Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alttaki beni nasıl tanırsın ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
overload
edit: lan eralp yani durdun durdun bi anda mı üstündeki hakkında yorum yapasın geldi kardeşim bu nası bi bünyedir hey allaam ya.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:03 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
efsane oldu burası. şimdi yazardım ginaly'ye bişey ama malesef üstte kim olabilir tahmin edemiyorum. :D

edit: evet ginaly varmış üstte ve kendisinin msndeki pop art yaklaşımını çok beğendim.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:03 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
40 yıldır bu topiğe girerim ben böyle trafik görmedim arkadaş.
baştan alalım

burtonesk: tmm anladım nii imiş. bunda prob. yok
kingpin: tmm seni bilioz çık aradan
isabella: bişi demedim ben ona bi karışıklık oldu. demedim yahu tanımam etmem. anaaağ.
ginaly:ben.

1 sn sonra gelen edit: taypo

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:05 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]

bi daa edit: tmm yok 1 saniye falan. :off:

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:05 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
=( gibi üzgün smileyler olmamalı ama

edit: al işte. hayır smiley olmasa yine anlıcam bide sevindirik =) smileyi var. yalancı konumuna düşüyoruz kardeşim alla allaa

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:07 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
üstteki ikisi sevdiğim pati kızları.

edit: ahuahuaha bu kadar olur . ginaly pardon. istanbul trafiğinden kötü oldu burası.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:07 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ad: Utku
Soyad:Karagülle
Meslek:öğrenci

marlon evrim hayatında ankara'ya gitmiş mi horibılı tanısın sdds çok pis taş attım evrim' e ama canımdır o.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:12 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
artık boş pm kutum=)
kendisi yeni dönmüş sanırım.konuyu da dağıtmadım aynı anda atılmış mesajlar var bilmem farkedimekte mi??

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:40 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...