Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meridyen uo shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ultima Online Sunucumuz Açıldı.Umarız güzel vakit geçirirsiniz.

Sunucumuz İzmirdeki Çok Hızlı Bir Data Centerda (Web Sahibi) Host edilmektedir. 20/Mbit Fiberoptik kablo ile Direk yurt içi bağlantılıdır.

Serverda edit gibi cocukça şeyler söz konusu değildir.Deneyimli Kadro Profesyonel Bir Şekilde Çalışmaktadır.Oyun Sunucusu Firmamızın Sağlam Kişiliğinin yansımasıdır.

Serverda Lag Yoktur.Bu konuda host firmamız güvence vermiştir.

Meridyen Uo Shard Sistem Özellikleri

Windows Server 2003

2 Gb Dual DDR2 Ram

Xeon 3.2 Server Dual İşlemci

Scsi Hdd (15000 rpm) Gövde Soğutmalı

Asus T2000 Server Kasa (Su Soğutmalı)

20 M/Bit Fiber Optic TTNET (1 G/Bit hat hızı)

Web Sahibi (İzmir)

Katılımlarınızı Bekliyoruz Çok Kaliteli Bi Server Uzun Yıllar Hizmetinizde Olacaktır.İlk Haftada Sitemizi Binlerce Kişi Ziyaret Etti ve hızla büyüyoruz.Bu oluşumda sizde yerinizi alın.Saygılarımızla

Meridyen Uo Staff

Herşeyin Gönlünüzce olması dileğiyle....

http://www.meridyenuo.com
Mesaj tarihi:
hyr sana ozel msj atamadım sıteye eklememışsınız bunu lısteye atarmısınız dıcektım ama malesef eklememışsınız pm yi bunu listeye atarsan sevınırım
Mesaj tarihi:
şu an pati test durumunda olduğu için özel mesaj yok, fakat siz bunu beklemek yerine reklam yapmayı seçtiniz, bu başlık silinecek ve daha sonra sunucunuz listeye eklenmeyecek. önce kuralları okusaydınız daha iyi olurdu.
Mesaj tarihi:
baba o listeye bi tek server sahipleri girdiği için pek bişey kaybetmiş değilsin aslında
ahaha :D
buraya böle yazılmadığını hala öğrenemediler.
ne diyim...
Mesaj tarihi:
Yetkili moderatörlerden bu başlığın silinmesini istiyorum bu şahıs serverımızda staff bile değildir tek yaptığı servera antipati sağlamaya çalışmaktır ben o serverın Adminiyim lütfen bu başlığı silermisiniz.

Kekeva her kimsen meridyen hakkında hiçbir forumda başlık veya yorum yazma lütfen.
Mesaj tarihi:
Bende Reklam Yapiom

PAR-DON Donda Kalitenin Adı

Not: Siparişe Göre DON dikilir - uymayan Mallar iade Alınır

irtibat : 0900 800 70 60

:P:P

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 16:35 tarihinde, dogan tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Kekeva, şuan sphere/runuo Scripting bölümündesin. Bu bölümde insanlar scripting ile sorularını/cevaplarını paylaştır. Yada scripting ile ilgili site/program-yazı vs. bulunur burda.

Reklam yapmak istiyorsan www.ultima-strike.com sitesinde reklam bölümüne sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
yaw tamam bütün shardlar reklam yaptı zamanına yapmayın dememize rağmen staffla alakası olmayan birisi gelmiş yazı yazmış çullanmayın hemen milletin üzerine ayıptır kardeşim ya şu herbokolog paticik imajından bir kurtulamadık ya
Mesaj tarihi:
şu deneyimli staff kadrosunu bi rica edebilirmiyim ayıptır sorması. tecrübeli tarzda bi cümle kullanmışsın genel olarak edit sebebi mewzular fazla tecrubeli kişilerden çıkıoo bunuda hatırlatırım :)
Mesaj tarihi:
ye-te-r ar-ti-k ya tristy sen kimsin arkadaşım çokmu biliyosun ? adamın staffından sanane çokmu tanıycan evine yatıyamı gittin ne alakan var niye merak ediyorsun ? allahım ya paticik muhtar adayları belli oluyo yavaş yavaş herbokologlar ya...
Mesaj tarihi:
ben de sunucumun reklamını yapayım, bana da bagrınsınlar, sonrada "yetter yauvğ" desin biri, ubermiş
ayrıca en tecrubeli zıtaf bizimki, 12 yıldır ultima oynuyoruz
  • Yeni Oluştur...