Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nazar deyiyo sanki takir takir acilirken sayfalar simdi bi yavaslik basgösterdi yine aman dünkü gibi bitmesin baglanti da, buna raziyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Abi ciddi 500 ms ye kadar razıyım yeter ki dünki gibi olmasın Bir de açıklamaların sonunda "kamuoyuna saygılarımızla duyururuz" demişler ya hay Allah'ım, önce kendinize saygı duysanız hiç bir problem kalmıyacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sabaha kadar küfür ettiğim bi telekom birde tedas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aslında dün akşamki lag da ben biraz eğlendim bile:) gemiye biniyorum gemi denizin ortasında duruyo ben atlıyorum yüzüyorum 5 dakka sonra tekrar gemiye bindiğim yerdeyim:p hatta bi ara kuşa kuşsuz bile bindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nirano Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 özelleştirme yapılırsa rekabetten dolayı kalite artar ve hizmet ucuzlar diyenler bolca bulunuyor bu memlekette ama: özelleştirdiler hadi, rekabet kimle olacak?bizdeki biçimiylede dünyanın hiç bir yerinde telekom özelleştirmesi bulunmamaktadır acaba biz çokmu zekiyiz?dünyanın en garip özelleştirmesi bizde,dünyanın en pahalı internet hizmeti bizde vede hafızalarınızı şöyle bi yoklayın;çünkü bu özelleştirme çok yakın bir tarihte yapıldı:özelleştirmenin yapıldığı günün ertesi günden itibaren telekom internet hizmeti sizlere ömür oldu.sonuç olarak:dünyada eşi benzeri görülmemiş bir özelleştirme yapılırsa karşısısnda rakip yoksa birde üstüne çalışan personeli özelleştirmeye karşı iken ki aynı gn.md işbaşında tüm kadrolarıyla,aklınıza hiç bişey gelmiyormu?elindeki ekmek kaynağını koruyup kollayıp ömür boyu adam ekmek yemek yerine başkasına teslim edip sen daha iyi yaparsın derse sonuçta aç kalmaya mahkumdur kısaca işin özeti vesselam insanlar hak ettikleri kadar yaşarlar... saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 lanet olsun ya lanet olsun telekoma girsin o kopan kablolar yada kimler sorumluysa gecikmeden ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Nasıl düzeldi inşallah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha türk telekom'un yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha meydana geldi. türk telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, saat 17.00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde meydana gelen arızanın onarım çalışmalarının başladığı ve 9 gbps'ye düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitesinin, ihtiyacı kısmen karşıladığı belirtildi. açıklamada yeni alternatif kapasitelerin sağlanmasına çalışıldığı kaydedildi. yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan medtürk denizaltı fiber optik kablosu'nda, geçen hafta bir arıza meydana geldiği de hatırlatılan açıklamada, bu arızanın çanakkale boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmalarının başladığı ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği kaydedildi. http://www.milliyet.com.tr/2006/02/17/son/sonyas01.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 siz misiniz kufur eden buyrun buna edin dediler heheh (((o)[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 17:36 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok ya ne düzelmesi yarım saat olmadı 4 kere disconnect oldum küfür etmek istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 allahım yesil ms bar bu saatte?? hayal mi bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aynen düşerken bi anda yeşil oldu şokella oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://www.progen.com.tr/network.php telia yemyeşil işte beklediğimiz annn budur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1377 ms pek düzelmiş gözükmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kabloyu alıp adsl i veriyolar sırayla biri varken öteki yok :d taluntain, imbadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 169ms haydaaaa tuzak kokusu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Abi oyunu düzgün pingle oynarken bile geriliyorum, ha düştüm ha düşecem oyundan diye. Bir de 600 latency kırmızıyı gösteriyor ya, o kırmızı morali sıfırlıyor, sanki hiç oyun oynanmaz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 850 latency ile miss gibi mthealerdım mcde :) bilinçsizce f.heal atıyordum ama işe yarıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ehm 187 ms :s bu kadar düşük olunca korkuyorum ben ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 170ms de bende var bence son bi sevindiriolar sonra patlicak hersey adsl falan kalmicak afsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ohhh be düzeldi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hayır kendimizi kandırmayalım aslında 42k ms var onu anlaşıp öyle low gösteriolar ayaklanmayı engellemek için :s *paranoyak* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben giriyorum şimdi, 5dk içinde post atmazsam polisi arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yurt dışı çıkışı 21gbps den 9gbs e dusmus ve bunu kapasiteyi kısmen karsıladıgı soyleniyor. yani bu turk telekom biz salagız aslında 21gbs var ama 9gbs de işinizi gorur hatta size fazla diyorlar.. heryerde bu kadar cok milleti kaz yerine koymanın anlamı ne ben anlamıyorum.. duzelen birseyler yok.. kaynak : http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14825 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi dalgamı geciosunuz??? halen 3k latency lag gırla bende :...((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar