Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sorun blizzarD'da degil bence ama bilemıyorum arkadaslarım catır catır oynarken türkler down serverda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yurtdışında sorun varsa da bu gene daha once oldugu gibi blizzin serverları veya bizim TRden çıktıktan sonra üzerinden ulaşım aldığımız servis sağlayıcıları veya sunucuları kaynaklıdır muhtemelen yani TTnette bir sorun yok gibi diğer yurtdışı sitelerde bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oyuna girdim, titan bar bile yüklenemeden 10k latency'yi gördüm düştüm oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sadece WoW değil diğer mmorpglerde oynanmıyor. Olmayan alt yapı ile telekom hala adsl aboneliği dağıtıyor. Deli olacağım 3-4 gündür böyle bu. Dayanamıyorum kötü sözler çıkacak ağzımdan şimdi..... [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 18:14 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadaşlar yurtdışı çıkışında sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babibo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 18k yı gördüm sonuda.Norveç li bir oyuncuya sordum senin latency kaç diye yam 4 dk. sonra /w si geldi ''pek iyi değil 80 ama oynayabliyorum''.Şimdi gel de adama ben de 18k yaz.Kesin deli der diye yazmadım utancımdan ve çıktım oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya ben bıktım rezil oluyoruz resmen nedir bu be.bi kablo kopar bi başka bişey olur gerizekalılar bi halledemediler şu çıkışları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Logged in 5869ms disconnected from server Logged in 8507ms disconnected from server ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Biri beni SM'ye davet etti. Gelmek isterim ama latency yüksek dedim. Olsun gel yine de dedi. Ama 7k dedim. :P işareti geldi. Partidekilere de söylemiş. Baktım diğerlerinden de wisper :P geliyor. :) Güler misin ağlar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Düzelmedimi Hala Blizzard'dan acıklama fln yokmu Telecom'damı sorun serverdamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2 side yeni acılan server lar arasında olan aq da kasıorum orda daha az bi lag var(en azından 2 dakka spike yemiom) magheridon un ayrı bi lag i var bide bizim telekom sorunu ile birleşince ortaya hyper bi lag cıkıo :P benim su an 8k 10k cıvar larında giridkten 5 daka sora dc oldum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 -iyi günler türk telekom nasıl yardımcı olabilirim? -$£#½#£+%&^/£>#$!?! -oldu beyefendi not aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ilk kez telekomdaki adama kufrettim. Pisman degilim. Adam da cevap veremedi. Ben kufrettim o ozur diledi. Boylesine bir rezalet. Ben MSN bile acamiyorum gerci. Wow da neymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Valla adamın suçunun olmadığını tahmin ediyorum ama şu an o kadar sinirliyim ki merkeze gidip adamı dövebilirim, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Suan Cok dua Ediyorum Rank sisteminde 2. ile aramda 150k honor fark wardı bugun kapatamaz 1. benım bu hafta gene peki bu son haftam yarın bole olursa durum ben napcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dns adresi olarak 195.175.37.70:8080 u kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bi anda disconnect oldum tekrar girdim oyuna lag falan gitmiş. inşallah böyle devam ederde boşuna sevinmiş olmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 heralde az önce reset attılar telekoma falan düzeldi pingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fırladı yine bende otomatik yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 demin düzeldi tekrar arttı 30 saniye spkie yok artık ali sami lan telekomada blizzede kablosunada adslinede OFFFFF rezil olduk lag yüzündne adam kafamı gözümü yardı iki kişiydik ikimizide kesti şerefsiz tabi 80 latency ile oynmuyo off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tüh bende heyecanlandım bir ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 haha aynı şeyleri yaşadım ben de. oyuncak ettiler telekomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bizimde okul baalantısı (ulak net miymiş neymiş), 100 megabit hatta nerdeyse turkiyenin en ii baalantısı olmasına raamen pinglerim 100-200 arası dolaşıor. Telecomdakiler iice azıttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Türk Telekom'la ilgili ilginç bir efsane dolaşır ortalarda. belki siz de duymuşsunuzdur. Hatta bir iki ay öncesinden kalma bir olay. Hani bir aralar yeine manyak bir latency vardı. Yurt dışı çıkışları falan kesilmişti. Neyse... Bu sorunun kaynağını araştırıp dururlar. Mühendisler, telekom çalışanları falan tüm hatları kontrol eder falan hiç bir şey bulamazlar. Bir anlam da veremezler. en sonunda bir bakarlar ki, ana serverlardan birinin fişi çekilmiş. Tabii soruşturma açılır falan. Meğerse, orada çalışan işçilerden biri, ıslanan çoraplarını kurutmak için elektrik ocağı yakmıştır ve ocağın fişini de, başka priz olmadığı için, serverin fişini çekerek oraya takmıştır. Dedim ya bir söylendi. Ama burası Türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o geyiktir büyük ihtimalle de gerçekler ondan daha komik. bu kadar para alıp bu kadar berbat hizmet veren bir isp daha yok dünya üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar