Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sizin serverlar hangisi birde onları deniyimbelki rpoblem sizin serverın ulke ile alakalıdır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 chromaggus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hemen deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 edirne / 512 / giremiyorum bile oyuna ayrıca msn neyinde açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 izmir - su an fistik gibi yurtdisi cikislari acisindan adsl dün gece tamamaen bitmisti ama hicbisey acilmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 520ms lvl 2 olmak uzereyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 an itibariyle yalan oldu bugun de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yuh abi bizde google falan da acılmıyo ne hıkmetse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 demekki yavas yavas bolgesel olarak duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bence tam tersi, yavaş yavaş kötüleşiyor sabah 300 ms vardı şu anda 500 var, gece yine raid yalan olucak bu gidişle edit: gerçi şimdi pronet.com.tr den yurt dışı çıkışlarına baktım dün e göre çok çok daha iyi down olan bir kaç çıkışı düzeltmişler falan, bakalım hayırlısı [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 14:52 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 düselmişti az da olsa gitti gene ühüh bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 düzeltecekler tabi işlerinin adı ne yeter cektiğimiz eziyet ben çanakkaledeyim hala 17k ms var zaten sorun buradaymıs..ben burdan tukurdum boğaz acıgındakı kabloya denk gelmıs kopmus ben yaptım yanı kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 senin tukuruk de hocam baya saglammıs..demekkı ordan buraya yollasan turkıyeyı harıtadan sılecez yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla tazzikliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadas msnden aynen soyle yazdı değiştirmeden aktarıorm /ali/...şeft....^>errant<^: ahah olm bi olay anlatiyim sana floyd: anlat /ali/...şeft....^>errant<^: gecen arkadas sirkette sistem de calısıyo /ali/...şeft....^>errant<^: buyuk bi sirket dogus holdingin bi kolu /ali/...şeft....^>errant<^: adamlar ay sonu sirketler arasında tum verileri gondericekler /ali/...şeft....^>errant<^: asırı yavas gidiyo mnkym /ali/...şeft....^>errant<^: ama 2 megabit baglantı almıs adamlar /ali/...şeft....^>errant<^: ucması lazım /ali/...şeft....^>errant<^: arıyolar tarıyolar bulamıyolar sorunu /ali/...şeft....^>errant<^: en son artık telekomu arıyolar /ali/...şeft....^>errant<^: 3-5 adamdan sonra yetkiliyle konusuyolar /ali/...şeft....^>errant<^: adamların cevap soyle /ali/...şeft....^>errant<^: siz bayadır cok bisey gondermiyodunuz sirketler arasında bizde onu 1 mgbite indirdik kullanmıyosunuz diye daha ne denebılırkı kufurden baska [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:21 tarihinde, kratochvil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 puahua, yuh abi o ne ya..ahuah, lan rezalet be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 istanbul,üsküdar...cillop bende su anda :d umarım böle kalır hep 300-400 latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 rezalet = telekom abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14833 böyle bir açıklama var, sizce doğrumudur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14833 böyle bir açıklama var, sizce doğrumudur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 burning legion a traceroute attıgım zaman gelen reply lar gayet olumlu 250-300ms arasında değişiyor.yanlız bu akşam saatlerinde değişirmi değişmezmi bilemiyeceğim.haber doğru yurtdışı hatları düzelmiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Şahsen ben bu yönetimden ciddi telekominasyon yatırımları beklemiyorum halen 2 arabanın geçiceği yoldan 10 araba geçirmeye çalışıyorlar her gün çıkışları 9128390 12gb yükseltik diyorlar yazış hep olan olaylardan akıllanmıyorlarda nasıl bir zihniyettir anlamak zor. Yani eşeğe ne kadar vursanda sövsende eşek eşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14833 aciklamanin meali: yurtdısında meydana gelen arıza yine yurtdısındaki yabancı insanlar tarafından 1 gunden kısa süre icerisinde giderilmistir biz essegiz 2 haftadır 1 sorunu çözemedik yurtıcı kablo sorunu 26 subattan once duzelmicek gerisi allah kerim '^+%^+&+%&^+&'^&^%%+/'+% telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sabah güzeldi yine laga başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar