Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[SS] Killing Patricia Johnson!

Fibula

Öne çıkan mesajlar

Dun gece ya da bu sabah, hayatimda ilk defa Ace Camp`teki o kocaman boss`lardan biriyle hasir nesir olma firsatim oldu, cok eglendim! Ben yaticam, oeh, ne raid`i bu saatte diye mizmizlanirken beni zorla goturen Sware`e tesekkur edim once =p

Ian Warr beyi goremedim ama biz Patricia Johnson hanima girismeden once onu pull eden Storm sagolsun, gecerken targetladim ve health barini gordum - korktum!! Asagida goreceginiz Patricia`ninkinin bir bucuk kati falandi sanirim, eeek!

Dun geceki 3 guild`in bi araya gelip yaptiklari bi raid`di. Arion, Redemption ve AIL. Fgridledik, gittik camp`e ve Sware hade ben tank team`e giricem diye cikti gitti, ben iyice mizmizlanmaya basladim napcam ben burda tek basima diye =p AIL teamleri onceden gittigi icin orda yer de yoktu, neyse sonra bir avuc Arion`lu uberuberuber amca beni aralarina aldilar, ben de Evilmojo`dan infuse`larimi alip Heroic Measures`i calistirdim ve HM alabilme range`lerinde kalmaya calisip tanklerin kicinda dolasarak raid`e yegane katkimi saglamaya basladim =p

Gerisini screensot`lar anlatsin...

Burda, Storm Ian Warr`u cekti, biz de Patricia`nin gelmesini bekliyoruz...

Patricia`yi pull etmeye calisan adam daha camp`e girdigi anda geberdi lol. Meydan muharebesi gibi bise olcak herhalde, bakiniz acik arazideyiz, manzara falan pekzel. Ve hala bekliyoruz... =p

Patricia geliyo! Targetlayabildim ama kendileri gorunmediler henuz. Bu sirada Sware LD oldu, oeh...

Hatun kisi [a.k.a bitch] gorundu! Pek cirkinmis, ben bu kadar meshur bi bayanin daha $ik ve bakimli olmasini beklerdim. Azure set falan var ustunde ama helm hele hic olmamis =p

Uber goruntusu altinda daha sonradan bir kofti sakladigini ogrenecegimiz apartman boyutlarindaki Messman, `uberim, armor`im olsun, elimdeki zopa olsun yakiyo beaa $oyle bi afilli giri$eyim` edalarindaki enforcer daliyo burda Patricia`ya... agro`nun onda kalmasi icin biz bi sure dokunmiycaz.

Messman agro`yu tutamiyo, slayerlar tenis topu gibi atip tutuyolar Pat`i. [cok samimi olduk artik Pat dicem Patricia Johnson`a] Bu arada nice genc savasci can veriyo, gidenlerin bazisi donuyo, bazisi donmuyo... Yine burda, AIL`in $irin adventurer`i Herodotus`un olmeden ve LD olmadan onceki son dakikalarini goruyoruz.

Burda Pat yine `Are you here to die?` diye dalarken...

Messman agro tutabilsin diye petleri terminate ediyo herkes

Sware donmus, Pat yine bi ona bi buna ve bazi bazi Sware`e daliyo ama genelde Messman`in ustunde. Artik belli bi tempoda gidiyo hersey. Olmek bilmiyo ama kadin. Ben zaten full def, kirk yilda bi 300-500-700 bazen 2-3k crit koyabiliyorum. Sinek isirigi gibi geliyo tabe =p

Olcek insalla bikac gun icinde, uykum da geldi...

AHA OLDU!

Simdi esas komedi burda basladi! Hatun olmeden once millet `eee loot`u kim alicak` kavgasina tutustu. Biz ole geyigine geldik zaten, bi beklentimiz yok ama biri PoP isterim, biri Azure pants isterim diye agliyo bik bik. Meger onceden anlasilmis, AIL`in PoP`lerden birini alacakmis. Hero LD oldugu ve orda PoP alabilicek de bi ben oldugum icin az kalsin PoP bana kaliyodu =p Ama sonra Hero geri geldi ehe. Neyse, millet loot`u napacaz kim ne alicak diye bagrisirken, Messman /s yapti, cesetin basinda Ben, Evilmojo ve bilmemkim disinda kimse kalmasin herkes uzaklassin, biz organize edicez dagiticaz diye.

Ama Patricia oldugu anda dunyanin en komik seyi oldu - Loot hakki Sware`inmis! LOL!

Adam LD oldu geldi, o kadar team var orda, sen tut herkesi tek basina outdamage et ve loot hakini al. Uber misin kardesim? LOL LOL LOL diyor, congrats ve woot`larimi arkadan ekliyorum =]]

Bi saattir onu kim alcak bunu kim alcak kavgasi yapan insanlarin da icinde patladi, wtf falan oldular orda herhalde lol =p Ama Sware butun Robin Hood`luguyla, kapiyorum kardesim loot penceresini ben simdi, naparsaniz yapin dedi ve kenara cekildi. Hem uber hem cool, seviyoruz =p

Birileri bisileri aldi, Hero PoP alamadi cunku bi kiro ninjaladi ama sonucta Patricia Johnson`in ayu bi hatun olmasina ragmen ole basa cikilamiycak bise olmadigini gormus olduk. Iyi bi deneyimdi, gitmeden once su cikarsa bu alcak, o cikarsa su alcak seklinde loot organizasyonunun onceden yapilmasi, Pat`in panik halinde mongo yapip agro tutmaya calisan bi enforcer yerine efendi gibi GA4`lu bi fixer tarafindan tank edilmesinin herkes icin daha kolay

Sosyal ağlarda paylaş

Cok bayik bu yeni unique raidleri, acaip uykum geliyo. Gecen Ian'da 10 dakika uyumusum, geldigimde 2/5 hp civari vardi daha.
Yanliz doclara cok aciyorum, butun yuk onlarin uzerinde tank bile afk oluyor yani :)

Bitek Truspace istiyorum primus/secunduslardan, Ian'dan 2x rust-pittedda fena olmaz ama hicbir alet dusmuyor bana. Hastasi oldum FCnin, ringleri Triplumbo'dan alip Ian'a koymus, yuh!

Buda Peter Lee;

Sosyal ağlarda paylaş

Bisiy farkettim, aradigim sey haric ne kadar zimbirti varsa cikiyor bana, biraz once skinchip buliim diye Quartus/Tertius vs olduruyodum, oldurdugum Quartus'tan rare Defencive Mastery jobeclusteri dustu, ama kacinci oldu bu hala skinchip yok meydanda.
Aynisi ql60 bosslari blitzlerken yasamistim, GA1 icin kasiyordum, hic aklimin ucundan gecmeyen PPPE dustu level 59 bosstan.

Bu arada birileri sans eseri 'Truspace XL - Vision' bulurda lazim olmazsa, bi /tell atarsaniz anindan ordayim =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 25 Şubat 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
Bisiy farkettim, aradigim sey haric ne kadar zimbirti varsa cikiyor bana, biraz once skinchip buliim diye Quartus/Tertius vs olduruyodum, oldurdugum Quartus'tan rare Defencive Mastery jobeclusteri dustu, ama kacinci oldu bu hala skinchip yok meydanda.
Aynisi ql60 bosslari blitzlerken yasamistim, GA1 icin kasiyordum, hic aklimin ucundan gecmeyen PPPE dustu level 59 bosstan.

Bu arada birileri sans eseri 'Truspace XL - Vision' bulurda lazim olmazsa, bi /tell atarsaniz anindan ordayim =)

Skinchip nerdeyse her gidisimde buluyorum. Baglerde olabilir 1-2 tane hala bi bakarim. QL 220 faded defencive clsuter paso cikiyo 170-200 arasi ve shiningleri pek bi rare.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...