyebilir gigabayt. sonuçta burası yardımlaşma platformu dilenme değil. iyi bir s.cripterinde kafasını karıştırabilen noktalar çıkabilirt zaman zaman oda gelir burada sorar buda dilenmek oluyorsa bişey diyemem. kodlama yapan herkerste vardır bu.
Mesaj tarihi:
taz'a katılıyorum. hatta mümkünse spheres.cripter diyelim s.cripter ya da coder demeyelim :d

p.s.: ya bu arada kendimden çok utandım. kilitlenmişti bu topic mesaj atmayacaktım. şimdi atarkende o topic olduğunun farkına varmadım. tüh dop oldum :(

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:35 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
tarih : 04 nisan 2004 2 sene evvel bu 1. o sırada spherede bug oldugu için eklediklerimiz işe yaramıyordu o yüzden yardım istemiştim ama o zaman şimdiki gibi aç gözlüler yoktu...hazırcılar en azından uğraşıyorduk ayrıca belirteyim işim fix değil htmlgump yani menü yazıyorum s.cript alıp s.cripted by xxx yazmıyorum bazıları gibi anlayana.
  • Yeni Oluştur...