Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 siteler çalışıyor gibi, oyunsa açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bekle birkaç hafta daha raist,nasıl olsa tümden degısıcek talent tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @damdaki_kedi pek ınamıom :) modeme reset duzeldı oyundayım, sanırsam gateway fln deıstırdıler deneyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 reset meset hikaye olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sırayla geliyor herhalde, biraz daha sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 uhm tekrar aynı yere donduk galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 uhm, geçen bakımdan sonra yine traceim değişmiş ve new york üzerinden açılıyordum blizz-france'a. şimdi yazdıklarınıza istinaden yaptığım traceroute sonucunda traceimin yine değiştiğini, fakat bu sefer atina/oteglobe -yani nispeten daha doğru bir trace, üzerinden londra-paris hattını izlediğimi gördüm. elbette telia routerları yüksek pingin sebebi olarak yine gecikmeli cevaplar veriyorlar. ha gayret, olacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lol, az önce bir daha denedim traceroute ve sonuç: bu sefer globalcrossing taşıyıcısı üzerinden yine new york tarafından londra'ya erişiyorum. hadi bakalım... nereye kadar gidecek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 okulda olmayıpta evden dsl e bakabilen arkadaşlar, net in düzelip düzelmediğini yazabilir mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bakın su saatte gırıyorum kablo kullanıcısıyım ve ms 1000 ama lag yok.tabı bırazdan baslar ama bu nereye kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hay benb öyle işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bump--adsl durumu hakkında şu an bilgi verecek biri varmı? [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 14:06 tarihinde, LordVithar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1024 adsl ist/esenyurt 233 ms şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gitti benim az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 geldi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yine gitti alalh belasını versin adamı aradım sacma sapan şeylr dio bğalantını kontrol et dio bende dedim iktir git dün aksamdan beri dış hat gidio dalgamı geçion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 akşama düzelir inşallah.bwl için planlar yapıyordum lag kurbanı olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 zerg türk telekom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gene hortlatıcam bu baslıgı ama 2 gundur baglantım baya kotuydu bugun iyice abardı demin 7k ping gordum. bu baslıkta baya gerilere gitmis kimsede sorun yok galba? sadece bendemi var bu sorun su anda onu merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende şimdi unable to connect mesajı alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 offf bendede aynısı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 haydaaaaaaaaa bir koptum bir daha baglanamıyorum hep unable to connect vadinin kurtları gene bassın telekomu blizzardı bu ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dün akşam girdim 9 da 2 k latency vardi demin girdim durum hala ayni arkadaşlara soruyorum herkes normal diyor... modeme restart ad aware falan yaptim hala duzelmedi. telekonu aradim hersey normal gozukuyo 1 sorununuz yok dedi. isin ilginci kablo kopup herkes latency den olurken bende hersey normaldi simdi kimsede yok bende var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ombak aynen bendende gateway bozulmuş nasıl düzeltirim beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sanırım yine bölgesel bir sorun olabilir. ben de giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar