LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 3 warrior duk ztn kaldi 2 adamlar iyi sinir olmuştur bana :p to heso: evet yalan olur demiştin oldu :) pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 peki bu olay ustune turktelekomu arayan oldu mu? gene saçma bi cvp geldi mi onu merak ediorum , modemi bilgisayarınıza takın fln tarzı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Tahmini bekleme süreniz on dakikadır. * Telefon yataga fırlatılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ventriloya bağlıyım wowa giremiyorum resmen işkence chromaggusun ölüşünü dinleyecem şimdi :( bişeyler yapalım bu iş böyle gitmez, imza falan ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 10 dakikadir telefonda mozart dinliyorum ben,guya kufredecektim,10 dakika mozart dinleyince kufur istegi kalmiyor insan icinde. bu da iste telekomun oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 *ölümcül yara alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bir arkadaşımın abisi telekomda çalışıyor , tam görevini bilmiyorum fakat geçen gidişinde önceden demişti , çalışma yapılıcak falan diye. ona sormaya çalışıyorum; fakat telefonu cevap vermiyor , msn e zaten giremiyoruzz... of telekom of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nef olsaydı bu akşam nası bi yara alıcaktın Val :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 keske 3-4+ servis saglayıcı olsa rekabet olsa da biz de iyi hizmet alsak. paramızla rezil rusva oluoruz dahası bir özür bile denmiyor. bari bir ay bedava net ver . yetmiyormuş gibi en pahalı internet bizde :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Yine bişiler fena koptu galiba google bile acilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Yine bişiler fena koptu galiba google bile acilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende o sorun tek bende var zannettim ne google ne wow-eu ne msn pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 balinadır balina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nef olup ta ashkandi düşseydi, heralde accoutu ebay e koyardım, cba to play more hesabıı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 delirecm ya yine kabloyu balıklar yedi offfff gitti raid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ulan tam onyxia bitti sw ye döndük gitti net, allahtan biraz daha erken gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gene yemişler kabloyu yuh be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben if'ye bi gireyim dedim horde olarak ama karlara ayak bastık net gitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şuan hakkımızdan mahrum ediliyoruz herkesin bildiği üzere fakat bunun için dava açıp bilmemkaç ay sürdükten sonra sadece hakkını geri almak, dolayısıyla cezalandırılması gereken kurumun ceza almamış olması ihtimali bile yeterince canımı sıkıyor. ülkemizdeki "ağır" para cezalarını bilmeyen varmıdır bilemiyorumda, gidipte oyuna yatırdığım 1 aylık paramı vermiş olsa dahi hem uğraşmaya değmeyecek birşey hemde bu parayı ödemek onlar için gerçek anlamda bir ceza olmayacak. haline şükreden bir insanım ama bazen lanet ediyorum bunlara =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok bu seferde balık osurmasının yan etkileri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 wowun us sayfasını açıo eu sayfasını acmıo ya işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu türk telekomu kim yönetiyo ya nedir bu rezillik yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 su türktelekom'dan türk kelimesini kaldırsınlarda artık bende rahatsız olmadan içimden geldiğince ana bacı söveyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 allahtan gitmeden 15 dakka önce onyxia raidimiz bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 pes 5 e akın beyler, en keyifli bekleme yolu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar