Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2003 çizimleri...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 02 September 2003 23:58 tarihinde demiş ki:
Resim iyi guzel de, Ninja kaplumbagalarda o her zaman sevdigim cocuksu eglenceli yonu kalmamis cizimlerde. Yani boole tiplerin ben mutlu espriler yapabileceklerini dusunemiyorum :([hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

bencede.ben komik ninja kamlumbaalarmı isterim[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

abı komık olsunlar tmm da sız eskı cızgı fılmlerı hıcson zmn larda seyrettınız mı.... cocukken en sevdıgım cızgı fılmler kotu laf soleme manasından degıl ama cooook slk seyler var abı... hea komık kalsın tabıı o ayrıı[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

ossun ben komik ninca kaplumbaalarımı isterim.ama bunlarda güzel gibi.

ben asıl yeni nesil can cin cem i sevmiştim:) donald amcanın yeğenleri.eskiden şapkalı hepsi teker kelime konuşarak bi cümle tamamlayan uyuz şeylerdi.yeni nesilleri artist olmuştu beğenmiştim[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
smerten, 03 September 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
abı komık olsunlar tmm da sız eskı cızgı fılmlerı hıcson zmn larda seyrettınız mı.... cocukken en sevdıgım cızgı fılmler kotu laf soleme manasından degıl ama cooook slk seyler var abı... hea komık kalsın tabıı o ayrıı[hline]Duxus
---------
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..

evet çocuklaaaar.. yazıyorum, ama burada yazılmışı var! :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

zed açtı ağzını yumdu gözünü.. ;) hakkı var ama.. :) (33k'lar muaf resim araştırması yapmaktan)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar kaçınsam da gene bir taş yardı kafamı.. :)

tiplerin biraz sert göründüğü doğru ama çocuk çizgilerini de izlemeyeiz ki artık aynı zevkle, şimdi tam teenage olmuş tosbağalar.. 8-)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 03 September 2003 07:22 tarihinde demiş ki:
Yaslaniyolar be Sam onlarda :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

walla oyle.. ama onlar şıp diye bir kalem hareket şeysiylen gençleşebiliyolar ama bize olmuyo oyle bısey... (yaslılık muhabbetı yapan adamlara bak yaslarını toplasan60 etmez ha :)

said:
Zed, 03 September 2003 04:05 tarihinde demiş ki:
eheh resim koyulmuş meğer. hmm. üç sayfa yazı yazıp resim koyuyosunuz da bi "resim koyduk ikinci sayfada, git bak" demiyosunuz :)

walla dıcektık.. abı.. ama sen gormussun yanı..
not:bıde cızımlerde okdarda cok fark yok daha keskın ıolmus cızımler bence bıde bırqz daha somurtkan..[hline]Duxus
---------
---------
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaahh ah. Ne çok severdim küçükken bu zibidileri. :) Şimdi hala kanal d falan verince izlerim. (babam "eşşek kadar herif oldun hala bunları mı izliyosun der o ayrı :))
Eski bir hayranları olarak çizimleri beyendiğimi söyleyebilirim. Ama gerçekten çok kaba olmuşlar. Yani 6 yaşında bi çocuk bunları görürse korkar o kadar söyliyim. :). Onlar izlemez artık. Neyse güzel güzel. Hepimiz bu gidişle fox çu olcaz ;).[hline]WtF!?!?!
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...